FUCKING LONLEY MADMOZEL

2010-10-24 @ 20:43:58

HHEEEY U!

Hemma från en fartfylld dag, må jag säga. Kanske inte överdrivet fartfylld, men i mitt tillstånd är det de (a).

Dagen började då med att äta brunch med mammsi på Joda.
Vidare med fart till innebandycenter på P18 och se Helena Wallin och några kända gamla endrespelare från Oldis springa runt och svettas och kampas!! Haha, riktigt kul att se Oldis spela ^^.
Träffade även en väldigt bakis Jonas Pettersson från jobbet där. Pratade lite och socialiserade en stund medans vi var där.
Jag tog bilnycklarna och körde oss efter mycket om och men till södervärn. Där såg vi Endres match och "hejdade" dom till vinst! Pratade men Valdis om att få pröva på att spela på andra positioner och hoppas verkligen vi kan få pröva på och kanske även hitta nya bättre passande positioner till alla. Lite förändringar behövs för oss Endre IFU a. ELLERHUR!!!?!?!?!??!!!!
Körde ut till Väskinde där vi hälsade på familjen Olsson-Pettsson, dock framför allt för att Beata blev 9år. Fan, lill tösen börjar bli gammal:s. Jag med :o!!! VAD FAN.. Jag hinner inte med allt längre känner jag. Nej, bättring från min sida, träffa nära och kära lite oftare. :D
På hem vägen in till stan fick jag köra igen där jag blev av dumpad.

Så nu är jag hemma här på gråbo helt själv och insåg precis att jag inte har något toapapper. Härligt! Jag som precis gjort 2:an nu. FAN! Får väl sitta här och självtorka då?! HAHAHHAHAH!! x)

Ska nog ta mig en mandarin när jag är klar här inne och en kopp te sen krypa undertäcket för en stund. Något jag måste är att börja skriva på svenska och samhälls inlämningar som ska va inne nu på lovet. Hope it will work it self out?

Nej. Skriver nog senare om jag inte knopprat in i sömnen. Ska ju jobba imorrn!? D: Bra med pengar, synd dock att jag inte hade tillräckligt med pengar så jag kunde slappat på soffan här hemma ist!? ^^

PUSSEN.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: