FUCK YEAH!

2010-09-30 @ 18:23:24

Hej hallå:D

Sitter vid köksbordet med syster wanna som är på besök hemma hos mig ikväll:).

Vi har ätit mat, sett barnprogram och "vuxen"program;) haha.. Och ska snart cykla iväg till ICA MAXI och handla. Kommer bli kämpigt för min lår och hennes rumpa som ska sitta på pakethållarn:p
Köpa godis och sötsaker... sista dagen innan Godis förbjud! :/ HOPPAS det går vägen!

Puss, skriver sen:)




YELLEYAHEY HERE WE GO!

2010-09-29 @ 17:50:47

Tjäng, :)

Praktik idag efter var det teori i över en timme med Idrottsgymnasiet. Pratade om motivation och lite grejer inom idrotten och så.

Cyklade hem direkt efter och BTW så ska Johanna börja träna igen. YÄÄÄÄÄÄÄIIISS! Har verkligen längtat efter den stunden :p

Under tiden jag vart hemma och har ätit lite, pratat med sara och vart med Tobias. 

Tobias spelar något spel och ska tjocka i sig mackor nu.. Och jag ska springa och byta om straxt :P Dags för träning igen och längtar! Fast har sån jäkla träningsvärk sen styrkan i måndags på Individuella, sitter mest i ljumskarna och baksidan av låren under röv precis typ och röven. Ajj:/ Försvinner det inte till helgen dör jag nog:p

Nä.. skriver efter träningen om internet fortfarande är "håller" då. ;o? See ya:)

PUUUUUUSS! 

I'M THAT STAR UP IN THE SKY

2010-09-28 @ 16:55:50

Hallå igen :) Inget internet, eller jo nu men det tar sluuuut snart. Tror jag? ;o Arg är jag för det för Telia sa att det skulle gälla fram tills 17 oktober men typ slut nu redan så vene vad jag ska tro!?

Sitter och lyssnar på Ella Fitzgerald i köket medans mamma lagar mat. Fifan va skönt och slippa det! Det är kul och laga.. men skönt att få bra hemgjord mat ibland med :p Idag bestämde jag maten och det fick bli Kycklingfilé, ris och kanske någon sås om jag har tur (a).. hoppas på beasås med mycket kalorier! haha;) 

Skola idag och det var ganska kul i med klassen. På lunchen var vi på stan ett gäng men åt på olika ställen. Maja och jag hamnade på donken. Hon köpte sallad och jag åt min sallad från igår lite i smyg från Ica Maxi haha och en banan:p. Nåväl. Kul hade vi när var på stan med hade dåligt samvete för att jag inte åt lunch med Tobias eftersom jag sällan träffar honom nu för tiden:/

Äta, fixa till lite med mina grejer och kläder i vardagsrummet(mitt rum) och sen ner till hamnen för att lyssna på några människor prata ( som en slags föreläsning ) om "ämnet" Hjärnan styr spelet. Jag personligen tror det kommer vara lärorikt och intressant. Många, väldigt många, skall dit och hoppas det blir lyckat utan problem.
BTW!, Ni som spelar i Endre IF Ungdom skall vara där 18.20, på pricken! Den som kommer sent får göra 10 armhävningar för varje minut. Skulle jag nog behöva :p

Skriver senare om jag har pengar kvar på mitt mobilabredband.. Men det får märker man sen. Pussen:)



En gammal bild jag hittade på mitt ena minneskort. haha (a)
Antar att dom kommer ogilla mig nu.. Men Issa och Ronja, ni är riktigt snygga från förra lägret i Väskinde med gammla U.

Miss that time so much!



TOUCHING ME TOUCHING YOU

2010-09-28 @ 13:06:29

En gång hörde jag något vist av någon äldra, visare person.

Framgång är inte nyckeln till lycka. Lycka är nyckeln till framgång. Om du älskar det du gör kommer du bli framgångsrik

START OF A NEW WEEK

2010-09-28 @ 08:26:26

Det är ju praktiskt taget tisdag idag... Men det känns som måndag? Vet inte varför.. Men det gör det verkligen :o Har ingen ork till att veta om ens att det är onsdag imorgon och dags för praktik igen. Vill inte stå ute och frysa 8 timmar nere på P18 bara för att måla utvändigt. DON'T WONT TO!

Linnea Sötnos sov över hos mig igår och det var kul. Kände att jag pratade sönder henne men ack va hon sov gott sen :) Jag däremot fick kämpa mig till sömns och tror jag somnade runt elva snåret.
Vi handlade på ICA MAXI efter skolan igår och gick sen hem till hennes syster Anna i ren panik för vi hade bråttom till min träning men vi hann ändå. Hon fick en svart cykel och vi trampade på hem med matkassarna.
    Efter träningen cyklade vi hem i motvind och dugg regn för att se idol. Köpte ramlösa, gräddfil och dipp grej så  vi kunde göra dipp och äta morötter och gurka till idol. Det var verkligen mums och längtar redan till nästa gång!
Har lite ångest Linnea för att jag segade så mycket imorse. FÖRLÅT!!!!

Nej, nu ska jag gå tillbaka till Sv B och ha läsning :s bläää!

Pussen.

TRÄNING TRÄNING TRÄNING

2010-09-27 @ 17:34:44

Nu ska jag med min bästis linnea till södervärn och träna:)

Vart och handlat med henne på ICA MAXI och nu ska vi springa vidare till södervärn. Skulle vart där för 10minuter sen :s nåväl.. Får hitta på en ursäkt. (a)

Skriver sen om jag har internet då, puss!

A PIECE OF BIG MAMA

2010-09-26 @ 20:32:53

ELLA FITZGERALD  
                        







 

HAPPY BIRTHDAY - FEELING

2010-09-26 @ 19:24:55



Ska frossa lite glass med kola sås och marränger och banan tror jag. Skulle sitta fint efter 3 tallrikar tacos på nästan 1 dygn (a)



 

LOST WHITOUT DIRECTION

2010-09-26 @ 18:59:41

Hej hej hej hej hej hej!

Ville bara meddela att jag lever. Inga skråmor eller blåmärken har uppstått!:)
Körde brorakan fram och tillbaka 3 gånger, sen hem till mina extra päron i väskinde, tillbaka mot brorakan, vände tillbaka till vännerna sen enda vägen hem över Fole.
Måste påminna att det var första gången jag körde ever!
Här kommer ett återberättande om min första gången- körlektion med mamms:

Jag började köra runt och runt i en cirkel några varv så jag visste var det mesta satt och fungerade i bilen. Efter ett tag så körde jag ut på raksträckan och höll mig på kanten. Körde en bit och vände sedan för att testa lite. När jag kommit tillbaka där vi började så tog jag beslutet att köra hem till mam & pap's vänner Fia och Arnie i Väskinde cityt. När jag krånglat mig dit körde och upptäckte att dom inte var hemma så backade jag och vi vände hemåt. 3km senare mötte vi dom och då skulle jag backa igen i en liten sluttning. Sjukt läskigt men jag fixade det efter lite om och men. Tillbaka och pratade lite med familjen Pettsson-Olsson och mamma tog sin akuta piss-paus.
Backade för tredje gången när vi skulle där ifrån och åkte sedan hemåt, äntligen! Var så sjukt hungrig så kände att jag gasade lite mer än vad jag egentligen fick av mamma (a). Låg runt 50-60 hela tiden men smög till och med upp till 70 haha:).. Körde över Fole hem men det gick hyfsat bra. Krånglade till sig när vi närmade oss hemmet för hade många bilar bakom haha, blev lite stressad då. Men hem kom vi med en hel person utan skrik och gråt i bilen. Mamma tyckte det gick bättre än förväntat. Jag fick in snitsen på de grundläggande för att köra bil nästan på en gång. Dutti ja ä :)
..............................................

Ja, det var det som hände på övningskörningen med mamma i hennes bronsfärgade Peugot.

Sitter och lyssnar på Ola Svenssons nya album "Ola" nu. Det är några låtar jag lyssnar på om och om igen.. De är så bra:D Snygga IDOL Ola med fotbollsfötterna ;) Hottie.

Nej, back to life. Skriver senare. Ha det:)





 

LOSING MY .... LIFE?

2010-09-26 @ 14:19:25

HALLELULIJAH-Moment här. Hej btw.

Har varit i stan med Tobias och hämtat mobil laddare. Vi gick mest bara och pratade, vilken faktiskt var riktigt skönt i det här vädret.

Hemma nu igen och ska dra på en gång. Övningsköra med mamma och undrar hur det kommer gå? Jag gissar ; Åt skogen!  Tror inte det kommer funka alls. Tror mamma kommer skrika,gråta och skratta.. jag kommer väl va frustrerad och skratta tills jag pissar i byxorna.
Nej, har brådis. Ska in till stan först och köpa skylt och vara hemma innan 4 igen så... GASEN I BOTTEN!

Skriver senare hur det gick, haha:)

Kramelisch.




RISE OR FALL?

2010-09-25 @ 22:54:56

Hiss eller Diss
Som profilbild på Facebook?


PUSHES ME DOWN

2010-09-25 @ 22:52:23

JAG HATAR INTERNET OCH ALLA SKIT SIDOR SOM FINNS PÅ INTERNET! INGENTING FUNKAR SOM DET SKA OCH JAG BLIR FÖRBANAD! TÄNKER INTE SKRIVA MER. ÄR SÅ EXTREMT ARG SÅ JAG SNART KASTAR UT DEN HÄR JÄVLA PISS SKITS IDIOT DATAN MED "BREDBANDS-SLADDARNA" FÖRE!!!!.

Ska lyssna på Håkan Hellström och lugna ner mig. Puss godnatt, skriver imorgon.

MAKING ME SWEAT

2010-09-25 @ 20:26:40




Har vandrat i högt tempo lite mer än 4km med radio på högsta volym. Kanalvalet så vann Rix FM med 45 minuter musik non stop, ganska så mycket hopp topp musik som man blev glad och taggad av så gick ännu fortare bara för det.
15 grader i luften och lite vind. Solen på väg ner och gav efter sig rosa moln och fint sken över Barlingbo. Ville i det ögonblicket ha en super bra kamera och ta kort på alla färger och spara dem. Saknar den stunden redan..

Hemma igen och är verkligen arg på mig själv att jag glömt laddaren i stan. Funderar på att åka in imorgon och hämta den på dagen.

Äta tacos nu och smsa runt till alla i klassen och kolla om dom gjort Samhälls uppgiften (förhoppningsvis ingen) och maila Wahman om det.

Endre förlora sin premiär match bort! Tråkigt.. En arg sara på måndag kanske jag får om jag har tur i oturen? :p

Laddar ner filmer som Dear John, Sex and the city 2 m.m. som jag ska se sen i sängen innan jag ska sussa. Hoppas de är hyfsad kvalitet på.

Skriver senare om något spänande hänt. :* Kramish.




WAWAWAWALKING MY WAY

2010-09-25 @ 18:22:31

En låt att trampa-loss till.
Har glömt bort denna låt men hittade den på spotify nu, även andra massa as bra musik som man kan hoppa till ;) så nu jäklar ska jag trampa på!




I'M GOING DOWN

2010-09-25 @ 17:27:32

Pkjdhakwjdwqoihdwqoi!

Ja, jag säger det med... Va? Det är ungefär det jag får ut ur mitt huvud. Förstår mig inte på mig själv och ingenting alls. Vem fan är jag egentligen? Skulle vart skönt att få veta svaret från facit istället för att luska reda på det själv.

Huvudet snurrar. Har fått för lite vatten och syre in i min bubbla så känner att jag snart springer ut och fortsätter springa tills fötterna blöder.

Ipoden är död och min mobil med snart. Glömde båda min och Wannas laddare i lägenheten.. IGEN! Mitt ufo verkligen. Hur fan kunde jag göra det? Inget går när man är trött och stressad.

Tänker efter detta inlägg gå två meter bort (till köket) och fylla ett stort glas med vatten och klunka i mig innan jag ska ut och vandra en bit. Det blir bara 4km ungefär.. men det är fan bra ändå! Allt är bättre än inget, ellerhur? Längtar efter mina sköna löparskor. Love'm. Löpar tajtsen åker också på med en lite större tjocktröja och fult uppsatt hår med drugs i öronen.

Skriver senare och hoppas ni klarar er utan mig en stund.. (ironi!).. :)


 


FALL DOWN AND GET UP

2010-09-25 @ 14:13:17

Hej.

Inte mycket skrivande på sista men trots jag har ett liv? :)

På senaste har jag känt att en del av "gnistan" i mitt liv har börjat slockna. Vet inte vad det är, vad det beror på eller nått? Det jag vet är att det gör det jobbigt för mig att tänka klart och göra det jag gillar mest.
En jobbig känsla som gör det svårt. FÖRSVINN, NU!

Dagens vill-ha:

* Själförtroende som är på topp.

Ja, om jag vill ha de får jag nog kämpa lite ett bra tag. Men måste säga att det blivit bättre de senaste månaderna jämfört med de andra åren. Dock...till toppen är det långt. Men ingen mer än mig stoppar mig så vad väntar jag egentligen på?

Att fördriva dagen ett tag blir att se Camp Rock (som jag snart kan utan till) och göra något att äta. Något bra. Blir nog gott, hoppas jag :)
En dejt med mina nya joggingskor och ipod nano hoppas jag på sen. Promenera i höstvärmen här på landet och börja se alla varma färger hade inte suttit fel för sinnet.

Skriver senare. pussen!




 

CONFIDENCE

2010-09-25 @ 12:58:50

Själförtroende.

Alla har problem med det, i alla åldrar året runt. Oftare än vad man anar och det är inte bra. Tjej eller kille, dåligt självförtroende finns bland fler än nödvöndigt. FÖRSVINN - har jag lust att skrika och kasta en burk med allas dåliga själförtreonde-andar ner till världens djupaste hav och lite till. Få den äckligt dåliga känslan att försvinna och aldrig komma tillbaka. Det är en dröm jag har, den vill jag  gärna se uppfyllas.

Jag följer bloggen Ehlskling som skrivs av Linnea Karlsson från Göteborg. Mycket rolig och go blogg som skrivs av denna positiva tjej med bra insikt på livet.. men även hon har de här dåliga dagarna med små lätta depritioner, får sina utbrott och sitter en hel dag i slappardags-kläderna. Alla är inte perfekta och många kämpar hela livet med att passa in i samhället. 
Linnea skrev ett inlägg den 22 September som jag har fastnat för. Ett inlägg som hade inverkan på mig och jag rekomenderar starkt ALLA att läsa det inlägget snarast möjligt. Oavsett om du tycker du är störst, bäst, snyggast med det bästa självförtroendet i världen. DO IT! 

Läs hennes inlägg och sen tänker du efter "är detta en självklarhet för mig? gör jag detta? gillar jag mig själv?"



Linnea Karlsson!


I CAN DO BETTER

2010-09-23 @ 16:46:38





Hallåjaa:)

Sitter hemma i lägenheten igen på Gråbo Ghetto.  Min sammanfattning av min dag so far:

*Sara och Tobias drar till skolan med båda nycklarna så fick låsa och gå ut genom bakdörren halvt låst efteråt?

*Kommer försent till bygg och gör bort mig!

*Gör bort mig under tiden vi tapetserar.

*Fick veta att jag missat första tjejkvällen med alla från BP och sånt. :/

*Går hungrig för glömde frukosten hemma. (fick lunch iaf?)

*Moppen pajar och in på lagning igen.

*Får sms av Telia Mobilabredband att jag bara har 100g kvar av min surf (= snart slut).

Ja... Summa kardemumma så har det gått sådär idag. Mycket sömn iaf så är inte trött eller har ont i huvudet. Bra att det försvunnit :)

Ska nu dra på musik från min IPOD och sen städa lite. Måste även ta mig bort till Mammaaas jobb och hämta hemma gjorda köttbullar, brunsås(?) och potatis som mormor gjort. Mumma:)
Nä, nu ska jag spara på mitt "internet" och stänga ner. Puss på er:) Skriver ikväll.



 

ANOTHER DAY THE SAME

2010-09-23 @ 07:42:49



jaoo.

Jag är pissnödig och sara blockar toan. Går snart in och kissar i hennes säng.

Ska på bygg och socialisera med dom pojkarna och rolf idag.. hah, får se hur de går;)

 

Direkt hem efter skolan och sova en lur.
Sen är det bara att diska och sätta upp en dörr som gäller!

Hörs sen :)

 

SHOPPELIE

2010-09-22 @ 14:56:53

Praktiken slut och så även teorin. Hemma nu och ska snart handla med Tobias på Ica Maxi.

Huvudvärk har jag och vet inte vad det är, sitter fortfarande i sen igår och vet fan inte vad det är... men ont gör det tame tusan!

Träna vid 18 ikväll och vill verkligen träna. Hoppas bara värken försvinner och den konstiga känslan i knät med. LIte ömt och gör ont att sitta på men annars funkar det.

Förlorade träningsmatchen igår, och har fått höra det idag. jag personligen tar inte på mig något ansvar för förlusten. Tyckte jag skötte mig bra och var inte felet till något mål(?), som jag vet. Men såklart... Förlorar vi så är det hela lagets ansvar till förlusten. Tyckte vi kämpade hyfsat bra hela tiden. Puss på alla från gammla U.

Hoppa lite på Tobias och få honom att förstå att jag inte ORKAR bråka eller tjafsa. Är totalt slut och vill spara den energin jag har till något av det bättre! Fast det kommer han väl inte lyssna på.

Skriva inhandlingslista sen dra då. Kram, skriver sen när vi kommit hem. :)

Btw så är jag skit sur... för datan har raderat allt mitt på datan. ALLT! Så många minnen och uppladdningar av bilder är borta. Fan va ledsen jag blir.

PICKING MY EYEBALLS

2010-09-21 @ 23:02:42

GODNATT! :|

Är så trött och orkar inte sitta vid datan, se på tv eller hålla i min telefon längre.
Sara sover gott i sin säng... men jag blev precis hungrig verkligen! Jobbigt läge. Vette fan vad jag ska göra imorgon? Har ingen matlåda? Men får köpa någe i affärn antar jag.

Linserna åker nsnart ut för dagen men måste få upp gammla kroppen från sängen nu. Hela typ svanskots-arean har domnat bort så känns obehagligt att gå kan man ju ungefär uttrycka sig med. Borsta tänderna hade inte heller vart helt fel? :p

Började nyss tänka på att skaffa barn. Menar inte att jag tänker eller vill det nu... men ändå. typ mindre än 10år kvar innan jag ska ha ploppat ut en unge ;) Hoppas jag kan? Man vet ju aldrig. Shit, nu blev jag helt plötsligt vaken? FAN! Nej måste sova. Praktik imorgon 7-14 sen kanske toeri annars jobb till 16. Blä, kommer inte orka! Sen träning också;)

Puss, skriver imrbitti om jag inte försover mig som alltid? haha.











SUCK MY GENETAL - skrivet 12.27 -

2010-09-21 @ 22:51:40

Sitter i datasalen med klassen... eller, ja nu är många från HP här så kan inte säga att det är vår klass här men ändå. Har suttit här och levt fan sen 12 och nu om två minuter ska vi ut här ifrån. Inget klokt gjort för ingen fattar samhällsuppgiften! :s jävla mupp bajs också!

Hämta mat pengar, hämta ut pengar, städa, studera och äta. Det är det min tid efter skolan ska användas till. Förhoppningsvis ska jag vara på bygg hela veckan och socialisera med grabbarna som börjat GYLU10 men det vet jag inte än. Ingen Rolf har ringt!?

Nä, en lektion kvar , svenska B, och sen slutar vi halv 4. Fyfan, orkar inte ens räkna ner :s hungrig och törstig. Men men, my own fault! :p As usual.

Skriver när jag kommer hem så får ni hålla mig sällskap när jag håller på med mitt.

Puussen,



DISFUNCTIONAL

2010-09-21 @ 20:35:28

JAG DÖR! Huvudvärk som är extrem. Shit verkligen. Det gör skit ont och det börjar dra sig från över högra ögat till ner under vänstra typ? Gör skit ont och jag vet inte vad jag ska göra åt det?
Blev just dessutom jättetrött så vet ej vad som händer med mig..

Sitter och smsar med kompisar och väntar på att Tobelias ska spela klart sin match i slite. Vad ska jag göra?
Kan inte göra studierna eller Samhällsläxan för ingen i klassen fattar så vi ska ta det med Wahman nästa vecka.
Hänga in/lägga in kläder ska jag göra i garderoben och min nya förvarings graj med hjul.
Sjukt skönt att ha fått två "förvaringslådor" att förvara saker i, så jag slipper ha allt utspritt över hela huset för jag inte har någonstans att göra av det.
Saknas här är en dörr in hit och en egen TV sen är väl allt klart!?

Ne, nu är sara hemma så dags att ta tag i disken. Hälften var;) haha.WOWO!



i'm happy right now!! :)

SAY WHAT?

2010-09-21 @ 19:11:55

KILLING ME SOFTLY

2010-09-20 @ 22:54:37

Nu är mitt hår förändrat. Får inga bra bilder på det så lägger upp imorgon. Kan säga att det inte är jättestor förändring, bara lite annan nyans typ än mitt urtvättade bruna jag hade förut ;) ( TACK Maja Ronström som färgade håret på mig!)

Träningsmatch mot Endre Oldis. Vi spelade 6-7 emot dem, så jaa... det blev förlust:(
Gjorde åtminstonne en skit bra och snygg assist som jag är nojd med. As mycket arbete låg bakom och det är typ det enda jag kan tänka på nu! Eller, iaf efter mat. Fan va gott det hade vart med mat nu. Typ grillad kycklingfile med ris och någon god sås till. Mmmmmm, och så nygårds cola till. MMMMMMMMMMMuma !!! Men det är bara att fortsätta drömma de.

Imorgon är det skolfoto och ska va ploj, lite överraskning till klassen som kommer vara sten seriösa haha;)
Lägger upp bilder imr och jag får till någon bra så att säga?

Nu ska jag ringa och prata med Tobias och se om han har något intressant att säga innan jag ska snarka så jäkla gott i min säng! Längtar, big time.

Så till för mig att rensa sängen och fixa små saker som att hänga upp handdukar m m. så write tomrw yo! ;)

PUSS!



Yeah bby F me !

ON MY MONDAY MORNING

2010-09-20 @ 07:31:12









Hur jag känner mig innan det är dags för skola. 30 minuter kvar tills den börjar och 20 minuter till jag ska cykla mot säve. Försöka få tag på issa och Johanna och se om de kommer idag. Me hope!

Skriver i eller efter skolan. Förhoppningsvis skall jag till öster efter skolans sista lektion och köpa hårfärg med Maja. Hoppas jag vet vilken färg jag ska välja då!!! :D

Pussen, hörs senare.

GIVES ME A HEADACHE

2010-09-19 @ 23:51:57

Fyfan säger jag bara. huvudet bultar och känns som att jag snart sliter bort huvudet från kroppen och hoppas på att det går över. En riktig irrriterande värk som aldrig försvinner. Orsaken är nog att jag druckit dåligt med vatten och varit utan glasögon i nästan två dygn. Riktigt jobbigt!

Sitter i soffan och ska bara slänga ner allt i en väska innan jag hoppar i säng med en vatten flaska och tusen kuddar. Fy vad jag längtar.

Kommentar på min insändare som jag fick av min lärare Maria var ;

"Hej Annie!

Du har skrivit en jättebra insändare (nästan debattartikel) med mycket glöd och med tydligt budskap.Jag har läst igenom den och ska senare läsrätta det språkliga.
Inser att jag inte behöver svara på ditt sms - vad som stod på baksidan av papperet har du antingen tagit reda på själv eller klarat dig utan.
Bra jobbat! - Maria".

Jag som bara chansade och bara skrev något. JAG LYCKADES AS BRA VERKLIGEN! Är så himla nöjd med mig själv. Bra Annie. Dutti töis :)

Nej, om jag ska göra mina måsten innan jag ska sussa. Åka med morfar in vid halv 7 till stan för att hämta och lämna saker innan skolan. Så skriver innan plugget efter att jag fått igång musiken i lägenheten. Skulle väcka sara så. Haha:)
PSSST! Jag lägger upp roliga saker imorgon som ni skulle vilja se, thihih:)

Puss och godnatt sålänge. Sussa gnutt!



hade behövt den värmen nu... Brrrbrbrbrbr.!


MY WORK OF ART?

2010-09-19 @ 22:04:58

Här kommer min insändare som skulle till min Sv B lärare igår som jag misslyckades med och skickade efter midnatt, men ändå. Läs eller låt bli. Kritisera gärna!

INSÄNDARE


Ignorera inte negativitet inom idrotten!

Idrotten i Sverige är stor och i alla åldrar använder man sig av någon form av idrott. Ytan, den sidan man ser, av idrotten på alla olika nivåer är sträng och ofta får man intrycket av ett kul liv. Den sidan man inte får se är det psykiskt svåra och det som tär människorna på ett negativt sätt. Det ska bort snarast!

Dåligt självförtroende har de flesta ungdomar och även äldre. Den processen bromsar utvecklingen inom allt möjligt och man blir tystlåten, tillbaka dragen och långt ifrån träningsvillig.
Bänkvärmare, bänkad, reserv eller vad man nu kallar det så är det inte lättare att höja sitt självförtroende genom att bli den som sitter och hejar på sidan om.
Innan matcherna när alla sitter samlade och man känner sig stark… Känner känslan ”nu är det min tur, nu är det jag”- som ska spela. Sen hör man tränaren säga allas namn, förutom ens eget. Man hamnar på bänken och ännu en dag bort kastad, ännu en bit av självkänslan slängd i en papperskorg.
   Diskussion efter diskussion som man har från tränaren och alltid samma sak säger de. Varje gång flyter samma ord ur munnen på dem, ”Du är jätteduktig fysiskt och har rätt inställning ibland… men ditt självförtroende är dåligt. Din vilja är svag… så vi ser inte att du vill”. I olika former och  i olika betoningar får man höra det. Om och om igen. Hur mycket man än kämpar och tränar så ändras inget. Favorit eller inte, det är det man har och leva efter.
När de ger en besvikelsen i flytande form så har, i alla fall, jag lust att slå sönder dem, piska dem, blotta dem med pinsamheter inför alla de känner. Den starka ilskan jag har inombords när jag få höra de säga samma ”ramsa” gång på gång. Ilskan får en ibland peppad till att bevisa motsatsen, och ibland går man där ifrån gråtandes.
Alla ledare inom lagsporter som har mer folk än tillräckligt ska använda sig av konceptet ”den som tränar får spela”.  Om man ska använda sig av det konceptet, så måste man följa det och använda den mot alla. Det funkar inte att använda det mot de som inte är favoriter. Orättvisan är stor och dominerande.
Sammanfattningsvis så är det favoriseringarna som ska bort, koncepten ska ha sin mening, jämställdheten och rättvisan som ska bli ändring på!

Förslag till förbättringar har jag kommit på några stycken. Istället för att favorisera några som är bättre och som kan, lägg ner tid på de som inte kan och gör dem bra. Ge dem självförtroende och styrka. Hjälp dem med sina psykiska frustationer istället för att ge de fler än vad de behöver.
Inför konceptet ”den som tränar får spela”. Hur orättvist är det inte att bänka en fullt frisk, spelglad och träningsglad spelare och sätt in någon bra som är sjuk? Våga satsa på alla spelare. Satsar man aldrig så kommer man aldrig någon vart!
Det skadar inte att ge favoriterna motstånd och att de förstår att de inte kan glida på ett bananskal hela livet. Ge bänkvärmarna en chans att visa att de är bättre än favoriterna.
Använd rättvisan och jämställdheten. Vi alla är lika och olika, men vi har samma behov och känslor. Kan ni själva föreställa er i båda sitsarna som favorit och mindre prioriterad? 

                                                                                                                                         //Annie

18/09-2010, Svenska B  




CRY ME A RIVER

2010-09-19 @ 21:01:17

Go kväll på allihopa!

Sitter ner bäddad i sovplagg redan nu i soffan och ser "Harry Potter, halvblods prinsen". Hatar att den är så läskigt spännande att jag snart gör i byxan. Ensam hemma och svart ute. Är jag rädd nu? Svar ja.

Försöker få kontakt med världen och smsa och chatta med folk fast det går inge vidare. ingen täckning på mobilen här (orkar inte flytta mig) och internet funkar sådär så.. ja, jag får ägna mig åt bloggen och skriva lite.

Tobias var här förbi i några timmar men inte länge. Vi mysade, pratade och sov lite. var mest i soffan och köket.
Att bara mysa och låta tiden är ganska skönt. Vi åt glass och såg filmer. Längesedan det var så mysigt tillsammans.. Längesedan vi gjorde något helt ensamma. Saknar den tiden, mycket. Tobias, du är min!

Nu straxt ska jag försöka fixa ihop en lista på vad jag behöver få med mig in till lägenheten i veckan och vad jag ska ha på mig på skolfotot :) Fett jobbigt!!

Skriver sen, nu är det dags för mig att ta tag i allt.

Kraaamis




SOMETIMES I'M BORED

2010-09-19 @ 13:48:22













LOOK WHAT THE CAT DRA....

2010-09-18 @ 23:31:57

DRAGED IN TO TOWN!





Hemma igen! Finaly. Hem till sängen i barlingbo och sussa, fan va skönt.
Om 28 minuter ska jag ha skickat min uppsats inom sv B... kommer inte lyckas!? Fan:p
Nu har ni det skriftligt : Om jag inte hinner skicka in min "uppsats" i tid så ska jag springa 5 kilometer på tisdag!

Puss, nu har jag brådis.



SÄG DET TILL ALLA

2010-09-18 @ 12:56:19

VI ÄR PÅ G!

Vi närmar oss slutstationen ("arenan") dom ska spela på. Regnet ööööser ner och det luktar skit i hela bussen. Grabbarna har skitit flera gånger och det luktar blä nu haha.

Kommer bli en blöt historia och fan att jag inte tog med extra byxor... men tog med extra strumpor iaf, tur det:)

Skriver när vi är på båten och har laddat upp batteriet lite. Internet kopplar inte bra till det här samhället vi är i nu så det dör till och från :s jobbigt värre.
Ska försöka ta många bilder så ni får ta en del av min upplevelse idag.

Kramis sålänge, :*







LAST NIGHT I COULDN'T EV...

2010-09-18 @ 12:09:20



...EVEN GET A NICE PICTURE!



GONE GONE AWAY

2010-09-18 @ 12:04:37

Sitter och hör på spotify i Anderssons buss på G till... Ja, någonstans här på fastlandet. Så många namn så glömmer efter några sekunder haha.

Min "favorit" musse just nu är Nickelback låtarna på albumet Dark Horse. Grymt bra, de flesta iaf.
Top 5 med låtar där ifrån lägger jag upp senare när jag bestämt mig, lite oense med mig själv just nu ;)

I bussen är ledare, tränare och spelare från Dalhem IF herrar A och hejarklack från över hela Gotland i alla åldrar. Ganska kul. Jag hänger med Frid, Tobbe, Viktor, David och Jacob! Nice;) Om jag får bild på allihopa sen under matchen ska de läggas upp! Men det är nog på båtresan hem ikväll, mitt batteri kommer nog inte hålla så länge.

Nej, återgå till Nickelback lyssnande och bara slappa här i sätet och vänta på att tiden ska gå så vi är framme snart. Matchen är 14.30 så vene när vi är på G tillbaka? Det enda jag vet är att vi ska hitta McDonken när vi kommer fram till Uppsala trackten, heja Dalhem till vinst och åka båten hem vid 20.05. Så om jag inte skriver innan det så vet ni varför :)

Ha en super bra lördag så ska jag skriva klart min "Insändare" som Maria ska ha in idag för Svenska B lektionen vi slapp i tisdags. Hoppas min blir bra, enligt henne... Men tveksam, tror jag skriver helt fel.. haha:) Men men. Shit happends.

Pusssss, syns och hörs sen. !!



sometimes i'm bored.



NU TAR JAG MITT PACK ...

2010-09-18 @ 07:07:29



OCH ÅKER TILL MITT ANDRA LAND, ÄLSKARINNAN!

JOHN IS HERE TO TAKE ME

2010-09-17 @ 22:38:00

Godnatt är typ det jag vill säga?
Slut i rutan och vatten som rinner i öronen. Usch, va obehagligt det är. Kanske är det vax, men hoppas på vatten eftersom jag nyss duschade.
Tobias sover så jäkla skönt i min säng upptryckt mot väggen, frivilligt! Han har konstiga ställningar när han sover, det slår fan ingen. Ligga i ena änden av soffan när han somnar och vaknar sen efter att ha tatts sig till andra änden och ner på golvet. Helt sjukt!! Ska ta kort någon gång och bevisa att det är sant:)

En smula ångest ligger på mitt samvete. Jag ska upp 05.15 imorgon för att göra i ordning mackor i ugn (baguetter), hitta kläder att ha på sig, packa det som ska med, göra massa frukost till mig, tobias som ska med, göra mig start klar och bädda sängen. 22.29 = att det är bara 5timmar och 45 minuter innan jag ska upp. Så ångest/stress, ja tack det är vad jag känner nu.

Funderade på att ta med mig datan, men blir nog inte så. Kommer säkert bara försvinna något eller att datan pajar pga. av något så av säkerhetsskäl... får du sötnos stanna hemma:)
På lördag natt när vi kommer hem åker vi direkt hem allihopa och sussar. In igen på måndag morgon för skola men det är då det... Tills dess, ska jag va hemma och kanske prata med papi som är nere och hälsar på. 
PLuggar i skövde(?) typ en vidare utbildning inom sitt yrke som gode man och arbetare på ungdomsboende 200m här ifrån :p.

Godnatta på er och hoppas ni har det bra fram tills måndag så hörs vi dåå! I will miss u guys/girls :*



Miss my redheaded days and the nice spring-time hours.




DAGS FÖR FREDAGS MYYYYS!!

2010-09-17 @ 20:33:55

Hejsansa:)

Sitter i sängen och ser Idol. Sara och hennes lilla syster maja som ska sova här trycker i sig grönsaker och dipp bara för sara har godisförbjud haha, surt!? Nåväl, mitt besök som är en tobias som typer sover bredvid mig i sängen är oerhört underhållande :) eller inte?

Tränade och hann så jag kunde va med halva träningen, tråk :(.  Men men, fick va med på spel tiden och det gjorde ju inget!! Saknade min backpartner Johanna bara men spelade med Vickan och det funkade bra det med!

På jobbet idag fick vi veta att vi har en månad på oss och fixa klart ALLT, och allt som allt är vi kanske halvvägs? Så blir till PEAB att jobba över och få upp allt så vi kan få göra klart vårt! Thats that.

Ikväll nu blir det väl att se klart idol och mer än så vet jag inte. Hoppas på att jag och Tobias kan se en film som jag laddat ner och trycka i oss massa popcorn och bara mysa under täcket. Hope it will happend tonight. :*

Skriver senare när jag kommer på något intressant att säga, så länge för detta duga :) Jo juste, alla(!!), se idol slut auditions. Grymma personer kvar bara fofan. Det är nice!

Puussen. 

 






07.45

2010-09-17 @ 08:31:48

Puh, nu är träningen slut! Var inte med på något av de som dom andra gjorde, utan stod och sköt och hade lite teknik med mig själv. Ronja höll mig sällskap när de andra spelade två mål.

Så är här hemma nu och ska bara byta och göra mat låda och allt det. Hoppas jag får ihop något gott, haha:) Antagligen inte?

Träning igen vid 15.45-17 och ska försöka där emellan hinna hem och lämna nyckel till tobias till cykel och massa. Shit pommes, kommer bli tajt. Dock vet valdis att jag kommer sent. Oh no, måste göra nåe jag kan efter jobbet också, shit! Nu blev det brådis.

Skriver sen ikväll när jag kommit hem och allt.

Krummsekram :*










HAHAHAHHAHAH!! Ja, förutom den sista så ser jag ut så på en arb. dag! :p



I SAY BURRRR IT'S COLD

2010-09-17 @ 06:23:09



TRÄNING!!

KISS ME WARM SUCK ME SOFT

2010-09-16 @ 21:40:21



Hemma från fotbollen nu.
Tårna skriker efter värme och jag efter kärlek.
Vill ha närkontakt, kroppsvärme!

Dalhem(Eskelhem) vann med 3-1 typ, grattis till er!
Tror väl även dom går upp i 4an? Vet ej, bara tror.
Fast som rogga säger, tro det gör man i kyrkan.

Hoppla i sängen nu och packa för morgon träning, ska dock inte va med på så mycket, vill inte springa för har fortfarande aj,ont,blä  i knät. Sparar mig till kvällsträningen isf.

Puss på er, skriver imorgon!:*



FREEZING MY BALLS OF

2010-09-16 @ 19:15:05

Nu bär det åt till Rävhagen, Visby. Ska se fotboll, Dalhems B-lag mot något lag och Tobias ska förhoppningsvis hoppa in och spela emellan åt. Hoppas!

Har skrivit klart halva insändaren och hoppas Maria gillart. För nu har jag verkligen ansträngt mig!

Ingen middag än så länge men får ta mig ett äpple under armen och åka bort nu straxt.
Tar moppen för vill att knät ska få vila.

Byta om och dränka mig själv i varma kläder så ska jag åka sen. Fy va kallt det kommer bli. Fryser redan!

Skriver sen hur det gick och såvidare, men kommer inte ta bilder... Kameran ä död :s

PUSSSSS!





något som måste följa med, :p.. Min nokia för 349kr på c-o.


THINKING ABOUT OLD TIMES

2010-09-16 @ 18:19:33





GETT OUTTA OF MY WAY

2010-09-16 @ 17:06:56

JA! Det kan man lugnt säga. Hej och hej, ett tag sen sist.
Men..... nu kommer den braiga nyheten.... JAG HAR MOBILT BREDBAND NU! Det funkar jättesuperbra och det är Telias för 279kr månaden.

Ledig idag (PLUT-dag) så har bara vart hemma och softat. Meningen var att jag skulle jobba idag och tjäna lite pengar men icke sa nicke. På gårdagens träning snubblade jag på en klubba och föll med all tyngd på vänster knät (precis som min mamma!!). Efter det har det betett sig konstigt och har lite svårt att gå normalt utan att få några smärt-signaler till och från. Så sammanfattningsvis är jag svag i vänstra knät och det har fått sen en bra smäll så får låta det vila ett tag.

Hämtat ut moppen från service (däck-byte) och nu är allt bra. Den går fortare än förut men den försvinner nog snart igen:p haha. Samma som alltid efter "service" vid husqvarna. Segarnas segskallar!! :@
Och som ni kanske fattat så har jag fyllt på m-bredbandet så nu har jag det tills 17 oktober 14:05, så det är bara och ligga i det och ta vara på den tiden jag betalat för, heh.

Lagat mat, ätit, chattat och nu ska det göras läxor. Ska göra en Svenska B - uppgift som ska vara inskickad senast på lördag. En insändare till "tidningen" ska det vara där vi ska ha hittat på ett ämne som betyder mycket för oss nu och kunna argumentera massa runt omkring ämnet. Shit va inte min kommer bli så jättebra? Men ändå ska jag göra mitt besta, lila hest! Lägger upp min när jag skrivit klart den.

Nu ska jag lyssna på massa goodie-musik och dunka huvudet i bordet samtidigt som jag ska komma på något bra att skriva.

Krimskrammss på er, c-ya :*






MAKING A WASTE

2010-09-14 @ 15:42:31

Är i skolan igen. Kollade nyss hur mycket pengar jag har och ska snart sticka vidare i regnet och blåsten mot ica maxi. Ska bara ändra lite i designen eller teckensnitten här på bloggen.

Om allt går som det ska så skriver jag ikväll igen och jag lyckats fått tag på någon lapp eller nått så jag kan fylla på mitt bredband så jag kan surfa i en månad. Hope!!!:) kostar 297 kr... ganska mycket? Men super bra istället:)

Ni får ha det super tills nästa gång. Någon som vill veta något? Så är det bara och fråga:)

Kramis.




DU ÄR SÅ SÖT!

2010-09-14 @ 12:35:16

.

MAKES ME FORGET TIME

2010-09-14 @ 12:34:27









Center of my life .. now!

 

PLUGGET IS THE SHIT!?

2010-09-14 @ 12:07:06

Dags för en ytterligare skolvecka.. en vecka i helvetet tycker nog många.
Sitter nu efter en avslutat skol dag och jävlas med skolans uppgifter.  Sällskap av Benna och Kristian (klasskamrater).

Två dagar av skolan har gått, 3 kvar... Praktiken! Jobbigt men men, bara ta sig i kragen och ta upp sig till halv 7 varje morgon. Blä...(a)

Tobias kommer och sover hos  mig inatt. Jag har ingen träning så har planerat ett litet schema för dagen så jag får den att gå:) ... ↓ ...

• Handla mat på ICA MAXI

• Hämta ut paket från HM

• Springa

• Göra läxor

• Hämta Tobias efter träning

• Laga mat till mig, Tobias och morgondagens jobb!

• Se TV!!!

• Sova sött i tid :) 

-

Det är min dag de, för er som undrar :)
Men, ja.. Nu ska jag åter gå till mitt lilla meningslösa liv och ta tag i mig själv.

Cykla hem och städa lite ska jag nog me. Får se.

Skriver senare om jag har internet. Hoppas jag!

Puss.







Ska försöka fika. Vore mys:)


 

WHIT EVERY HEARTBEAT.....

2010-09-12 @ 21:59:09



missingtheoldtimes. thatthingthatwehad. wereareyou?
isitreallyworthalltheproblems?
mybaby, myman, mylover.

IS WHAT YOU SHOULD DO YEAH

2010-09-12 @ 21:46:27

















en blogg.
en tjej......
jag följer!!!!
ni borde!!!!!!!

http://ehlskling.blogg.se

MY MAMA IS STRIP TEASING

2010-09-12 @ 21:35:15

Hallå i rutan.

Här sitter jag, Annie, med en mätt mage och en trött slapp geleig hjärna som sladdrar runt där uppe i planeten och gör allt förutom den nytta den kan göra stundvis! Kopplade mindre när mamma klädde av sig haha.:p (sry)

Bussen till stan vid 3 och gick runt i innerstan och kollade i skyltfönster till halv 5 när mamma och wanna sett klart bio. Hade en avslappnande, ensam och skön halv timme för mig själv när jag satt på en mur i innerstan med utsikt över östersjön och de uråldriga häftiga husen i visby. Den stunden fick mig att inse hur mycket jag älskar att bo här på min finaste ö. Och bestämde då att här ska jag också ha min familj, liv och min död. Låter typ tragiskt men född här, död här också. Nä, slut på allt depp prat? ;o

Hälsade på familjen pettersson-olsson i väskinde. Blev bjudna på fläskfilé med potatisklyftor och olika såser och grönsaker till. Även saft faktikst!! heh, nej men det var trevligt och maten god och behövdes verkligen så tack Fia för den goda matan verkligen:)
Efterrätten blev äppelkaka, te och målande i olika ritböcker med Alma. Mysigt:) Älskar den ungen. Älskar alla de ungarna. Tack för en mys kväll i Väskinde skogen.

Nu ska jag se Mama Mia i soffan med mamma! Skriver senare :)





SOMETING NEW SOMETHING BAD

2010-09-12 @ 10:06:04

Good morning,

A morning massage from Gotland livings. Okej jag vet inte riktigt vad jag just skrev men, ahja.

Vaken är man och klockan är 10 minuter från att mitt bredband skall sluta och funka. Fick ett gratis dygn men nu börjar det bli dags att fylla på. Blä, kostar ju pengar. Vilket man har väldigt ont om just nu?

Somnade runt ett och vaknade tidigt. Försökte somna om enda tills mamma smsade om att hon åkte från jobbet. Blä, ville fortsätta mysa i sängen med klumsen. :)

Mamma kör 110 på en 90-väg och hoppas hon stannar på vägen... inget säkerhetsbälte :p

Förhoppningsvis ska jag bara slappa idag och sen till väskinde för middag, men känner redan nu att jag kan glömma det och bara slänga mig i väggen. Det visar sig hur det blir.

Skriver senare hem ifrån när jag fått tag i bredbandssladden , ingen aning om va det heter (a).

Puuuuuss.




BABY BY MY SIDE

2010-09-12 @ 01:23:24



iloveyou.



FLYING KNIVES OUTSIDE?

2010-09-12 @ 01:20:52

Midnattsblogging.. Hmm, nej.. det skall inte bli en trend:)

Vart och sett det regnar köttbullar hos mamma på jobbet med hennes brukar och en annan brukare och en till arbetare? Alltså så jobbar hon och mammas kollega som asistenter åt förståndshandikappade. Iaf, så hade jag jättttttttemysigt där och var helt borta i huvudet. Såg fler filmer efteråt att mammas budys gått in till sig och sagt godnatt.
Hamnade här hos mamma pga av att det typ är strömavbrott här. Fast ändå så är det inte de.. För har hållt på med alla dessa knappar och har kommit fram till att det är fel på jordbrytaren typ? För den står på off och det går inte att ändra förutom om man stänger av all ström.. men tar man på den igen så stängs jordbrytaren av. Jag vet, komplicerat och ointressant!

Köpte en ny mobil idag för 349 (bild imr:p), betalade 40kr för att få med cykeln på bussen, smsade runt och fick massa oväntade svar jag inte vet om jag ska tro på?, såg filmer och ligger i samma säng som Tobias. Mysigt att gå och prata med honom på vägen från lilla elefanten där jag hämtade honom från alla hans vänner. Hämtade datan hos mamma sen vidare hit. Hade total glömt att sara skulle sova här inatt, men men. Undrar hur hon klarade sig i mörkret.. Fan får damp. Vill ha el så alla bekymmer är borta! Måste typ slänga alla kyl varor imr :s bra där.

Nu ska jag mysa med min älskade prins. Även fast vi bråkar och är förjävliga emellanåt? Så är du det bästa som hänt mig efter att ha fått en syster.. Men du betyder oerhört och du kommer alltid ha en reserverad VIP-plats i mitt hjärta.. Mitt i är det du ska vara, det förtjäna du bbe. :*

Skriver när jag vaknar om jag har pengar på bredbandet då.

Goodnightsleepye,


♥ 

MAKE IT ON MY OWN

2010-09-11 @ 14:44:25

Ja, nu tar jag mitt pick och pack och åker med bussen till stan. Ska sova och hålla koll på min (annikas) lägenhet och inviga min nya säng:) Den är verkligen stenis hård så kommer nog få ryggskott!

Vart och sett fotboll. Älskling spelade och dom vann med 4-1. Inte hans lag och han gjorde inte heller mål men han va bra!! :)
Krashade hans hem och höll mama anna-lena sällskap en stund innan vi cyklade tillbaks till IP igen. Pratade med några där sen cyklade jag vidare hem.
Tittat på idol-klipp och tagit massa kort på mig själv. Ska nu på 5minuter packa det jag skall ha ikväll. Hope i'm alone:o 

Nåväl, skriver senare när jag kommit till stan. 

PUSS! 





♥ 

JUST BEING ME

2010-09-11 @ 10:00:53

Hejä :)

Hemma på landet igen, Barlingbo skogen. Ytterst skönt må jag säga. Saknade det till och från när jag var i lägenheten på Gråbo. Det jag saknade som mest är att man har sina saker här, och inte i lägenheten.. Så man måste springa och köpa nytt eller ringa och fixa med någon som åker åt mitt håll.. Ganska jobbigt.
Men första veckan gick bra och sävefesten var rätt kul:)
En sammanfattning mycket folk(ganska så fulla), trängsel överallt, folk våldtog varann på en trevligare sätt helt plöstligt, slagsmål med någon svidig brud var jag i en käftsmäll sen var det slut (jag fick ta smällen), se en granne åka iväg med polisen för han var så full och mycket hångel överallt till den dunkande musiken. Även i mörkret utan glasögon träffade/hittade jag många igen-kända ansikten:) Så överlag var det okej. Gick hem och det var mindre kul dock.

Ja, går kvällen var det bara innebandyträning i västerhejde som gick som den gick haha. Efteråt åkte jag med mamma och wanna till lägenheten och diskade + samlade ihop alla mina grejer som skulle med hem hit.
Handlade kvällsmat och små saker på maxi när vi skulle hemåt, äntligen!
Min kväll blev spenderad (hela natten) i mammassäng. Pratade lite med en super trött tobias som sov vid halv 9, åt smörgåstårta till kvälls mat och glass med marränger och kolasås till efterrätt medans jag såg Gossip Girl Season 1.
Avslappnad, skön hemmakväll tyckte jag. Bara jag undertäcket och myste med mig själv. Somnade innan halv 11.

Skulle mött Tobias uppe på IP om 3min men glömde bort tiden när jag såg sista avsnittet från GG s1 så åt precis frukost. Göra mig iordning och duscha ska jag straxt tror jag. Eller så gör jag det efter jag sett fotbolls matchen i Dalhem. Vet inte än hur jag ska göra men snart så..

Skriver sen senare. Men ni får ha det jättebra hörrni'. Heja på endre som är iväg och spelar träningsmatch.

Kramkalas!




2010-09-10

2010-09-10 @ 13:53:45

Ja.. Nu sitter man bara och väntar..
Sitter vid en data som är gamal och övergiven på ett lager... Men den funkar;)
Det regnar så än kan vi inte måla utvändigt.. Tråk!! Okejdå, jag tycker det är jätteskönt haha.

Igår var det insparken. Första sävefesten för mig och det var ganska kul men alldeles för mycket folk. Trångt och jävligt! Man blev mest bara irriterad. Träffade iaf mycket folk, himla trevligt :) Längesen man såg en del.
Blev "slagen" med en armbåga på undreläppen/hakan när jag skulle gå ut från hamnplan. Hemma och sov vid halv 3. Gick när det stängde typ vid halv 2 och då gick jag hela vägen hem. Uppförsbackar på uppförsbackar och massa snirkelsnork vägar. Väl hemma med Tobias så låste vi upp för Sara, Viktor och Angelica som suttit och väntat en halv timme eller mer:p Innan vi gick och lade oss fick vi smsa av Wahman att han va på BB så ingen träning sen smockade sara i sig pizza och makaroner och jag godis hAha!?
Delade säng med bby i vardagsrummet, sara sov i sin säng och angelica+viktor sov i köket på en madrass :P
Majsbajs.

Trög morgon och inget att äta. Så yoghurt hela dan och snart är det slut för dagen.
Cykla hem från jobbet eller åka med Oskar till Gråbo Konsum och gå. Will se about that.

Inget internet än i lägenheten men jobbar på det. Sara's internet (tele2 dong) suger bokstavligen rövhår. Det funkar i 2minuter sen är det urfunktion 20minuter. Not kul!
Men mamma skall trycka in en säng i vardagsrummet idag typ nu(?) så det glädjer mig iaf att jag slipper den trasiga bäddsoffan! YES. Bara internet som återstår att fixa innan jag fullbordat mitt boende på Gråbo:)

Nej. Back to track yo,

Ha de nice! Åker hem ikväll så kommer skriva då efter träningen i västerhejde. Blä :s Men Johannis kommer så det glädjer mig hur mycket som helst. Tycker synd om flick-stackarn! Hon va här vid säve imrse vid 06.20 och när alla andra från IBG sov. Hon bytte nummer typ igår så wahman skicka antagligen till gamla.. Aww:/ Blev verkligen typ ledsen för henne när hon ringde mig imrse. FÖRLÅT JOHANNA ATT VI INTE SKICKA VIDARE SMSET! ¨

PUSSEN





14.11

2010-09-08 @ 14:14:22

Hej:)

Idag har det vart riksdags val och röstade på ssu. Kändes rätt?

Tobias sov över igår och nu ska vi på stan innan han ska hem:)
Kommer sakna han... lite :p

Ska försöka fixa bredband till min dator men får se hur det går haha.
Har dock beställt säng som kommer snart. En 120-säng från jysk. Hyfsat skön iaf.. ;) Födelsedags present från mami och en till.

Fikat med Helena och det var kul.. Göra igen? Jao!!
Ha det super , ikväll är det träning på schemat.. LÄNGTAR!!:)

Miss you all ready! Puss:*




 

ON MY BIKE 24/7

2010-09-06 @ 17:53:14

Tjänare, lånar saras data en snabbis innan träningen.
Träningen börjar om 10 minuter, så.. lite brådis?

Kollat ut en 120 säng med mamma för 3000, tack:)

trycka i mig en banan nu och sen hitta ipoden innan jag drar till säve för träning med u :D

Hämta sara efter träningen för att sällskapa hem. Nåväl.

Hare' bra:)




SCHOOL

2010-09-06 @ 15:14:09

Hej :)

Lektioner på lektiner. Nu har vi haft samhällskunskap, det sista för idag!
Sprungit på ind.valet, åkt rollerblades på gympan & visa maja våran lägenhet, haft svenska B och diskuterat och nu samhällskunskap om politik. Skolvalet är snart och mycket att veta vad man skall välja ;)

Glömt lämna in filmer till hemma kväll så får väl låna dom igen:p

Fått veta av mamma nu att min födelsedags present från henne är en säng :)  tack!

Inget mys med Helena idag.. Tråkigt :(  Lätt sjuk men jag får väl ta tag i mina läxor innan träningen ikväll.

Kanske lånar saras data ikväll och skriver något. Men får se. Imrgon skriver jag annars från skolan..

Ni får ha det underbart resten av det resterande dygnet.



HOME NOT SO SWEET HOME?

2010-09-05 @ 19:51:29

HEII:)

Sitter vid min data som straxt dör.
Sara gick nyss ut för att dra med sin kompis Julia och fixa lite grejs.
Själv tänkte jag nu eftersom det mesta är fixat förutom säng och byrå här så skall jag ha en garderob som är i saras "rum". Får duga för tillfället.
Fixat cykel, lånat farmors, och handlat på maxi så jag klarar mig ett tag! :p Även sara har proppat sin del i kylen med matvaror annelie köpt till henne.

Stressigt idag så hann inte skriva något. Dålig internet uppkoppling här (lånar grannens;) haha..) så det är inte så lätt att kunna skriva eller använda internet alls. Nåväl... Tänkte se om stereon i saras rum funkar och lyssna på radio. Btw, så kommer jag försöka fixa internet eller mobilt internet den här veckan men får se vad vi hinner jag och mami.

Saknar mitt rum och mitt hem.. :/

Skola imorgon, börjar med ind.val med idrottsgymnasiet.. WOHO! Springa på morgonen är precis det alla älskar! Jaja, får inack iaf! :p

Lägga mig på bäddsoffan och se tv och kanske göra svenska B läxa.

Skriver kanske imr, från skolan isf... Men ni får ha det!!

Puss :)






TIME TO DO SOME SHIT

2010-09-05 @ 09:34:48

Morning..

Ja, idag är det dagen. Idag flyttar jag Annie Nyberg och Sara Steen in till Gråbo, Visby. Det ska bli kul och är förväntansfull. Gillar verkligen lägenheten och den kommer bli utnyttjad till 110%. Annika, på ett bra sätt! Juste, faster Annika Mehlqvist lägenhet blir det. En 2:a med Stort vardags rum, rum, toalett, kök, trädgård och förråd. Finns ett jättefint äppelträd med super goda röda äpplen och trädgården är fin, bara att det behövs fixas lite. Sara och jag ska göra det lite som "vårat". Annika bor inte där mycket eller ofta så lägenheten är nyrenoverad efter kedjerökare som bodde där innan så köket är helt oanvändt och i princip resten av lägenheten.

Från och med nu har 6,5 timmar på mig att städa klart och packa allt!
Tobias är på G hit så han ska få hjälpa mig att göra det mesta. Problemet där är ju att jag kommer inte tycka om vad han gör eller på viset han packar ner något eller så... så kommer inte bli som jag vill. Det är jobbigt! Någon annan som känner så? Nåväl, tror han kom nu så ska börja laga frukost och lyssna på mys musik.

Ha det super, write later :)










SILENCE I KILL YOU BADLY

2010-09-04 @ 21:21:53

Go kväll' på er :)

Sitter vid datan och sket typ nyss på mig? För ungefär 3 sekunder sedan. :o
Har massa ljus på bordet och lämnade en bit av en tändsticka nere i ett ljus. Stickan låg tydligen emot glaset och värmde på det ordentligt i 20 minuter ungefär... och nyss small det till ett riktigt ljust ljud som gjorde ont i öronen. Det började lukta bränt och jag såg mig om, trodde först det var datan.. men så tittar jag på ena ljuset och ser en stor spricka inuti glaset (vilket är 1cm tjockt). Fan va rädd jag blev när det ljude yttrade sig. Damn.

För övrigt sen sist har jag "fixat" klart och packiterat retur-packet till HM i borås. Hm, va intressant ellerhur? Heh.

Ätit frukost idag, druckit två muggar te och ätit några enstaka resterande vidruvor idag. Det är allt jag matat min mage med sen 11-tiden. Sjukt? Men jag har verkligen inte varit hungrig.. Förens nu. Nu var det som något i magen också brast. Känns som magsäcken suger ner alla inre, lösa kroppsdelar för att mätta hungern? Aj. Nåväl, ska äta rester nu och mysa i soffan med täcke och kuddar snart. Först måste man lätta på stämningen i huset och tända ungefär tjugo ljus på 30kvdm. Kommer väl bränna ner huset snart? Just my kind of luck!

Hoppas ni där ute i sveriges höst mörker trivs och mår bra. Jag gör det, bara lite ensam. Tråkigt och vara ensam, iaf så länge som jag varit det idag. Tomt och ensamt, kallt och rusk utanför. Men solen har lyst nu på kvällskvisten men det är verkligen kallt! Ingen värme alls. Märks att det är höst nu verkligen. Usch. Vill ha sol, värme men ändå inte. Ibland, ibland inte. Nåväl.

Smsa med Tobeliasen som är någonstans i världen men inte här :( Snyft. Saknar dej min bamse björnis. Ingen varm kropp att få mysa med i soffan. Inte kunna känna av hans hjärt rytm.. jag är ensam!

Puss på er, soffan kallar :*








KEEPS ME GOING ON AND ON

2010-09-04 @ 18:24:07

Yes I do, in deed!

Hej hallå:) Nu i några timmar har jag studsat runt och gjort saker mamma kommer märka imorgon, ^^. Ingen idé att du ringer och frågar eller smsar, kommer inte avslöja något!!;)
Alltså berättar jag det imorgonbitti när jag gått upp.
Något jag kan avslöja däremot är att jag snart tvättat klart min första maskin tvätt, sen återstår bara två styckna. Hmm.. Blir att sitta uppe hela natta det? Men men, det är det värt. Måste ha med mig kläder till hela veckan.

Bestämt första dejten med Helena nu! Iiih:) Hon skall komma till lägenheten på måndag och fika med mig innan träningen. Ska bli kul och mumma! Hon bor nog KANSKE en kilometer ifrån mig, så blir nog flera träffar. Me really like.

Ska fortsätta med min lista jag skrivit här hemma på ett papper. Har nästan gjort en sak av typ 11, haha. Så typiskt mig, himla seg i allt verkligen. Trögtänkta jag!! Måste fått en smäll när jag föddes av barnmorskan?

Nä, smörja in mig med hudkräm och fortsätta där jag slöt. Kände att jag behövde en paus från allt springande i huset och äta någonting. Det som "keeps me going..." är Mixmegapol förfest. Massa skön 80- och 90-tals musik. Så jälla nice att hoppa runt till, hett tips till alla!! :) SNubbarna som pratar är roliga också.

Nä, skriver en rapport på hur det går för mig.




Helena Wallin, :)



THE REAL ME A CASUAL SATURDAY

2010-09-04 @ 14:58:49


























Tell me bout' it. Jag vet. Ovårdad och oangagerad. Är det ingen mer än jag som älskar det?
Fettigt hr dock och oborstat därför det står som det gör. Fast en hemlis... Jag borstar aldrig håret, behövs faktikst inte! Okejdå, just nu gör det de.

Så Schemat idag, eller från och med nu :

• Duscha! Ansa benen och armhålorna från hår och tvätta håret några X antal gånger med shampo, tvål, diskmedel, sköljmedel, torrshampo och balsam. Kanske det blir rent ? Hope so.

• Skriva om/klart packningslistan för IMORGON!!

• Städa mitt rum. Då kanske jag hittar min försvunna kamera? Om inte annat kan väl du mamma säga vart du gömt den ;o

• Höja elräkningen med att koka massa vatten i vattenkokaren till mitt te, Maaahw :]

• Förhoppningsvis komma ut på en promenad med Tobias. Hade vart himla skönt ändå att få i sig friskluft i mina orensade lungor för dagen.

Btw.... Hårborsten? SLÄNG DIG I VÄGGEN!!







CHECKIN' THEM OUT

2010-09-04 @ 12:54:19

Sitter vid köksbordet i min nya stora, långa, varma och sköna kofta från Lindex. Tänkte lägga upp bilder på mina två nya koftor för höst/vinter halvåret. Riktigt mysigt:) Längtar tills de är ingånget!!!
Sitta och mysa i soffan med en kopp te och göra sina läxor i lugn och ro. Saknar faktiskt skola och plugg ibland mä.

Hittills idag har det inte hänt mycket. Vaknade vid halv nio när mamma skulle in till jobbet och skjusa syster till kompisen Elin för de skulle på sammandrag med Fotbollen i Rävhagen, Visby.
När jag vaknade och insåg att jag skulle vara ensam hela dagen till och med fram tills imorgon runt lunch tid så drog jag täcket över huvudet och fortsatte mina mindre trevliga drömmar :s Drömde om Tobias, att han skar sig över halsen med en trasig flaska för vi bråkade och och sen satt jag med handen in i såret och en massa ucsh-heter.

Ska straxt gå och göra mig en mugg te i en av mina nya termosmuggar från Åhléns och sippra i mig det. Njuta av värmen och tystnaden. Okej, det är inte så tyst:p lyssnar på Rix FM och Mixmegapol.
Lyssna på Radio när man är ensam är rätt skönt och bra. Då känner man sig avslappnad och inte speciellt ensam. Lite mer personlig "musik" än spotify.
Men, i alla fall så ska jag fortsätta kolla runt bland lite bloggar. Lägger upp mina nya bloggar jag följer just nu någon gång idag.

Koka tevatten och dansa runt i mina förstora kläder och sjunga flaskt! Mm, min favorit-göra nu för tiden:) Skönt att tönta sig ibland. Jag borde få OS guld för mina töntigheter nu ahahah.
Brukar ni fåna er när ni är ensamma? Och göra vad? :)

Bye bye ...



miss those days..

FRIDAY I'M IN LOVE?

2010-09-03 @ 22:13:02




 





PROGNOS AV DAGENS GÅNG

2010-09-03 @ 21:32:21

Ja.. Ensam igen.. Tråkigt nog..:/ Eller mamma sitter i soffan med wanna och ser fredags filmer/program.
Tobias har åkt hem och läntar redan tills jag får se honom igen.
Ni som har haft det knackigt i ett förhållande vet vad jag menar med det.
Bråk och tjafs alldeles för mycket. Tar all energi och livslust. I det tillfälle är det då viktigt att tänka på de glada, lyckliga stunderna.

Bortsett från det deprimerande i mitt liv så var det tyvärr en sur dag.
Spöregn med fem minuters mellan rum HELA tiden. Verkligen hela tiden!!? Helt sjukt? Typ som den hade ett schema på vilka tider det skulle va skyfall och inte.. Hmmm. Fast jag tog på mig rejält med klädesplag och paraply packades ner med extra strumpor, macka, frukt, fikabröd och varmt gott te. Mmm, skönt på insidan i regn- och blåsskurarna. 
Stod stor del av tiden och föreställde mig själv i en soffa framför en brasa liggandes i en stor mjuk soffa under ett mysigt täcke omringad av kuddar och en riktigt varm kopp choklad med grädde i. Mumsplums:)

Deltog lite på olympiaden i skolan idag. Vi slogs ihop med ettorna för halva klassen var med från vår klass. Förvånad... Nej? Inte ett piss verkligen haha. TRÅKMÅNSAR ;) 
Va med i allt förutom de blöta aktiviteterna. Så det blev bygga det högsta läskbacks-tornet, dra lastbil, kasta basketbollar och hejade på de andra när de kämpade i kylan med blöta kläder. Tack för viljan, speciellt tack till Kristian Havdelin.. Den dena kämpen från min klass :) you did great!
Om ni inte vet vad olympiaden är så skall man springa runt och fjanta sig och göra bort sig som fan på olika banor. Bli lerig, blöt och göra allt för att vinna och komma till finalen. Då ska man springa genom massa hinder och halka runt som en dåre och byta mellan varje varv, tjej och kille. 2 av varje kön från var klass. Rätt kul, men i år satsade vi bara på att klara oss igenom dagen utan att förfrysa allihopa.

Nu ska jag äta glass med ICAs kolasås och banan skivor medans jag ser gossip girl och eventuellt filmer jag hyrt. Mer om det sen. Ha en mysig fredag!!!!

Pusuusususususuusss



Pic: http://mronstrom.blogg.se

MY HEART SAYS BOOM B...

2010-09-03 @ 17:42:04

BAAAMM BOOMMM FOR YOU

Always..
Together..
We..
Us..
Miss you♥



sommaren 2009



Sommaren 2009



Sommaren 2009 (mindre bra:P)



Våren 2010



Våren 2010



forever? maybe yes?

IT'S RAINING MONEY

2010-09-02 @ 23:13:02

Nä, det gör det nog inte.. Men det hade inte suttit helt fel? Då hade jag lätt stått ute och väntat tills det slutat regna och tagit alla pengar innan alla andra! No mercy. :p
Ja juste, alltså det regnar som as här hemma hos oss nu verkligen. Kul ord val där med as men det behövdes i detta sammanhang. Dock börjar regnet avta, tråkigt nog. Kan sova hur bra som helst när det regnar.. Tycker det är så mysigt!:)

Suttit och skrivit upp massa saker som skall me in på flytten på söndag eftermiddag.
Smsat om things med Sara och pratat en massa.
16.00 på söndag flyttar vi in med vårat pick och pack. Ska bli skönt och roligt! Har sett fram emot detta och faktiskt längtat. Longing:D
Så om typ 3 dygn ligger jag på Gråbo i en säng och verkligen väntar på att det ska bli läskigt. Men kul på samma gång? Nåväl, hoppas jag överlever natten åtminstone:)

Så ja, en packningslista har jag nog med ena och andra. Faktiskt näst intill bara dte jag verkligen behöver. Det skall vara en början, en bra början:)
Enda som jag är  behov av nu är cykel... Men det löser sig!!

Puss på er. Sängen kallar, eftersom Tobias somnat.. Dess är det Olympiaden på Polhem imr.. Längtar inte:s

Kramkalas :*



faster annika mehlqvist vi skall hyra hos.
du är söt som socker på in- och utsida!!!!!!!!!


HM.COM - 100KR RABATT !!

2010-09-02 @ 19:51:46



FRAM TILLS DEN 15 SEPTEMBER!!
FAKTISKT SNYGGA BRAXS..

I'M GONNA KEEP LOOKING ;)

FUCKING TIRED MAN..

2010-09-02 @ 17:44:27

Ögonen går i kors. Har varit en paus från bloggen nu i nästan 2 dygn iaf.
Igår var det upp i uttan och jobba. Första dagen på praktiken efter sommarlovet.
För er som inte vet så går jag lärlingslinje med Bygg, måleri, som inriktning. Så tre dagar i veckan är jag ute på praktik 07.00-16.00 och de andra första två dagarna i veckan är jag i skolan och pluggar samhällskunskap, engelska A, svenska B och har idrott till halv 4 från 8.00.. Jobbigt är det... speciellt att hoppa in i den här dygnsrytmen och tempot efter "semestern".
Thats why jag inte riktigt orkat släpat runt på en dator under armen och uppdaterat jämt och skriva om precis allt!
Orkar inte riktgt det mene ja, ska försöka få bra mycket med sömn inatt så tills nästa vecka skall jag nog vara i form igen:)

Kollat på lägenheten nu och så.. men mer info kommer i ett annat inlägg. Mycket och skriva liksom?:p

Jobbat idag och sov hos mamma igår efter vår innebandyträning. Sov hur skönt som helst men fick en sämre morgon. Gårdagens träning gick skit. Iaf i början.. Hatar tekink banor och allt sånt! När jag väl blir sur så säger jag att jag är dålig och då blir det bara svårare typ att klara det(?) så gick åt helvete verkligen... Usch. Senare på träningen gick det bättre och fick göra lite bra ifrån mig när vi spelad iaf, skönt för självförtroendet!! Börjar gå bra för mig och Johanna, även hon tycker det! YES, det är bra!!

Nu ska jag se lite Tv och äta macka i lugnet.. senare skall jag väl ta tag i mitt rum. ETT MÅSTE!!!!

Men, nu har inlägget blivit LÅÅÅÅÅNNGGT så nu ska jag avrunda detta roman-skrivande.

Pussen, skriver senare om hur det går :)






I ett av dessa hus jobbar jag. men dock inte detta.
Det här huset är färdigt sen långt tillbaka:)
Nu är det nya formfitness lokalen på visborg som gäller!!