Arbete på "kungliga" i Visby

2010-06-28 @ 21:38:50

Hejsan och Goddag!

Idag var det jobb igen. Trött var jag imorse och försov mig med, men inte länge.
Firman på morgonen och blev ned skickade till Residencehuset(??), Landshövdingenshem.
Det är typ Kungliga husets insida och utseende, men i "miniformat". För mig kändes det gigantiskt, men för typ kungen och drottningen, som ett sommarhus?
Var där för att skrapa av gamal och måla ny täckande svart oljefärg på Vindskyddet?. Svart blev det och jag med. Kletade ner armarna och händerna med den härliga sörjan, även Caroline. Så det var inte bara jag som var barnunge! Varmt som fan va det på den extremt höga ställningen och solbränna blev det allt på armarna. FY! Inte bra.
Nåväl så var Landshövdingens hus grymt och skall se om jag kan ladda upp bilderna imorgon så ni kan få se dom. Myyyyyyyyyyyyyyyyyycket fint och stort, men bildernas kvalitet är nog ganska dålig dock tyvärr :/

Jobbade till halv3 sen hem till Caroline för att vika tvätt, åka till Byggmax och köpa spackel, betala hyra till Leif Bäckström(??) - Henrik,min chefs far och Carolines hyresvärd- och fördriva tiden till Morfar var klar.
Satt utanför medvallds och åt glass som jag blev bjuden på, TACK CAROLINE SJÖSTEDT, och åt den och sen satt med Caroline socialiserandes fram till halv5 då morfar kom och hämtade mig efter mycket om och men. :p

Hemma var jag vid innan 5 och åkte innan 5 med. Åkte och hämtade Tobias i Dalhem för att åka in till stan och äta på Max. Tack för sällskapet. Tankade lite med och såg pärkträning vid vattentornet, ganska kul eller väldigt kul se alla "brilljera" med sina bra pärk"moves" haha:)
Ett gott skratt fick man dock.
Körde hem Tobii och nu har jag varit hemma ett tag och kollat Svenska Hollywood-fruar, ätit några små godisar, sett syster min fått sin Mopedhjälm. En helsvart stor sak på ett litet huvud. Äntligen! Nu slipper vi cykelhjälmarna och solglasögonen varje gång hon skall med:p Olagligt och mindre bra för skrället dessutom. 

Nu närmar sig klockan halv10 och jag skall hoppa i sängen tror jag. Prata i telefon skall jag men får se när jag hoppar i säng. Som det känns nu är det väldigt snart jag kommer somna, iaf hamna i sängen. Mycket febervarm från den heta dagen i Visby, vätskebrist för lite vatten drickande och allmänt trött efter en natt med lite sömn. 

Nåväl, skall ringa Tobias nu och prata innan sängen kallar efter min sömn så hejdå! Hoppas alla har en jättebra sommar, so far so good? My like the way it's rolling. :]

(( Beställer kläder från Gina ikväll, eller mamms. Lägger upp bilder på dessa imr. ))

Pusshej.´:*


En ros från Malm's i Visby Våren 2009

Sol över Furulunden Visby, Hösten 2008

Det första BÄSTA Endre IF U. 2008/2009, Nynäs

  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: