WoRriD + tORn = FEEliNgs

2010-10-14 @ 11:24:45

Praktik och skola hela veckan sofar.

Hej:)

Saker och ting händer i livet, många bra och många dåliga.. Har någon någonsin sagt att någpt här i livet är rättvist? Nej, tror jag inte. Så det är bara att ta käftsmällarna och fortsätta som om inget hänt, eller? Vad  vet jag? Jag vet inte mycket, men jag vet att man inte blir bättre av att sitta och sörja saker som varit! Utan att tänka på saker som kommer hända framöver.

Praktik igår och halv dag idag. Bort till bygg och sen Rackethallen för att stå på studie och yrkes mässan med Maja - Lill Tine- från 12-15 sen 17-20. Ska bli kulans brulans men hoppas bara att jag hittar någon som jag känner där som kan socialisera med mig tills allt slutar:p

Vinst varje helg hittills med laget och hoppas de fortsätter så!! Men ändå så hoppas jag på att vi springer på ett hinder snart så vi måste kämpa oss upp.. Det är det som är roligt med Innebandy och all sport. Att få kämpa för att nå mål, att kunna utvecklas som person och spelare och spöa skiten rent ut sagt ur alla när det krävs:)

Ja. Livet som ensam kan jag inte på stå att jag gillar. Men hoppas det vänder snart. 

Skriver kanske ikväll och jag orkar öppna datorn när jag kommer hem helt död från alla barn jag ska springa och leka med idag (not, hooppas jag!) :p .. Men men. Har en halvtimme på mig att duscha och fixa mig innan Maja och hennes dada kommer och hämtar mig. Så in och ta på saras ipodspelare på högsta volym och studsa runt i lägenheten. 

Puuuussen:)



 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: