I LIKE LIKE REALLY LIKE

2010-11-22 @ 15:10:33

Eliza Doolittle

- Pack it up


- Skinny genes

GRRRARRRW

2010-11-20 @ 09:21:43









WHITELIGHT MOMENT



HÄFTIGASTE MED BOWIE!

2010-11-20 @ 08:55:09

Tjänna.

Här sitta jag... och är mer störd än någonsin. Naej, det vet jag väl inte med störd är jag ju ändå alltid. Vet nog vissa som håller med mig på det, mer än jag. ;) Jaja, kul för er dah, Puss på er.

I veckan har det vart skole å praktikn, Jippiekajjey! Började dock jobba med Micke Johansson på Bogegatan istället för P18. TACK DU SNÄLLE HENRIK! Det är riktigt kul och känner att man vill;). Dock har det vart segt den här veckan för det vart slutspurten och sista stressmomenten så jag har gjort det jag kunnat hoppat in och geire.. Men det funka ganska brae:)

Sällskap av Tobbe mycket i veckan, snicksnackat med Helena lite och Linnéa. Mer vet jag inte ;)
Fått en digitalbox/bredbands thingiie i Annikas lägenhet, skönt värre måste jag säge. Nu slippa jag springa fram till Tvn varje gång jag ska senke volymn!

Börjat träna igen har jag och det vart int fullt så jobbigt som jag trodde det skulle va? Men mycket annat har vart jobbigt som snurrat runt uppe i huvudet så man säger för mycket man inte ska. Sorry clara för att jag är en bitch, men va inte de tillbaka då bara för de där jäkla nötterna? Du dog ju inte! :D

LINA CPSKADADE AHLQVIST! HON VART INTE PÅ TRÄNINGEN IGÅR, FREDAG! LEDSEN I OJGET JAG BLI! :( MEN DET VART MINSAN GULLEFNASKET ALKOLISTN IDA SVNEENNA FRÅN BVIK! :D

Nä, mer ha ja fan int å saje te eir! Fuck you, pussen.

:)



min favo filmis :) fast bumbisarna e bjätte:)

FfussINg sLuTTt

2010-11-19 @ 20:03:46

Najj. tro är ingen idé att göra. Antingen så är det, eller inte! Naj hu. 

slick i armhålen, bye!

SWASSY BBYLAWWA!

2010-11-16 @ 15:26:23


599kr



599kr



799kr



999kr



1199kr



1299kr



1899kr


http://nilsonshoes.com/

LIKIN' DA COUCH ALOT

2010-11-12 @ 13:45:45

Hemma idag.. igen.

Ligger på soffan/sängen och ser tv. Inge speciellt händer i mitt liv nej?!

Ska försöka samla ihop energi för att se träningen vid 4. Lilla Ida ska snussa kvar, men det får vi allt se. Ä hon int sneller få hon ta sitt pick å pack å dra te bvik. BUMSI! (a). Nej, lilla ida du måste hålla mig sällskap! Dör snart av tristess:s

Mitt internet är snart slut och måste kolla mitt saldo på kortet innan det tar slut helt!

Pussen :)





BREATH WHITOUT AIR

2010-11-09 @ 15:28:44

Shit! Jag här sådan huvudvärk så jag sprängs snart tamme fan?

Slutar nu så skall till södervärn och se om cykeln är där. Hope so, så jag inte gått dit i onödan.

Har dock kommit fram till vad jag ska skriva om och så vidare på min debatt artikel. Iich, det känns skönt! :) Nu gäller det bara att läsa igenom aaaaaalla statistik/diagram- artiklar om psykisk ohälsa och många flera som har med och göra varför folk mår dåligt up there.

Nä. Puss på er,

:)

VINCENT á LÅNGSTRUMP

2010-11-09 @ 13:25:50

Tjenamossss :)

Är i skolan och har samhälle.
Totalt slutkörd i hjärnkontoret, antagligen för mycket data och för lite syre?
Hör på Vincent Pontare och hans goodiez. Klädd som pippi långstrump e ja men det;)!! Haha.

Inget internet hemma och uppe på det börjar jag bli sjuk! :s. Vill bara sova hela tiden och får andnöd när jag börjar springa. HATAR DET HÄR! :s.
Cyklade omkull igår så har stort blåmärke på ambågen, en bula som ser ut som en böld på utsidan av låret/höften (nånstans ..?) och fotknölen är lite mjukare än vanligt. Usch ;).

Har haft ett prov i Eng A förut idag, första nationella! Det var listening så nu återstår bara talking, writing och reading. Wiiiehej, bara mer än hälften kvar! Talking blir dock nästa vecka, med Majajjajajajaja!

Fyllde år i helgen och fick då en säng, eller den fick jag när jag flyttade in till stan i september? Så en säng för 3500 typ av mamma och morbror jimmie, en sodastream av farbror torgny och marlene, en "design" ring av lilla syster, en korg med mat + frukt + dricka + en flaska med sten och massor med pengar av mormor och morfar sen fick jag typ 500kr löst av folk som skickat kort. Tack allihopa :)! Mer presenter i helgen av släcktingar från pappa, farmor och hans andra syskon (tror jag). Hoppas på en iPhone 4 men de får jag nog hoppas länge på!?.

Ska nu när vi har rast gå till södervärnshallen och hämta min cykel! Om jag kommer in ^^.

Fika med Helena imorgon, bak-time med ida och lina fredag, ida sover över, match mot skarphäll lördag, efter är festen med laget hos mig och sen afternoontea med laget på söndag!

Hörs i helgen :)

Pussen.

THE LOVE YOU SEEK

2010-11-05 @ 22:28:15

Hej.. om ni nu kommer ihåg mej?(a)

Sitter hemma i Barlingbo, landet på min kära ö Gotland, med mamma och syster. Varmt är det så man svettas rejält! Kaminen är i full glöd och jag har snart tårar rinnandes ner för kinden för mitt huve ä så varmt ? Shiet.

Har sett idol med de boende här men nu sover syster, mamma pillar på sin mobil så jag tog tag i datan och satte mig här.! Precis där jag brukar sitta. I min stol vi köksbordet i samma ställning nästan varje gång. Aah, saknar det här bland annat med detta hem.

Hela veckan har det varit praktik, praktik, jobb, jobb, praktik och lite mer av allt. Har tränat och bowlat med sandå. Mer vet jag inte? Eller jo har planerat med Lina för födelse/lagfest:D Hoppas det blir kul! När det nu blir av?

Vad gör jag nu? Ja, lyssnar på alla problem och försöker undvika det nu och lyssna på massa kassa värdelösa låtar som får en och vilja spy. Haha, ja... min vanliga vardag antar jag ;), en del av den iaf(aaaa).

Ska nog ta datan och hoppa i sängs och se film. Känns inte som om jag orkar något annat just nu. Jäkligt trötter e ja:). Duscha ska jag men det blir av imorgon ist innan Farbror och hans fästmö kommer förbi på dagen tror jag? Senare på kvällen blir det besök av mormor, morfar och kanske Tobias. Få lite presenter och äta mumma! :D De ja gillart!. Fyller 17år om jättedryga 2 timmar.
Längtar jag? Njaah, det vet jag inte. Inte överdrivet, inget är ju som det annars brukade va?
Har inte den där längtan som man hade förut. Den där super känslan inombords att man knappt kunde sova för man längtade så! Som kvällen innan? Då var det ju nästintill omöjligt att sova som på julafton ungefär. :) Haha, men nää. NOt anymore. Slut på det roliga är det må jag säga.

Jurre, sängen vart de för mig jah?! :)

Skriver imorgon när jag är ett år från körkort, tre år från systemet och ett år närmare döden!

Puuuuussäääin :D!



THE BIKE SONG

2010-11-02 @ 17:38:53

Hallå där ute i kosssmosss! ü

Inte mycket skrivande på senaste men har varit jobb,jobb, borta och hemma matcher på fastlandet med värstaste laget endre ifu! :D Shiiit va kul det va att bo med Ida, Lina och Linda i hus 15 på nickstacamping i Nynäs!
Vann en match och förlorade en. Hyfsat resultat. Backpartner blev Erica och olika kedjor beroende på matcher.

Jobbade idag igen och fick då veta (påminnelse) att jag skulle på graj med Sandå ikväll på kanonen. Föreläsningsliknande grej som en äldre herre håller i sen någon gång under tiden där får vi pizzabuffé!! Fatta va nice men ohemlagad mat :ooo. Ska tammetusingen ta med mig några matlådor och slaffsa ner pizza i :D:D:D:D!!
Det börjar 18.15 så börjar få brådis med tanke på att jag ska bajka mig dit med cykeln, fast det tar ju bara 3 minuter så! Woho. Dock ska jag duscha bort alla färg och svettlukt från dagen så.... BRÅDIS ANNIE!!

Får en hemlig gäst som ska sossa med mig några timmar ikväll.... kommer bli awesome dude. Avslöjar mer sen?!

PUSSEN.


IF WE EVER MEET AGAIN

2010-11-02 @ 17:05:41

                                                                                        2010-11-01

Hej

När du läser det här så sitter jag väl på köksgolvet eller någon annanstans och gråter så mycket för att jag nu... Ja, du märker vad ja menar...

Över till verkligheten.
Hoppas du mår bra? Måste säga att jag är orolig för dig varje dag. Finns det något att vara orolig över? Jag vet ju inte riktigt om jag vet allt eller om det är långt ifrån sant för att du vill att jag ska stanna för den sakens skull för att du vet att jag bryr mig dubbelt då? Jag vet ingenting alls egentligen, jag tror på dig med mitt förtroende jag byggt upp mellan oss två.
Den tiden tillsammans vi haft har fått mig att älska dig genom vått och torrt. Fått en upplevelse av dig, en bild av din värld och en bild av kärlek och vänskap.
Du, du är min bästa vän. En vän för livet jag aldrig vill tappa. Vännen som jag vill ha med mig genom alla beslut i livet.

Jag vill leva med dig, men ändå så vill jag inte. Jag kanske inte vågar, jag kanske är osäker. Inget beslut har jag tagit ännu. Vet inte vad jag vill riktigt… Men något jag kommit fram till, ett beslut jag står fast vid, det är att jag alltid kommer vara din vän genom vått och torrt. Vill aldrig förlora en vän som du, hoppas du känner likadant?

Mina känslor för dig ligger på vänskaplig nivå. Jag vet inte varför, jag vet ingenting.
Du vet som jag att jag inte är den enda i världen för dig. Även om du vill tro det så är det inte så. Det finns fler som kan bry sig om dig lika mycket som jag och ännu mer.
Jag vill inte se besvikelsen i dina ögon och höra smärtan i dina toner längre. Om det krävs att jag ska sluta prata med dig så gör jag det, även fast det inte är min vilja eller önskan.
Jag vill inte behöva känna mig dålig eller ha dåligt samvete varje gång jag ser dig. Jag vet att jag inte behandlar dig som du behöver. Det är inte schysst mot dig när du är dö kär i mig och hålla dig i ett grepp som du inte kan älska mig eller hata mig.
Jag vill inte att du ska sluta älska mig, jag vill bara att du ska hitta något som gör dig lycklig nu och en tid framåt.
Förhoppningsvis hittar jag tillbaka till dig om du vill det någon gång framöver. Vi ska leva i tiotals år till, vi är fortfarande unga. Så känn inte att världen går under, ta inte självmord, försvinn inte bara för att jag säger att jag inte vill mer än vänner just nu.
Vi får se om det verkligen är ”ment to be”… i så fall möts vi under konstiga omständigheter mitt i inget. Något som återstår att se.

Du är någon med hjärta av guld och är lika söt som socker. Försvinn aldrig!

Från Mig..