ANOTHER DAY ANOTHER CHANCE

2010-10-28 @ 17:11:02

Häyy:)

Hemma i lägenheten med några smulor dåligt samvete i bagaget.
Tobias vet jag inte om han är eller inte är på akuten men jag tror det. Makes me sad.

Idag har det inte hänt speciellt mycket. Skulle jobba men blev att följa Tobias som vart helt bort och snurrig. :/.. Vågade inte lämna honom själv.

Varit och handlat med Maja på Maxi för 287.50:ssss... ((JÄVLA SKIT BUTIK!!!)) och ska nu ställa in allt i kylen så det inte blir dåligt till senare!

Klassen kommer hit (snarare 4st) och vi ska äta och ha trevligt tsm hela kvällen. Har förhoppningar på att jag inte kommer stå själv och yla med singstar-micken! :D.

Nej packa in allt i kylen, diska färdigt, tagga rösten och hjärnkontoret med musik, dammsuga lägenheten, bädda rent och till sist välja kläder innan jag ska göra i ordning mig själv!:) Det är det som just nu står listat på ett schema i skallen.. Hoppas det hinns med alltihopa!:p

Skriver senare om ja har någe internet kvar!!

PISSPOTTA.

Tim Berg - Seek Bromance





something in my mind

2010-10-28 @ 12:41:17

jag gav aldrig upp dig när du försvann...
långa dagar blev till nätter sen år..

SHIT FUCK FUCKING SHITT

2010-10-27 @ 16:34:43

Hej hallå en snabbiS :o?

Snart ska ja cykla till stan och köpa ett par skor ja lagt undan så fint men bråttom har jag!!

Träning 5-6 sen skall jag väl bara socialisera mig igenom kvällen tills sov dags.

Jobbat veckan igenom, hittills och ska bara jobba imorgon sen lov tills månda! Sköönt:D

Skriver senare om jag har någon livsork kvar.

Kolla på Jensa medans han lagar lampan i hallen (a)! NICE!! Haha:)
'
PUSSEN.

MAYBE.

2010-10-26 @ 18:09:03

Jag såg dej
Du fann mitt hjärta
Nu förstog jag vad kärlek va
Att få leva meD dej
Att få andas din luft
Känna din doft
Leva med din värme
Att älska få älska dej
Nu är en annan dag
Låt mej inte leva utan dina andetag
Låt mej få visa att jag kan
Vara din äkta
Nu vet jag att kärlek gör ont
Livet utan dej är tomt
Låt mej inte förlora dej
Det är det värsta som kan hända mej
Jag älskar dej av hela mitt hjärta
Jag älskar dej av hela min själ

Ska  ej störa dig i din värld längre..
Men måste säga innan vi skiljs åt...
j a g ä l s k a r d i g.

FUCKING LONLEY MADMOZEL

2010-10-24 @ 20:43:58

HHEEEY U!

Hemma från en fartfylld dag, må jag säga. Kanske inte överdrivet fartfylld, men i mitt tillstånd är det de (a).

Dagen började då med att äta brunch med mammsi på Joda.
Vidare med fart till innebandycenter på P18 och se Helena Wallin och några kända gamla endrespelare från Oldis springa runt och svettas och kampas!! Haha, riktigt kul att se Oldis spela ^^.
Träffade även en väldigt bakis Jonas Pettersson från jobbet där. Pratade lite och socialiserade en stund medans vi var där.
Jag tog bilnycklarna och körde oss efter mycket om och men till södervärn. Där såg vi Endres match och "hejdade" dom till vinst! Pratade men Valdis om att få pröva på att spela på andra positioner och hoppas verkligen vi kan få pröva på och kanske även hitta nya bättre passande positioner till alla. Lite förändringar behövs för oss Endre IFU a. ELLERHUR!!!?!?!?!??!!!!
Körde ut till Väskinde där vi hälsade på familjen Olsson-Pettsson, dock framför allt för att Beata blev 9år. Fan, lill tösen börjar bli gammal:s. Jag med :o!!! VAD FAN.. Jag hinner inte med allt längre känner jag. Nej, bättring från min sida, träffa nära och kära lite oftare. :D
På hem vägen in till stan fick jag köra igen där jag blev av dumpad.

Så nu är jag hemma här på gråbo helt själv och insåg precis att jag inte har något toapapper. Härligt! Jag som precis gjort 2:an nu. FAN! Får väl sitta här och självtorka då?! HAHAHHAHAH!! x)

Ska nog ta mig en mandarin när jag är klar här inne och en kopp te sen krypa undertäcket för en stund. Något jag måste är att börja skriva på svenska och samhälls inlämningar som ska va inne nu på lovet. Hope it will work it self out?

Nej. Skriver nog senare om jag inte knopprat in i sömnen. Ska ju jobba imorrn!? D: Bra med pengar, synd dock att jag inte hade tillräckligt med pengar så jag kunde slappat på soffan här hemma ist!? ^^

PUSSEN.


THE FIRST DEJT

2010-10-24 @ 11:00:30

Nej. Nu har jag brådis, hej btw:)

Mamma hämtar mig straxt och då ska vi äta brunch nere på Joda. Efter det blir det att kanske se IBK mot Endre Oldis. Hoppas IBK vinner ^^!.

Vet inte alls vad ja ska ha på mig så har ännu mer brådis nu! HAHA, hejdå:D

PUSSEN.


JAG ÄR ETT PSYKFALL!

2010-10-23 @ 12:06:00

Lyssnar på familjen.
Är trött.
Hösten är här?
Det regnar verkligen ute!
Jag fryser.
Är skyldig löken 150kr för sportbh..
FAN :D

Jag är ett psykfall jag. Ett riktigt mongo!!!
Men jag tycker om mig själv ändå.
Synd om er som inte gillart.
Då måste det va jobbigt ;)

Nu ska jag se tv och göra läxor.
Skulle egentligen hämtat ut kläder och saker till syster på teamsportia.
Men det är så kallt och cykla! :(
Sry mama.

PUSSEN.

MY BAD LUCK I GUESS?

2010-10-22 @ 17:41:00

AJ! Ont i min "vänstra höft". Blä:s
Det känns som om något sitter emellan några delar och blir klämt när jag vrider i sidled? Gör bajs ont. Himla obehagligt är det att springa så jag springer inte fullt ut, så kommer säkert skada mig snart för att jag inte kan stå emot eller springa klokt. :( NOT GOOD!

Snart är det dags att åka till Södervärn igen.
Ska se IBK spela med Tobbe, Miguel och Linda. Kommer bli himla intressant;) Haha. Linda kommer hit och hämtar mig om 15 min och då ska jag vara färdig duschade och påklädd för att åka. Fetttttt glöm att jag kommer vara klar men Lindish kommer ändå efter 6 så:P. Matchen börjar 7 så det är lugnt:)

Nej. Nu måst ja hopp i duschn så hejra!?

PUSSEN.




haha, spännis?!


BRRR IT'S COLD OUT THERE

2010-10-22 @ 08:56:39

Nää. Dags att ta väskorna och cykla till jobbet och käka frulle.
3+ ute och jag har dragit på mig alla sorters underställ jag hittade i min garderob. Fifan säger jag bara.

Träning efter jobbet och sen se IBK. Skriver ikväll.

PUSSEN.


A THOUSAND TIMES BEFORE

2010-10-21 @ 21:39:30

HEY BROo'

Sitter i Saras säng väldigt uttråkad och ap trött verkligen!:p

Spärrölen var ganska kul, mycket prat och skratt. Roligare blev det med tiden, desto längre tiden gick blev Matts roligare. HAHA! Säger bara en sak, snaska kotte!, haha x)
Maten va sådär? Det var buffe och ganska gott var det väl men mest irriterande var att jag inte kunde få läsk ens! Bara vatten och Loka. Så vatten och mer vatten blev det för min del :s TRÅKIGT.
Satt med Martin och Jonas från Firman. Ingen annan kom från Sandå som sagt till haha, och Martin kom en halvtimme sent under ena "herrns" Historia prat om Friskvårdcenterhuset. Trrrrråkigt....!
Alla satt och stirrade i taket eller viskade saker mellan varann medans snubben stammade sig fram i sin urgammla historia berättande.

Hemma nu och mitt rum är okuperat. Sara och typ 10 andra från A-laget är inne i vardagsrummet så får hålla till i Saras rum, köksbordet är fullt med mat (Tacos tillbehör) så ja.. Lilla trötta jag med pupiller som är på alla ställen än där som ska va vill sova! Men men.. Hoppas på att komma i säng vid 10. HOPPAS.

Lyssna på mer musik och göra läxor eller se någon serie jag laddat ner. Vet inte än:p

Skriver imorgon innan eller efter morgon träningen. ^^

PUUUSSEN!






CHINGCHINGACHINGCHING

2010-10-21 @ 17:10:46

Hemma och de är så jävla skönt. Praktik igår och idag, träning igår och Tobias sov över för han hade praktik tidigt idag.

Trött i huvudet och är inte alls taggad eller intresserad av att gå på spärröl ikväll nere på P18. Usch, men men.. Gratis mat? :p .. Sällskap av Martin och Jonas från Sandå. Stannar till 20 sen hem och chilla innan sängdax.

Morgondagens schema =

*Upp i uttan!
*Morgon träning
*Praktik
*Lagträning
*Hem och vända
*"Äta ute"
*Se IBK(?)
*Se film hemma
*Sussa!

Det är min dag imorgon och det kommer bli intressant! Haha:)

Nej, nu är det duschen som gäller. Ska vara där vid 18, 50minuter dit.! See ya.







my day of work. sweaty and looking like hell! my-kind of thing:)


 

IN BROOKEN HEELS!

2010-10-19 @ 22:16:51

Ganska ensam igen. Har varit omringad av folk hela dagen och helt plöstligt upptäcker jag mig själv ensam i min säng men min 17 tummare i knät och smsar med folk. Helt uttråkad och en känsla inombords, en känsla av ensamhet även fast Sara är 5meter ifrån mig?

Klassthingiit vi ska ha på fredag blir varannan minut avbokad och sen på G igen. Jag tror jag dör snart av stressfaktor.

Ser coogertown med ett paket glass i knäet och en mandarin. Super gott! :) Koka te nu och ta en mandarin till sen sussa:)

Skriver imorgon efter praktiken som håller på till 4. Shit jobbigt:/ Haha!

Godnattttttaa.





SOMMAREN HAR VARIT HÄR

2010-10-19 @ 15:24:41

Sitter i vårt klassrum och stirrar in i den vita dekorerade gardinen här bredvid mig.
Den är skitig och ganska ful, faktiskt? Ett störningsmoment för mig just nu..
Lyssnar på annas sång med Parken. Den får mig på något sätt, varje gång jag hö på den, att typ flyga ut ur mig själv och titta på mig och studera mitt nutida jag. Vad hände? Varför hamnade du här? VAAFAAN HÅLLER DU PÅ MED?!

Jag ogillar starkt att vara tonåring, ungdom eller ibland att ens va över 3års åldern. Att veta saker och ting som man inte vill veta, veta sanningen och dens innebörd. Det är jobbigt. Man ska inte se fram emot att bli äldre. Hellre stanna i stadiet då man bråkar om olika hårsnuddar eller pennor och inte med någon man fallit för eller andra saker som får en att bara vilja läga sig i fosterställning och gråta tills allt är över.

Saknar sommaren och de minnen som skapades då. Saknar det mycket. Men man kan inte stanna vid i happyland förevigt. Så klart måste man få negativa smällar som får en att falla i fel riktning. Ingen säger att det är kul, men ibland är det bara bra för ens egna psyke.

Mycket känslor som vill ut på en gång, mycket som bubblar och trycker på en men inget händer. Inte just nu. Men känner att snart kommer något brista, smälla och fräsa men vet inte vad riktigt. Kan inte sätta fingret på det för måste hålla för såret på min läpp som det pissar blod ur just nu. Hungern kurrar i magen och jag tuppar snart av. Tur att jag ska träffa härliga och bästa Helena om 10 minuter längtar!! Känns som bästa Helena Wallin kommer hjälp mig på traven, emot det ljuset i tunneln jag ännu inte kan se.
Vid halv 6 kommer mammsen hem till mig och även lilla syster jag inte träffat på länglänge verkligen. Saknar tiden då allt man tar förgivet fanns där och var orubbat. Mycket man önskas ha, men mycket finns inte längre. Saknar allt.

Skriver senare om jag har något som kryper ut i mina fingrar och som kan tydas i förståliga ord.

PUSSEN!

Ungefär så känner jag mig... Wtf?


 

TUSEN GÅNGER OM!

2010-10-19 @ 07:41:41

Godmorgon alla pigga och glada nyllen :)

Sitter i köket och proppar i mig yoghurt med extremt goda flingor och torkade frukter. MUMS säger min mage och jag ny. Ska göra en kopp te innan jag drar iväg också. Bra för maskineriet nu på morgonen.?:)

Ett leende på läpparna och diggaaloss till Daniel Adams-Ray, den andra halvan från gruppen Snook.
Han är bra och tycker alla radiokanaler är dumma och dissar honom för inget! Visst Oskar är bra och snygg, men det är fan den här snubben också!! Han gör iaf bra musika. Har fastnat för en viss låt, den här nere i inlägget. Tröttnar aldrig på den! You have my eternal love!.
DISSA INTE LÅTEN!

Nu ska jag gör mig i ordning för plugget och kassta mobilen i väggen och hoppas på att alla fattar att dom ska sluta skicka sms när jag inte orkar med de! :p Tänk om mobilen kunde känna av ens känslor och typ inte ta emot sms från vissa personer vi det tillfället och sånt. Fan va kul! Det ska jag uppfinna!!!! 


Daniel Adams-Ray - Gubben i lådan.

LOVE THE WAY YOU LIE

2010-10-18 @ 22:19:30

hemma!! :)

Hjärtat och själen har fått sig en käftsmäll i rätt riktning känner jag. Allt flyter just nu på som det ska och jag gillart! Struntar i alla negativa saker just nu. Positivt va de man skulle tänka på, ellahur? :D

Bad med laget på Geab och det var riktigt jäkla kul! Hoppas Lindish lägger upp bilderna snart så ska ni få se hur snygga vi va;) Det va riktigt skönt och bada, också jäkligt kul även fast inte alla badade :). Åt banan och äpple efter badet och drack varma drycker från Geab's choklad,te och kaffe maskinerisak medans vi kollade på matchen mot Follingbo. Gud va mycket små detaljer som måste ändras verkligen? Och kul att allas match kläder är fel i storlekarna:oooooo? KUL!
Skjuss av Niklas och Lina hem. Gud va den ena gnällde mer än den andra haha! Så jälla kul:p

Sett innebandy nu när jag kom hem, superligan var det mellan mora och täby. Täby vann överlägset med 11-1 men inte konstigt när Mora är nykomna i superligan.

Nu ska jag plugga på glosförhöret vi får imorrn, städa lite i mitt rum, dricka te och bränna min tunga lite mer innan jag ska snussa jäkligt gott!!! :) Längtar redan verkligen:o?




I GOT A NEW ATTITUDE

2010-10-18 @ 17:07:10

Hey homie:)

Mandarin, Te och macka blir kvällens "mat". Ingen träning utan rehab(bad) så äter inte upp mig speciellt. Ska bli skönt att få ta sig ett dopp i det grönblå klor vattnet och få exemutslag. AAaah, längtar redan. Haha:)

Sprang 3km:n på gympan, lika så typ 3 till. Resten gick men andreas stod och såg på klockan en halvtimme eller mer :p ..
Gick inte snabbt att springa men det var så burrigt kallt och jag fick väldigt ont i öronen så kändes som jag skulle spy eller något..? Men i mål kom jag :D Jippiiiiee.

Ska äta nu och kolla lite på lyxfällan, det är bra att se och riktigt intressant!, sen diska klart och packa innan lina och dom kommer och hämtar mig!!

Så skriver när jag kommit hem från vår så jätteseriösa rehab-träning.

PUSSEN!


BURN IT TO THE GROUND

2010-10-18 @ 10:49:43

HEJ!!

En ny skolvecka med massa nya pain in the as läxor antar jag :p

Går dagens film tittande var bajs mysigt och skönt. Ostbågarna flög ner i magen och bara låg och gosade under täcket vilket var underbart:p

Om en halvtimma ska jag ha gympa vilket kommer bli riktigt intressant. Vi ska köra distans - alltså springa - på gympan vilket vi inte brukar göra. Så hälla i sig vatten nu och äta en banan sen dra med cykeln dit. 
Längesedan jag sprang där nere, och längesedan jag körde distans bara så. Kommer bli kul:) Hoppas Wahman säger att det blir 5an. :p
Min klass är väldigt osportig! Det är typ bara jag som spelar innebandy och kristian som spelar Hockey. Resten kör på att köra moppe/bil eller gå:p

Nä. Nu ska jag byta om och spara på mitt internet:) Lyssna på nickelback och tagga till springspring;) 

PUUSSEN.


♥ 

HONEST, BRAVE AND NAIV ..

2010-10-17 @ 16:47:30

HEEEEEJJJJ!!!

Hemma igen med 6p till från helgens matcher. Första matchen igår i nynäs blev det 6-1 och idag i hallonberga blev det 9-5. Känns skönt att lämna fastlandet med två vinster:)
Bodde på Scandic hotell i Arvika (?) city med massa svart rockare (HAHHA!). Fick bo med Marika, Ella och Ida så var nöjd med de, jämfört med vissa andra dåra.:p
Slappade på Hotellet hela dagen och åkte till nynäs vid 5 för att spela match vid 19.
Hemma igen vid halv 11 och somnade efter midnatts slaget. Upp vid 7 och äta frulle och sen vidare till hallen vid 8. Matchen började 9 så skyndade oss från hallen när matchen var slut mot Duvbo C.
Hann till båten med mycket marginal och det kändes oerhört skönt att komma hem tidigt :)

Nu ska jag socialisera med en vän och se film. Robin Hood, den nya otecknade är det:) Ska bli himla mysigt och skönta att bara ligga i varsin ände av rummet under täcken och äta ostbollar, dricka ramlösa och halv sova. NICE Faaan:D

Nä. Nu ska jag bege mig in i film världen och slappa. Lägger upp bilder från lagresan senare.

PUSSEN.




TJA TJA BLOGGEN !!!!!!!!!!

2010-10-15 @ 21:53:21

Nej. så mongo är jag inte. Bara köttbullen. ;)

Ostballar, fläsk, korv med punch och pitt blev det som snask ikväll :D! Och även liteeee mer korv ;) HAHA!!

Imorgon är det båten som gäller. Hoppas vi kommer ihår att ställa alarm. Annars blir det pisk på båten (a). HAHA ;)

Idag var jag ledig och det var skönt. igår var det studie och yrkesmässan, det var ganska kul. DET ÄR KUL OCH VA DRYG! jag är trött. det luktar fis om mig. stackars ida. vi måste duscha! va snuskigt;)

Nu måste jag diska och plocka efter "sara" hahahhahahhahahahahahhaha. nu är jag trött.

Byta blöja på ida och fylla nappflaskan med "äppelsaft";) då somnar hon nog straxt de lilla knytet.

pussen.


MY BABY GIRL

2010-10-14 @ 16:31:45






GRATTIS MIN SÖTASTE KÖTEBULLE!

Ida vann en IPOD touch här på mässan.
You go grrl! :*



LUCKY ME EYYh ,

2010-10-14 @ 16:02:10

HEJ:D

Sitter nu ensam på vårt lilla utrymme här i rackethallen, Visby.
Maja som jag är här och jobbar med är ute och snurrar här i lokalen med sin pojkvän Andreas som också jobbar här, fast för Fordonsprogrammet(Transportteknik-delen) ^^

Vi har en data här vid vårt bord som tillhör Alf, en av de som grundade lärlingsprogrammet GYLU här på ön. Han och de andra lärarna, rektorerna och "viktiga personer" är och har lärlingsråd och snattrar på om min inrikting i några timmar tills nästa "event" börjar, antar jag :) Hoppas dom är borta länge till så jag får något att göra här tills klocko pela 17.00. Då kommer alla föräldrar hit till Studie och yrkes mässan för att kolla och ställa frågor. Jobbigt läge haha:)
Nu har Maja lånat en påse bilar från Andreas program som vi ska trycka i oss nu! Mums :D haha.

Nej. Nu ska jag fortsätta lyssna på Dr. Alban, sms lite med folk, gå på toa och lätta på trycket, leta efter Maja -lill tine- och Andreas som porrar hä någonstans haha:D sen hitta ett glas som jag kan fylla med vatten :)

Skriver troligen lite senare innan folket kommer. ^^ 59 minuter tills gasselerna ska springa in här på "fältet" :p

PUSSEN:D:D



WoRriD + tORn = FEEliNgs

2010-10-14 @ 11:24:45

Praktik och skola hela veckan sofar.

Hej:)

Saker och ting händer i livet, många bra och många dåliga.. Har någon någonsin sagt att någpt här i livet är rättvist? Nej, tror jag inte. Så det är bara att ta käftsmällarna och fortsätta som om inget hänt, eller? Vad  vet jag? Jag vet inte mycket, men jag vet att man inte blir bättre av att sitta och sörja saker som varit! Utan att tänka på saker som kommer hända framöver.

Praktik igår och halv dag idag. Bort till bygg och sen Rackethallen för att stå på studie och yrkes mässan med Maja - Lill Tine- från 12-15 sen 17-20. Ska bli kulans brulans men hoppas bara att jag hittar någon som jag känner där som kan socialisera med mig tills allt slutar:p

Vinst varje helg hittills med laget och hoppas de fortsätter så!! Men ändå så hoppas jag på att vi springer på ett hinder snart så vi måste kämpa oss upp.. Det är det som är roligt med Innebandy och all sport. Att få kämpa för att nå mål, att kunna utvecklas som person och spelare och spöa skiten rent ut sagt ur alla när det krävs:)

Ja. Livet som ensam kan jag inte på stå att jag gillar. Men hoppas det vänder snart. 

Skriver kanske ikväll och jag orkar öppna datorn när jag kommer hem helt död från alla barn jag ska springa och leka med idag (not, hooppas jag!) :p .. Men men. Har en halvtimme på mig att duscha och fixa mig innan Maja och hennes dada kommer och hämtar mig. Så in och ta på saras ipodspelare på högsta volym och studsa runt i lägenheten. 

Puuuussen:)



 

2010-10-14 @ 11:01:27

So far away, but still so near
The lights go on, the music dies
But you don't see me, standing here
I just came to say goodbye



SHIT FUCKING FRIES

2010-10-11 @ 17:43:11

Ja. Dags för träning igen! Trött efter skolan som var väldigt kort. Slutade efter föreläsningen som några författare hade. Ganska sådär intressant men inte överdrivet? :p
Åkte med Dennis ner, tack för skjussen :) Du är snäller du!

Hemma har jag bara ätit, pratat med Tobias och sett massa kassa program på tvn. En ganska vanlig dag för mig ^^

Skriver kanske efter träning om jag orkar:) är så trött och måste handla direkt efter träningen så får'la se hur de blir med bloggingen heh:)

Pussen sålänge och ska hälsa att Tobias gillar mig ^^




IDOL FAVORITER SO FAR!

2010-10-11 @ 10:21:29


Alice - If it makes you happy



Olle - No diggity + Lady (Modjo)

I'M A BAD ASS!

2010-10-11 @ 10:09:25

Ja. Vad kan jag säga? Jag är slut i arm- och lårmusklerna. Shit va bortdomnade dom är (nästan iaf). Känns skönt att sitta och ta det lugnt i min säng och se tv nu.

Håla fram tills 12.15 då vi börjar med samling för att gå på bokensdag-grej typ på biblioteket nere i hamnen här i Visby. Vet inte om det är något jag vill på egentligen men får se hur det blir där nere med klassen. Kan inte på stå riktigt att det är något jag kan tänka mig passar oss? Men nu är det ju strunt samma. Det blir nog en upplevelse för livet.. vi är ju rätt bra på att förvandla det tråkiga till det roligare! Ain't I right GYLU09?!

Nej om jag ska fixa någon lunch och sen duscha innan jag ska ta mig ner till hamnen. Har inte en aning just nu hur jag kommer ner men tror jag liftar med Maja eller Dennis. Annars blir det mongot:p .

Ses i eftermiddag!!

Pussen.




ANOTHER DAY THE SAME

2010-10-11 @ 07:48:24

Nu drar jag för att cykla och möta upp Johanna. Cykla gemensamt till södervärn där vi har styrka. Skriver sen när jag kommit hem därifrån.

Pussen.

NOTHING BUT YOUR VOICE

2010-10-10 @ 21:27:41

HEJ FFAN!

Ni som inte idrottar har verkligen missat något.! Känslan efter att ha presterat.. känslan i benen och huvudet. Avslappnad och tömd på energi. Allt är lugnt, frid och fröjd. Fy vad jag gillar den känslan!

Hemma i lägenheten nu, helt själv dessutom! Äta macka, te och banan innan jag ska sussa lite snabbt innan Tobias kommer hit från båten. En tripp på ikea har det varit för honom och hoppas han köpt något till mig! men det tvivlar jag på .. :( .. :p

fett med vaselin på läpparna. Märks att det börjar närma sig vinter, läpparna spricker! :/

Vinst i matchen vi spelade förut emot follingbo i södervärn. Mycket folk var och tittade och jag spelade blä dåligt. Inge vidare match för mig... var inte så taggad så det påverkade nog ganska mycket :/.
Men vi vann och jag gjorde en assist iaf:) Sammanfattning av matchen var att vi fick 6 utvisningar, 8 eller 9 mål och 4 i baken. FAN! Domarna var så där men men, ny säsong med grymt många nya regler. Svårt att lära sig vad man ska låta bli, men de är ju en vane sak. Dessutom så brast min klubba när maja pettersson fick den mellan sina ben när hon skulle springa så nu har jag ingen klubba.. FAN! Min favorit klubba:((.,.

Nä. springa och fixa de som jag ska äta och sen se någon söndags film på tv. Gymmet imorgonbitti. WOHO vad jag inte längtar :p Skönt att jag har håla till 12.15 sen. Bokensdag skit ska vi på nere i hamnen så vi ska hoppa gympan och ta oss dit efter individuella. Skönt att jag bor i stan:) Vafan hade jag annars gjort liksom:p

Skriver imorgon, om jag orkar det innan skolan ^^

PUSSEN.







HAVE TO FIND AN ALIBI

2010-10-10 @ 14:09:43

Strandsatt i köket igen vid datan! Har egentligen inte rört mig många metrer här ifrån under dagen. Har gått till köket 2 meter bort och toan i andra änden i huset. Typ det :p

Häller i mig glas efter glas med sodastreamat vatten. Åt rester från igår... men det var inte så muma för magen inte haha.

Ska packa ihop nu och lyssna på massa musik på 25minuter (a). Sen som vanligt!

Övningsköra till stan och hämta upp Linnea på vägen:)

Skriver senare ikväll om jag har internet då. Pussen så länge!





-

2010-10-10 @ 13:52:51

If it makes you happy
It can't be that bad
If it makes you happy
Then why the hell are you so sad

HEY THERE PRETTY THANG

2010-10-10 @ 12:23:04

Gooodmorning allesammans !!

Sitter vid köksbordet och hoppar i tackt med kass dunkadunk musik :p Ja ä så tönt :)

Trycka i mig frukost står på schemat nu och sen snart igen äta lunch för att fylla energiförrådet till 110. Match mot Follingbo i södervärn sen vid halv 5 så måste va på topp i kropp och själ för att orka med det så :D

Trött efter besöket igår så jag sov ut jävligt länge och måste säga att det var sjukt skönt!?

Någon som inte såg P.S. I LOVE YOU igår? Lovar att minst 2/3 av gotlands brudar/tanter såg den. Även så i hela landet!? Den är ju så sjukt bra. :o .. Någon som tycker annat?

Näru'.. Vad säga som att hälla i sig 5 liter vatten och sen se House, säsong 1.

Skriver senare om mitt så spännande liv. (ironi helt klart!) Puss:)



THE NORMAL FAMILY

2010-10-10 @ 00:12:23

HJÄLP! - säger jag bara. Haha:)

Nu har alla åkt hem och jag sitter i soffan och ser P.S. I love you med mamma och syster som sover i min "gungstol". Funderar på att hoppa i säng direkt efter filmen... Men måste se slutet! Älskar filmen så sjukt mycket. Den bästa filmen jag vet... och tror inte att jag någon gång kan minnas att jag inte gråtit, skrattat och varit "små lycklig" när jag sett filmen. Den är så sjukt bra. Har sett den minst 15ggr och fortfarande har man samma känsla när man ser filmen.

Farmor Doris, Farmors gubbe, Faster Annelie, fasters gubbe, farbror torgny, torgnys tant, farbror janne, farbror ybbe och pappa var här på besök idag. Åt kyckling med massa tillbehör som mättade magen ganska rejält. Efterrätten blev kladdkaka och grädde till kaffe/te.
Kollade på Harry Potter och halvblods prinsen innan vi bytte till P.S I love you.
Båda filmerna är super bra och nu är min hjärna slut så ska hoppa i säng.

En fartfylld kväll med massa skit snack, bokstavligen, och huvudvärk har jag nu så nu är det jävlar sängen som gäller.

Skriver imorgon när jag pallrat mig upp ur sängen :P hahah!

Psssst! Glömde säga. Mobilen dog och kopplade den till laddare över en timme senare. Hade fått 21 sms ... Hmm... inte fler? haha:oo

Hörs imorrn. PUSS:)




I LOVE ME . :o



TAKING ADVANCE

2010-10-09 @ 17:32:14

Nu är jag, Annie Nyberg hemma i Barlingbo igen. Jag är hel och ren från skråmor och smuts. Greta feta! :)

Körde till källunge för att tanka. Mammas kort accepterades inte så hon körde till boge. Därifrån körde jag efter att vi lämnat av Wanna till pappa, farbror torgny och Marlene.
Körde till solklintshallen i slite och såg 2 perioder av matchen Endre Oldis vs. Vallstena. Bästa spelaren för dagen var Molly som tog en prilla när hon blev trött i bena och sprang lite till! Gjorde även många assister... till motståndarna haha:)
Hemåt körde jag också. Tankade och handlade innan vi gav oss in i matchen "ta sig hem utan skada". Vann matchen efter mycket om och men.. men ändå! Är hemma med hel bil och hyfsat lugn mamma (a).

Socialisera med pappas syskon på farmors sida ikväll vilket innebär massa prat, skratt och gott gott som ska ner i magen :D

Nej. Skära pera (potatis) och dammsuge - HAHAHHA - lite innan resten av gänget kommer.

Skriver senare och lägger upp massa bilder jao :)

PUSSEN!




WEEKENDS ARE THE BEST

2010-10-09 @ 11:39:08

HEMMA!

Heeej hej:)

Jag är hemma i barlingbo! Fick en smärre "chock" igår när jag kom hem. Mindes då hur jag egentligen bor :p haha. Men nu känns inte det här som hemma längre men får intala/övertala mig själv att detta är mitt riktiga hem, hehe.

Sammanfattning av gångna skolveckan!

Skola och skola har det varit. Skola och praktik. Träningar, tv tittande, smsande och massa onyttigt ätande! :p

Tog mig upp ur sängen vid 10 och det som återstår nu på dagen är att övningsköra till och från slite, se innebandy match mella oldis & vallstena, duscha och få gäster (= pa's syskon) och sova.

Kollar kläder på monki och ska kanske be Tobias köpa ett plagg till mig men vet inte än vilket jag verkligen vill ha mest.. :p .. Han är i sthlm så måste utnyttja honom lite nu (a). snäll jag är idag då?

Nej nu ska jag äta frukost och titta ut favoriter från MONKI och be T köpa något! :D

PUSSEN! Lägger upp favoriter senare .



 

STEPIN' IT UP

2010-10-06 @ 14:29:11


Hemma idag för ont i magen (det där mindre mysiga som kommer ut baktill-problemet). Grymt jobbigt så hemma idag från praktiken.. Skulle vart det från skolan igår också men nu är det som det är.

Ikväll är det ny träning som innebär nya tag! Ska bli skönt att kunna prestera bättre och är ganska taggad till träning. Hoppas det går vägen på träningen bara?

Ska in till stan och köpa vantar sen om jag orkar och hinner innan träningen. Måste dessutom köpa så jag kan fylla på mitt internet så jag kan använda det!

Nåväl. Hoppas ni har det bra idag för det har jag bortsätt från magen och alla ständiga toalettbesök! Tror fan det är maten från helgen som gav mig detta. Helt sjukt jobbigt :s :(..

nu är problemet löst och nu återstår bara att ta tag i mig själv.. nu vet jag vart allt ligger till men måste lösa allt nu bara med nu bra, stadiga tag! du får hjälpa mig! Hjälp mig snälla.

Pussen.!





BAD BAD NAUGHTY ME!

2010-10-05 @ 19:59:37

Hej hallå:)

"Internet-mängden" är slut så måste tanka på nytt! Men så länge använder/utnyttjar jag skolans haha;) Gratis är gott jöh!

I fredags var det hockey efter träningen med Tobias och Helena i ishallen. Roma vann och det va väl kul för dom?
Hämtade upp ella på vägen hem till lägenheten efter mycket om och men :p Linda fick dock stå vänta på oss nästan en timme ute i mörkret:p

I helgen spelade vi matcher på fastlandet. Vann båda matcherna och spelade båda matcherna igenom. Bodde på Jessica, Johanna, Clara och Viktoria som jag spelade med. Åkte hem i söndags natt med dålig mage och träffade folk från a-laget och klassen. Trevligt:)

Nu ska jag vara med Tobias... får se vad vi filurer hittar på:)

Kramkalas!