26-03-10

2010-03-26 @ 00:08:37

Hej alla nattugglor.

Är verkligen sjuk.. och jag HATAR DET!
Har vart hemma sen tisdags. Och då menar jag verkligen hemma. Har inte varit utomhus nånting, och det är kanske inte jättebra :/
Men har ingen ork just nu.. Det enda jag gör är att skratta ikapp med Tobias, ladda ner film, leta efter filmer att ladda ner och se dom. Äter knappt nånting, känner mig äcklad av att äta... och huvudets blodådror pulserar i 120 just nu. Har huvudvärk dygnet runt men kan inte dricka, mår illa då:(.

J Ä V L A S A T A N S H E L V E T E S J Ä V L A S K I T S A T A N S J Ä D R A Å Å Å Å Å Å Å Å Å Å Å Å Å Å Å Å Å Å Å Å Å Å Å A A A A A A A A A A A H H

Nu när min mor säger att jag ser fyrkantig ut kan jag inte annat än att hålla med. Mår illa nu som tusan och om typ 9 timmar måste jag upp igen. Lång dag imr.

-Packning
-Packning
-Städning
-Strykning
-Tvätta
-Packa
-Sitta här och uggla
-Äta? o Dricka..
( - Laga mat )

Så ser min dag ut senare idag eller vad man ska säga.. För åker idag eftermiddag med hela (?) laget till nynäs för att övernatta inför kommande andra kvalmatch, Endre Ifu A - Täby, i Täbycity. Hu! 
Vet inte om jag kommer hålla för att spela, men bänken sitter jag nog på och hejar som fan tills min ynka groda till röst spricker! :)

Nå väl. Skriver efter att jag fått sova mina gyllene 9 timmar i McHorny sängen (a) haha. Godnatt sov Gott :)

> A N N I E N Y B E R G <

 

22-03-10

2010-03-22 @ 22:44:39

Godnatt? eller nått... Vad ni än föredrar! :}

Sitter nu här lite till o från och gör mest ingenting. Syster är magsjuk och vi eldar så mycket så det bara osar spy i huset och huvudet sprängs snart av värmeslag. Huh, inget är lätt här i livet.? haha.

Idag har det vart skola & sen färgning o klippning vid frissan Lina på soft! :)  så niceeee.
Älskar färgen och älskar tobias för att han stannade hela tiden och väntade på mig i nästan 2timmar ^^. Men är dock inte förvånad. Som belöning fick han kaffe o kaka av lina och jag fick en ursnygg färgning tkr jag:). klippningen var rätt bra förutom att jag bara stör mig på luggen just nu men de e en vane sak.
1000kr kostade de alltihopa! så värt de .

Gick i snabba ryck till A7 där vi hade träning. Hann dock bara vara med på halva men kul var det med. Spelade med Clara,Löken o Jessi på slutet i BlåaLaget. Vi ägde fast synd bara att vi inte vann nån match. Nog var jag mest felet till det, men har lärt mej att va nån än säger så är det hela laget som står i skuld till målet.

Åkte hem efter det, eller lämnade tobias först sen hämtade vi en wanna hos mormor som hade mag ont. Väl hemma släpper känslorna när jag äter korv med bröd i soffan och ser på "Landet för längesedan" med henne så  släpper hon ut all magsaft och alla matrester. Som tur var så var vi förberedda med en stor gammal legoback med lite vatten i som hon fick använda.
Spydde två gånger ungefär sen var lilla magen total tömd. Vi fortsatte att se första filmen och bytte sedan till SUPER ZEBRAN! wiiie va den är bäst! haha(a).

Nu skall jag lägga mej i sängen och läsa bok sen se film. Ska se New moon ikväll igen. Brist på annat. Kan alla repliker o bilderna i huvudet så behöver inte riktigt ha ögonen öppna för att just se filmen. Fixerad? kanske en liten, minimalisk aning ^^.

Tobias kmr imrbitti vid halv 8 och de ska bli trevligt. Är ledig imr, PLUT-dag, så skall vara hemma med hnm o familjen. Troligen ta en promenad/jogga, räkna matte, se film och äta burgare!:) myspys med ett glas cola också. då är världen räddad :D.

Godnatt , siv gutt.

                                            > AnnieNyberg <

21-03-10

2010-03-21 @ 22:11:25

Nu är klockan 21.36 och jag kom hem från visby för en ca. timme sen.
Förlorade första kvalmatchen emot Södertälje med 6-7, så måste vinna nästa match emot
täby.. Vilket kommer bli tufft.
Var den enda utespelaren som inte fick spela igår, ledsen men ändå inte.. Slipper skulkänslorna iaf.
Vi hade ca. 250 tittare på matchen.. Och Iksu-örnsköldsvik hade 150, elitspelande lag i kvartsfinaler.
Fifan va vi är mer värda att se på då! ;)

Tobias sov här igår tills idag. Såg körslaget som Kia Karlström var med i och Kristoffer Andersson ( kia spelar i mitt lag och koffe är en gamal ängel/roma elev och är tsm med super bästa jessica i vårt lag.). Så jävla bäst och de var i Mojjes lag. Låten dom tog igår var "I gotta feeling" med Black Eyed Peas. Dom sjöng bra och kia var grymt sekchyy o bäst. En ungdoms kör var det tror jag? EFter körslaget såg vi "Dumpa Honom", på canal+. Den var bra och tobbe somnade till den.. så det bevisar vad han tyckte om den. Han sov mätt o belåten av chipsen med dipp, vitlöksbaguetter och cola som han tryckt i sig + lite pizzza. men inte överdrivet mycket för att vara tobbe.. så bra de !:) 
Sen gick vi o la oss i sängen vid midnatt ungefär och såg (jag iaf) twilight och sov.
    Gick upp eller vaknade till vi straxt innan 9 men gick inte upp förens vid hslv 12. Det var enbart för att Tobias fick ett samtal av sin far Håkan att han snabbt skulle ta sig upp till sandänden för att Niklas tumme gått urled så dom skulle in till akuten sen ta östercentrum.
Jag fortsatte med att se Inglorius Basterds elr va den heter och New Moon. Älskar verkligen Twilight serien..., (som alla andra tjejer typ o ngra få killar..:p)

Träning vid 6 i södervärn till 8 med distrikt. Inte många med från mitt lag, alla var hemma och vilade upp sig mentalt o fysiskt. Vi var iaf 12 + målvakter.
Vi spelade lite och gjorde mest 3 mot 2 övningar o en massa skottövningar. rätt kul träning! :) Orkade dock inte springa:(... men får skylla mej själv med tanke på va jag ätit dåligt idag:s


nu ska jag äta lite macka o dricka fruktsoppa medans jag skall tänka på hur jobbigt det kommer bli i skolan imr. fy!

Det enda positiva med imr är att jag skall färga håret och att jag skall få lägga huvudet på tobias bröstkorg och få somna med ljudet från hans hjärta spela som en melodi i mitt huvud. Älskar det! 
 
Godnatt. Nu skall jag sova med ngra mackor i magen och se new moon.

Najjtytajjty.

17-03-10

2010-03-17 @ 06:36:57

klockan 05.50 varje onsdag, torsdag och fredag ser ut som just idag...
går  upp äter lite frukost, gör en lunchlåda och frukost att ha på jobbet sen klä på mig, bortsa tänder o fixa friss sen är det att gå ut och sätta sig i bilen som morfar kör. Så ser mina ons-tors-fredagar ut jämt.

Sitter nu idag och har väldigt mycket tid på mig. Det är så skönt när man kan ta sin tid och bara göra allt i slowmotion och ändå vara klar i tid..
Frukosten idag blev en kopp citron te och två -runda mackor,va dom nu heter(inte teakakor)- med salami. Mummmms! :) det sa magen inte nej till.

Skall nu de sista 10 minutrarna packa kläder till ikväll för skall med min älskling till slite och se hans träningsmatch emot Graip's A-lag (herrrar).
Tänkte typ ut och springa medans de värmer upp, för känner att min kondition sjuker ganska mycket nu.. och de e inte bra inför kvalet på Lördag. ( :D ..)

Det är bara 3dagar kvar! Är sjukt nervös för vet inte om jag ska spela elr inte. Just nu känns det som att jag kommer bli bänkad men vet inte. Tror Johanna kmr tillbaka och hon e en av favoriterna och typ inte ja men jag skulle vilja vara det ibland... så tror det blir jag clara och löken/lina som börjar på bänken med ellen.?
menmen, vi får se :).. hoppas just nu bara på det bästa.. huww, ska ta 5minuter innan matchen på lördag och bara prata med mej själv. Prata allvar med mig själv  och typ tagga mig som fan! det är ju ett måste...

Nej! nu ska jag fixa mej sen ska jag dra upp o ta bussen.
Oskar tappetserar idag så jag var inte tvungen att komma in så tidigt.

Ha en bra dag! :)

Annie

14-03-10

2010-03-14 @ 22:13:33

go kväll på er.
sitter här och drygar inkl. dampar för att grejen som ska ha koll på värmen i huset o
massa har typ pajjat så inget varmvatten i duschen elr kranvattnet.
ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ:s.
jag har verkligen tränat idag och spelat massa oseriösa småmatcher i dalhems gympan 
så svetten bara rann om mej. så kmr man hem utsvullten och blöt som en jävla gamal möglig
handuk som legat i en plastpåse ngra veckor. SNOOOOPPPP, verkligen.

Menmen, jag fick nöja mig med att äta broccollipaj, morotskaka och dricka kola. Muuuums!:)

Distrikt och oseriös bandy i d.gympan var min grej idag.

Imorgon blir det skola(gympa), sävecups tittande, till pasta vagnen med älsklingen, äta i södervärn
sedan ha träningsmatch runt 18 i söderv.hallen emot p95's distrikt (toppat) med ngra "bra?" 94a spelare från ibk.. hm?
Jag vill ha rejält mot stånd. något lag man nästan vet att man förlorar emot. Då kämpar man för att man inte har något att förlora?

Men, vi får nöja oss med en träningsmatch till emot nygammalt motstånd ..

NUUU skall annie gå och lägga sig och lyssna på ipoden och försöka glömma att jag faktiskt glömde elr har glömt
göra typ 50tal i matteboken, Så känner att detta kmr gå åt h-vete...:( och svenskan har jag också glömt. BAlldersBababbababallle:/
Men anyway skall jag lägga mig och höra på den bästa avslappningslåten med alicia bland annat.

Nattttyy.


(Diggar hennes Gamla Jag!)

Alicia Keys - Try Sleeping With A Broken Heart.

2010-03-14 @ 01:29:18