Jobbe? Jaoooo.

2010-06-30 @ 06:30:44

Nu är det dags igen!
Godmorgon förresten :)

Hoppas ni har en trevlig dag och jag själv hoppas att stackmolnen försvinner så solen kan gassa ner på mig och caroline när vi ska måla panel på bakgården. Men regn hade inte suttit helt fel ändå?

Iaf så ska jag göra mina mackor och klä på mig. Till och med Packa ner kortbyxor och crox och borsta tänderna innan morfar kommer och hämtar mig.

Ha det braaa'

pusshej

Såhära jobbade jag igår i solen. Blev brun! och röd :p

Vägen hem med moped, GOTLAND!

2010-06-29 @ 22:23:55

FOLLINGBOVÄG




SVÄNGT AV EMOT BARLINGBO





BARLINGBO





HOME SWEET HOME

Sommar, svett och spärröl

2010-06-29 @ 22:13:11

Hej, Hallå, Godag, Gokväll, Tjingeling, Hej :)

Dagen har varit lång och huvudvärken med i denna värme!
Jobbade på Residencet och fick se landshövdingen (baksidan av tanten) iaf, så nu vet jag hur hon nästan ser ut. Målade branstegen från köket uppe Gul som huset med Malin och Carro efter att vi målat Vindskyddet igen. Åkte vid halv 12 hem till Carro i Vibble för att ha pp (piss paus), kolla läget och hämta hennes sportbh och andra saker för eftermiddagen. Åkte till Firman och åt lunchen där med Jonas Pettsson och sen när Henrik kom efter Lunch fick vi allt saker att göra. Ut i dagens hetta och måla panel (brädbitar :p) med nått (bortblåst nu...) liknande lack typ? Hur som helst stod vi på bakgården i arbetsbyxor och sportbh svettandes fram till närmare halv 4. Då hade vi hunnit få himla massa glada, förvånade gubbar/karlar/killar kolla in oss och massa svidiga tjejer kolla argt på oss, några hälsningar, ena chefen körde nästan in i firmahuset för han fastna så med blicken, solbränna startad på armar och svettiga lår och knäveck. Och juste, halva lagret målat. WOOOOOOHOOO! Sista halvtimmen plockade vi ihop saker och bärde in, pratade med Henrik och Helena om jobb och sånt.
Pratade med Henrik och förhoppningsvis slipper jag skatta av allt det jag jobbar. HOOPPPAASS! Blir nog lver gränsen men inte så mycket nu så strunt samma. Bara jag iaf får ihop 12000 så är jag nöjd. Bra för att vara ett sommar jobb som första års lärling tycker jag.

Hem efter jobbet med morfar och hoppa in i duschen på en gång hemma, leta kläder, sminka mig och föna håret, lyssna på musik och äta choklad innan jag åkte vidare in till "Oskar" där Carro var. Hämtade upp henne och körde med henne till P18 där vi skulle vara på spärröl med de andra arbetarna, cheferna och hyresgästerna från Marckan där jag jobbat ett tag.
Ganska trevligt hade vi, satt med Carro, en annan "tant" från Kommunen, Lennart (chef PEAB), Mats (Snickare) och en elektriker från stenkyrka. Vi hade snack om hundar, jobb, cyklar, reklamer, resor, länder, djur, vatten, turister, midsommar och mycket mera. Trevligt var det när det inte blev pinsamt tyst emellanåt. :)
Kom överens med Carro att jag skall bli hennes fyllechaffis när jag flyttat in till stan :p HAHHAHAHHAHA!

Hemma nu efter att ha träffat Leif (lärare bygg) vid Visborg, skjusat Caroline hem och till visborg. Så nu så! Väl nedslagen på en köksstol med ont och värk i vaderna efter dagen som gått. För mycket stående på dagen och för mycket sittande på kvällen. Blä, en bra mix ska man ha annars pallar benen inte. Nåväl, nu skall jag dra mig emot sängen men först kolla om jag har en matlåda tills imorgon.

Pusshej :) GODNATT!

Arbete på "kungliga" i Visby

2010-06-28 @ 21:38:50

Hejsan och Goddag!

Idag var det jobb igen. Trött var jag imorse och försov mig med, men inte länge.
Firman på morgonen och blev ned skickade till Residencehuset(??), Landshövdingenshem.
Det är typ Kungliga husets insida och utseende, men i "miniformat". För mig kändes det gigantiskt, men för typ kungen och drottningen, som ett sommarhus?
Var där för att skrapa av gamal och måla ny täckande svart oljefärg på Vindskyddet?. Svart blev det och jag med. Kletade ner armarna och händerna med den härliga sörjan, även Caroline. Så det var inte bara jag som var barnunge! Varmt som fan va det på den extremt höga ställningen och solbränna blev det allt på armarna. FY! Inte bra.
Nåväl så var Landshövdingens hus grymt och skall se om jag kan ladda upp bilderna imorgon så ni kan få se dom. Myyyyyyyyyyyyyyyyyycket fint och stort, men bildernas kvalitet är nog ganska dålig dock tyvärr :/

Jobbade till halv3 sen hem till Caroline för att vika tvätt, åka till Byggmax och köpa spackel, betala hyra till Leif Bäckström(??) - Henrik,min chefs far och Carolines hyresvärd- och fördriva tiden till Morfar var klar.
Satt utanför medvallds och åt glass som jag blev bjuden på, TACK CAROLINE SJÖSTEDT, och åt den och sen satt med Caroline socialiserandes fram till halv5 då morfar kom och hämtade mig efter mycket om och men. :p

Hemma var jag vid innan 5 och åkte innan 5 med. Åkte och hämtade Tobias i Dalhem för att åka in till stan och äta på Max. Tack för sällskapet. Tankade lite med och såg pärkträning vid vattentornet, ganska kul eller väldigt kul se alla "brilljera" med sina bra pärk"moves" haha:)
Ett gott skratt fick man dock.
Körde hem Tobii och nu har jag varit hemma ett tag och kollat Svenska Hollywood-fruar, ätit några små godisar, sett syster min fått sin Mopedhjälm. En helsvart stor sak på ett litet huvud. Äntligen! Nu slipper vi cykelhjälmarna och solglasögonen varje gång hon skall med:p Olagligt och mindre bra för skrället dessutom. 

Nu närmar sig klockan halv10 och jag skall hoppa i sängen tror jag. Prata i telefon skall jag men får se när jag hoppar i säng. Som det känns nu är det väldigt snart jag kommer somna, iaf hamna i sängen. Mycket febervarm från den heta dagen i Visby, vätskebrist för lite vatten drickande och allmänt trött efter en natt med lite sömn. 

Nåväl, skall ringa Tobias nu och prata innan sängen kallar efter min sömn så hejdå! Hoppas alla har en jättebra sommar, so far so good? My like the way it's rolling. :]

(( Beställer kläder från Gina ikväll, eller mamms. Lägger upp bilder på dessa imr. ))

Pusshej.´:*


En ros från Malm's i Visby Våren 2009

Sol över Furulunden Visby, Hösten 2008

Det första BÄSTA Endre IF U. 2008/2009, Nynäs

  

~ Godnatt, siv gnutt ~

2010-06-27 @ 23:05:27

Hel dag med Tobias och nu är jag utmattad. Bad, strand, fotboll och "snaggning" har stått på schemat. Huuh. Är helt utmattade och hur varm som helst i kroppen. Älskar dig Tobias verkligen!

Jobba imorgon, så nu ska jag sova mina knappa 7timmar.

Skriver om mina händelser från idag imorgon efter jobbet här eller hemma. Orkade inte ladda upp bilderna från midsommar i Väskinde igår heller. Alldeles för mycket vattenkrig och mat + Godis som gällde. Skriver om det imorgon me.

Pusshej. Sov gott! Njut av sommarn :*


Bild från naturen på Gotland. Tagen av Line Melhqvist. Kusin.

Hung over ?

2010-06-26 @ 13:18:43

Godmorgon Alla Svenska Kanske Vakna Homosapies!

Vaknade av att mamma kom hem. Klockan var typ 10 och Tobias sov bredvid mig. Hur varmt som helst i vårt hus och mitt huvud var alldeles snurrigt av all värme när jag reste mig upp. Bläää kände jag bara när jag skulle stå ut med värmen idag! Men när jag tittade ut med suddig syn genom persienerna såg jag bara moln och knappt någon solstråle.. Besviken eller vad? Okej, jag sa nyss att jag inte ville ha värme, men ändå? Det är väl det sommaren går ut på! Att man skall dö av värme nästintill och bara bli äcklad av alla värme. Har jag fel?

Igår var jag, Linnéa och Tobias med varann :p.
En ganska uppställd ordning om hur min dag såg ut igår:

Jag åkte och handlade godis och bröd vid halv 11 och sen hem igen på en gång. Städa bort det värsta här hemma och dammade av data,tv och det flesta elektroniprylarna.
Lyssnade på musik och snurrade runt här hemma och letade efter kläder.
Linnéa kom hit vid två och vi gjorde en jordgubbstårta, dipp till chipsen, la kycklingen i marrinad, gjorde sallad och potatissallad. Kurriikurrkurr sa magen då, och mums tänkte jag bara. Innan vi stekte kycklingen vi skulle ha med oss fick vi döda äckliga slajmiga sniglar som trvides bland jordgubbarna. MMmmmmm, tappade inte alls lusten för att äta jordgubbar eller tårta nej?
Jag hoppade i duschen och Tobias kom hit vid 16 och satte sig för att se fotboll på tv, Linnéa med.
Vi åkte till Åminne efter vi packat ner hela middagen i picknickkorgen när klockan närmade sig 17. Framme i Åminne/Gothemsidan(där vi var) parkerade vi mopparna, tog vårt pick och pack och gick ner till Stranden där vi skulle äta i solskenet som var så varmt.
Under tiden där låg Tobias och sov efter maten och hade några ganska hysteriskt roliga sovställningar, jag och Linnéa spelade kort och smälte maten. Var nere vid vattenbrynet och kände på vattnet. Inte så varmt, tyvärr.
Åkte hem vid 19.50 typ och lämnade alla ganska fulla patetiska människor som man träffade på inne på campingen och åkte hem. Körde över Hörsne och kom hem innan halv 9. Satte oss vid Tv och kollade på Farsan innan, åt Tårta, Godis, chips, drack läsk och fick se Tobias roliga överdrivet roliga sovställningar igen innan Linnéa skulle hem. Alla var grymt trötta och gick och la oss tidigt, innan halv 12, som jag tycker är tidigt för att vara midsommar :p. Gamal och trött! Jobbigt att snart vara 17år. :o haha.

Det var min gårdag! Väldigt oplanerad men rätt kul :)
Linnéa, vi får prata lite mer nästa år och vara lite flera :D

Nu ska jag göra mig i ordning för att åka till Väskinde med mamma, wanna, Jonas, Beata och Edward. Skall väl grilla, ät gott och sova på soffan :p. Ja, så kommer nog min Lördags kväll se ut? Men men, rätt söönt det med ibland.

Hejdå! Ha en bra dag. Tar med datan till väskinde, ska försöka ladda upp bilder från igår och lägga upp några här på bloggen och några från karlsö! Will try.

HEJDÅ! HA DET JÄTTESUPPERBRA! Hoppas ni har en skön dag ni som är bakfulla. Fan va jag älskar att skratta åtr folk som är det:p Thiihiii. (taskigt, i know..)

Pusshej. Keep you updated from Vaskinde :*


Klänning från GinaTricot.com I WANT!

Förlåt....

2010-06-25 @ 09:13:26


MIDSOMMAR

2010-06-25 @ 09:09:30

Glad midsommar allihopa! :)

Gick precis upp och är på grymt dåligt humör. Det första man hör är att päronen står och skäller på varann.. Hmmmmm. Ja, nu är jag väl är uppe och har satt i hörlurarna på så högvolym så det gör ont i öronen försöker jag lista ut hur jag ska bete mig egentligen idag. Vet inte vilken ordning jag ska göra allt.
Det jag har kommit fram till så här långt är ***************************************, köpa godis vid 500 sorter, Ställa mig vid högklint och skrika tills lungorna börjar blöda, åka hem med alla problem, duscha av mig dom, stänga av mobilen, börja laga maten tills kvällen + tårtan och städa huset från allt skit.

Ja, ännu ett glatt inlägg från min sida. Förlåt. Men kan inte va glad om jag inte är det. Så är det bara!

Ska dricka min ICA yoghurt med Blåbärssmak sen borsta tänderna, klä på mig anständiga kläder och åka för att hämta Tobias och hoppas på att jag slipper få soppatorsk. Hope there's some gas in the garage.

Mina tankar är verkligen hemska just nu? Vafan är det med mig?
Eller jo jag vet... Men ändå.? Något man inte skall skriva när folk som känner en väl läser.

Hejdå sålänge. Ett inlägg/Update från kaoset sen.

Pusshej, ha en bra jävla dag! <3

Humör svängningar + huvudvärk = Helvete

2010-06-24 @ 23:57:31

Hejsan !

Jag har tusen känslor och viljor just nu, och orkar inte ens börja nämna nått. Jobbigt att fortsätta prata om saker som gör en deprimerad. Ellerhur? Visst är det jobbigt när alla vet att man har det "jobbigt", säger att dom finns, säger att dom vet hur det känns, försöker prata om det såhääääääääääär mycket och gör en bara påmind om allt det dåliga! FAN VA JAG HATAR DET.
Misstolka inte mitt "uttryck"! Det är inte jobbigt att folk säger att dom finns där och så. Men det räcker där. Stopp! Det blir lite mer än nödvändigt. Säg att ni finns där, låt mig komma till er, tvinga inte fram något. Saker som är fram tvingade slutar aldrig bra. Okej?

Mycket saker och ting med känslor inblandade och huvudvärk. ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ!- säger jag bara. Hatar BOKSTAVLIGEN att ha huvudvärk. Mitt humör kan gå från bra till värsta bitchen som spottar och fräser så fort hon får chansen. Visst kan jag vara den i vanliga fall, men det är inte mitt vanliga jag med huvudvärken. Förlåt Tobias, älskling, du får stå ut med mycket skit. Älskar dig att du finns där.!<3

Min dag har bestått av jobb på P18, Coop-Systemet-Lekstugan-Ö&B-Oskar's Place sväng. Hände mycket på kort tid och lunchen var lite mer än en timme lång idag. Skönt en sådan här grymt svettig härlig dag. Avskydde världen av avundsjuka idag må jag säga. Ville bara ligga på stranden, bada och sola, njuta av allt, må gott och känna tiden springa runt om mig onsynlig som få.
Slutade helt färdiga (utan besiktning/ar) vid innan tre tiden. Hemma vid halv 4 och satte mig då utmattad och hungrig framför datan och såg desperat STAC s3 slutavsnitten. LÄNGTAR verkligen för att se de sista tre säsongerna.
I'm stickin' with ya STAC! Your my lifesaver from all shit that's out there! 
Såg två avsnitt, pratade med Tobias och Linnéa, åt Makeronilåda, drack vatten och vatten innan jag bytte om och gjorde mig färdig för träning i visby/Tofta. Såg fram emot träning samtidigt som jag inte gjorde det.
Gav mig av innan halv 6 och innan jag körde till södervärn hämtade jag pengar för shoppingen tills imorgon. (Longing!)

Åkte med Elin Biltjuv Fartdåre Trevligaste Larsson ut till Toftastrand i Mickes bil med Elin, "Snubben", Lauma och Jennifer.

Träningen gick bra? Eller? Vet inte hur jag skall säga. Kan inte säga mer än att jag hade kramp-känning ett antal gånger.. Så nu vet jag hur det känns!
Vi värmde upp med joggning i dryga 15min, stretchade, sprang i en uppförsbacke (ca 20m) 2 och 2 tävlande 10ggr Annie - Louise, Brottades 2 och 2 med varann (inga regler) Annie - Jennifer (J vann med 3-0), Sprang idioten 6ggr 2 och 2 (varannan vila) + att efter halva skulle man backa ända tillbaka till "starten", Plankan 2min 2ggr i på sida och mage, 10meters bana med 3 olika saker uprepat 3 ggr 2 och 2 = Grodhopp - skridskohopp - utfall(?), Fys = 20*2 armhävningar - 20*2 sitsup - 20*2 rygglyft - 10*2 sidlyft och som avslutning springa ett lopp på nästan 1km i sanden 6ggr (varannan vila). BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ VA JOBBIGT DET VA PÅ TRÄNINGEN! Men blir så taggade av att träna med dessa äldre brudar att man blir glad av det. Peppning och inställning, skratt och gladamiiner smittar tills en annan. Så härlig stämning. Att få ge gärnet verkligen och veta att alla också gjorde det håller den lilla lågan som finns kvar är tänd hela vägen till slutet. TACK för all hjälp till att hålla inställningen!

Efter nedjoggning och stratchning blev det plötsligt en sommar julafton för mig! Skall få springskor av Myrten. WJIWFDIQYTEGDÖOIKWJSlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :D . Vet inte hur jag skall yttrycka min glädje! Älskar honom just nu (inte mer än dig älskling ofc<3). Gratis springskor i min värld är den bästa gåvan jag någonsin fått.  
Full rulle in till Visby med den så guldiga Peugoten och direkt till Hemmakväll från södervärn. Lånade 3 filmer tills imorgon och det blir nog bra tror jag! :) Faktiskt. Bara "Kul" filmer.
Åkte och handlade chips,dip,läsk,gräddfil,choklad,potatis,tårtbotten och yoghurt för 141kr. Det skall användas imorgon kväll är planerna men skall fortfarande in imorgon för att handla goooodis och troligen en baguette att snaska på till kycklingen och potatissalladen. Möms:)

Hemma nu har jag ätit suttit här, laddat ner STAC säsonger och pratat ut med Tobias. Lättnad till hjärtat.
Säger godnatt nu faktiskt.
Är grymt trött och huvudet pulserar i 234 knyck och är snart snurrig av alla bokstäver som står på skärmen så ja.. Hejdå för idag. Men snart en nyy dag! :p

Ett avslut från min roman som blev allllllllldeles förlång (sorry).

Pusshej. Skriver imr och lägger upp bilder från midsommar i helgen. BYE!

DET FUNKAR! JAAHAAAUUUUUIII

2010-06-24 @ 17:13:08


En lagom söt bild på "oss". :p

Idag har jag jobbat, ganska långtråkigt idag faktiskt. Menmen. Gratis Chocomilk :p

Hemma nu har jag laddat inför träningen jag nu skall åka till. Den kommer nog hålla till i Tofta ikväll, men samlas södervärn!¨Skall bli ganska ku. Det var ett tag sen nu, att jag var med a-laget och tränade. Kondisen kvar? No idea.:o

Klockan tickar och jag skall förbi mamms jobb först och hämta pengar! Skall handla inför imorgon. Midssommar u know. :D Skall handla godis,snacks,dricka och hyra film + potatis. Linnéa stod för att köpa maten och Tobias inget. Eller jo, han får betala rubbet! :p

Skall skriva upp vad som skall handlas, gå på toa och tömma blåsan sen ta på mig spring kläder och dra. Pusshej!

Write later :*

Dan före dan före doppare dan?

2010-06-23 @ 22:21:11

Imorgon är det sista jobbdan för denna vecka. Heeeeeeelt ledig på midsommar. Skönt?

Skulle ha vart ute och sprungit. Vissa saker stog inte rätt till, så det gick bara inte. Oavsett hur mycket jag än kunde och ville.

Jobbat idag och jobbade verkligen till prick 16.00, grymt stolt? Jag och Carro har alltid slutat vi halv eller kvart i... Tror faktiskt inte jag jobbat till fyra så med någon annan hittills? Eller jo en gång i fole... Men det var för att ena chefen glömde att han skulle hämta mig och Christel haha. Kul?

Min data eller blogg har typ fått en diagnos eller nått? Eller borde få!!
Går inte att lägga upp bilder eller filer. Helt stört :o Hela datan hackar sig och typ dör? :o Nästan iaf..

Har inte fått varit arg på länge så alla agritioner kom ut idag. Visste inte hur jag skulle få ur mig allt.. Så jag la mig i sängen med huvudet tryckt hårt mot kudden och gallskrek verkligen i några sekunders tid tills rösten inte pallade mer. Sen hoppade jag ut ur mitt fönster och gick in i garaget och utförde bänkpress + nått med hantlar och tynglyftnings stylen. Jobbigt och tog alla mina krafter så det som fanns kvar var tårarna. Nu när jag har fått ur dom ur systemet så känns det skönt. Mycket energi tog det, men nu känns det som en tung sten lyfts från mitt hjärta eller nått? Helt plötsligt var det mycket mer lättare att andas. Varför? Light me!

Tobias ser slutet av fotbolls matchen mellan nån..? på 1:an och jag skall göra en varm jävla kopp te och gå till mitt rum och se ett avsnitt STAC. Troligen tar jag med nån macka och Tobias med sen, (ingen av oss har ätit kvällsmat.) sussa innan 23. Skall ju trots allt upp efter 6. BLÄ! Vill sova.

Pusshej! Skriver imr.

Pssst. Fredag är det midsommar! :D

Tisdags Kvällen På Gotlands Vägar..

2010-06-22 @ 21:59:40

Hallå igen!

Nu är datanarkomanen här. Igen, haha, vilken tönt jag är. Har jag nått liv? Svar = Hmmm, tveksamt.

Ingen uppdateringen i helgen var usel. Men kunde inte:ooo. Jag försökte lägga upp bilder på inläggen men då typ fastnade hela sidan och rörde sig inte. Lät till och med den vara i typ en halvtimme men ingen progress. Så lade ner versamheten. Någon som haft samma problem? I så fall, förklara din situation och hur du löste det?, om du nu gjorde det.
La upp så jättebra skrivna inlägg (försökte iaf) med jättefina bilder jag tagit i helgen... Men så fan heller att det skulle funka! "Jävla MUPPP"- som Caroline brukar uttrycka sig haha.

Jobbet rullar, men jävlar inga pengar hamnar i plånkan? Snyft....
Får inga pengar förens 25juli, för man skickar in timmarna man jobbar den 15:e varje månad så får man lönen/pengarna den 25. Men såklart med min självklara tur så började jag jobba den 16:e juni. Wiiiiiiie. Så får vänta en hel månad innan pengarna hamnar på mitt ICA bankumatkort och säger "HEJ HALLÅ! kom och utnytja mig ffs!",thiihi.
Stressigt är det på jobbet också. Tusen miljarder grejer att göra helt plötsligt nu i slutspurten. Markan, som huset heter där jag jobbar nu, skall vara färdigt för besiktning närsta tisdag, 29juni. Mycket finns det att göra och bara 3dagar att göra dessa på. Aj pressen och stressen sätter sina spår, man är uttömd på energi när man slutar vid 16.

Någon som har tips på någon bra film man kan hyra till midsommar?
Tänkte åka och grilla vid stranden eller något trevligt ställe sedan åka hem och se film + käka en massa sötslisskiga saker som är såhäääääääääääääääääääääära onyttigt! Mumma fillibaba.
Tips på vad man mer kan göra här på gotland midsommarafton nu på fredag, den 25 juni?
Vad skall ni göra? Tell me:)
Mina planer har inte kommit mera än att jag skall vara med Linnéa och kanske Tobbe. Will see how it ends.

Min kväll har tillbringats i en bil som yrat runt i Stenkyrka och Martebo för att sälja Grillkol & Grillbriketter. Energi Konsult-bilen vi hade lastat med allt körde Fanny och i passagerar sätena satt Jag och Ronja Malmros. Fan va kul det va när vi knacka på och fick se en Man/pappa från fotbolls skolan där Ronja jobbar, Naken i en dusch med "dimmade" glas.. HAHAHHAHAH! -säger jag bara. Kunde inte låta bli att skratta då kan jag säga. Pinsamt imorgon Ronja för dej :p
Sålde 12 Säckar Med Grillkol och 10 säckar med Grillbriketter. Allt kol sålde vi slut på rätt snabbt och vi hade med 25säckar bricketter och hade med 15 tillbaka till stan igen. Nöjd över våran insats och tack Ronjas pappa som hjälpte till att sälja i sin affär ICA Malmros i stenkyrka. TACK TACK TACK!
Vi tre fick ungefär ihop 2500kr. BRA GIIRRRRLS*

Skall nu ta mitt assulle till köket(2meter bort) och göra toast, lite mera te kanske, och sen gå och lägga mig i sängen med data och se 2 avsnitt me STAC säsong 3.
SÅ JÄVLA BESATT/BEROENDE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Lyssna på min Ipod skall jag fortsätta med, just nu spelas Sean Banan - Skaka Rumpa.. Haha fifan va kul den är att lyssna på. Så himla töntig att jag älskar den, sommar plåga på spotify i sommar för min del.

Nej, Godnatt. Magen kurrar!!! :)
Skriver efter/innan jobbet imorgon. Tror jag? 

Pusshej Banan Rumpa .

"Sean banan number one rankad, inte som Anna Anka, number one planka.. Thiiihihi."

DATAN ÄR CP

2010-06-22 @ 16:15:56

.. och jag skall snart till stan igen.
Jobbade och var med tobias igår hemma hos honom för omväxlingens skull.
Idag har jag också jobbat och skall straxt till stan igen. Ska slänga i mig mat, byta kläder, se om jag hittar mina springkläder, pysa iväg med moppen till Energi Konsult.
Jäkla dax att sälja kol med laget, eller åtminstone hämta. MUuuuUUuu:/

Skriver sen. Pusshej!

Vänskap, Fotboll och Te

2010-06-21 @ 16:29:26

Godmorgon och godnatt!

Igår var jag hemma och sprang och lite. Inget speciellt, drog bara ut på tiden.
Idag kom Tobias hit vid halv9 med Cykeln, min bokstavligen vita riddare (:

Tobias cyklade hem straxt efter halv 3 och under tiden han var här gjorde vi inget vettigt alls!
Vi låg mer än halva tiden i sängen och myste/sov, satt vi datorn/köket och tjafsade som ett 100årigt gammalt par, ätit mat och frukost sen inte mycket mer.
Mysigt ibland att bara kunna ligga och trängas i en säng och sova, tjafsa och bråka men ändå ha så himla kul tillsammans. Ååh Tobias, älskar dig!

Tobias åkte, jag fick mitt dagliga Cpdampryck och därför började jag städa mitt rum och pysslade.
Dammsög och trixade mitt rum lite, dammsög hela huset en sväng, plockade lite disk som stod över hela huset och sen duschade jag. Det var det jag gjorde innan min gäst och vän Linnéa Hammerin kom hit, min lilla gurka!
Vi har pratat och pratat, om allt mellan himmel och jord. Skönt att få sagt saker ibland.
Planer inför midsommar gjorde vi nästan, resultatet vi nått hittills är att vi åtminstone skall göra något tillsammans.
Men det räcker för stunden :) Bestämde att ví skulle höras av imorgon.
Vi pratade inte bara utan vi såg fotboll (Brasilien - Elfenbenskusten), fikade och slappade ordentligt i våran super mjuka och sköna bruna soffa. MYSPYS :p

B T W !!
Åk och handla i fole affären imorgon mellan 12-18. Då jobbar Linnéa första dagen. Wiiie :D

Nu skall jag, lilla Annie gå och lägga mig.
Lyssnar just nu på Sean Banan - Skaka Rumpan, så bra haha. Eller kanske inte? Iaf när man går på sin sparenergi. Då är allt kul!
Åt nyss upp mina rostade mackor med ost och skall nu hälla upp en ny kopp "Kvällste" (passande?) och ta med mig datan till sängen. Dags att se avsnitt från STAC(6 and the city) säsong 3. Hur kan det vara så att man blir så insatt i serier? JAG ÄR BEROENDE FOFAN! :O
Not good?! Men så är det!
Ett hett tips, till er alla som är tjejer iaf, som gillar kompisgänget m.m. Ifrån STAC kan ni ju nästan få bra tips om hur man lever singellivet i vilken ålder som helst. Dessutom får man lärdom av hjärtesorger, att det tar tid innan hjärtat läker och att det är då det är som viktigast att ha sina vänner. SÅ BEHÅLL ALLA VÄNNER NI BARA KAN!
Jag har upptäckt detta i mitt liv, att alla vänner gått åt varsitt håll, och jag med min pojkvän. Min upptäckt har lett mig till en tanke av orientering. Jag skall finna vänner igen, hålla strypgrepp om dom och finns där för dom som jag vill att dom skall finnas där för mig. Rätt skönt att få höra på tjejproblem någon då och då, inte bara killskit. Haha!

Nej, nu skall jag säga godnatt till er och spotify.
Beroendet kallar, lika så teet så godnatt! Jobba imorgon igen. LÄngtar att få höra alla Carro's problem. Det har blivit min vardag? Men måste säga att det faktiskt inte stör mig ett dugg. Gillart'.

TIPS från Coachen.
Lev livet för fan. Hittar ni någon ni gillar på något sätt? Håll dem hårt då, eller släpp helt. Antingen eller!

Pusshej

Snook, svett och tårar

2010-06-19 @ 20:18:01

Hej :)

Idag har varit en icke händelserik dag.
Igår efter jobbet kom Tobias hit, eller rättare sagt jag fick hämta hit honom. Ovanligt? Nej, haha.
Vi duschade en snabbis mest för att jag skulle raka benen inför solningen på roma badet. Solade vid halv6 och var där ifrån vid straxt efter 6 ny duschad och väl insmord. En grund hade jag fått, men inget märkvärdigt.
Efter solningen åkte jag och tankade, han gick och beställde sig en pizza på brunen, och jag med när jag väl var klar.
Gjorde den dyraste tankningen någonsin, 51kr, och därför unnade jag mig med en Visuvio bakom Brunnen med solen skinande i ögonen. Lisa Uddin pratade jag med innan jag hann åka hem med Tobias som mitt bihang. Gud vad jag saknar gamla annie och lisa!!! Va har hänt?
Tobias körde halva vägen hem och jag halva. Mysigt att få sitta bakpå och bara krama om honom. Åååååååååå, min nallebjörn!
Hemma åt jag en Japp som jag köpte i roma och så den senaste "Vecko revyn", satt vi datan och såg STAC. Tobias såg VM och när andra halvlek började gick jag bort i soffan och mös med honom. Kände mig nästan nykär!
Somnade i soffan, väldigt djupt, sen vaknade jag vid halv 4 av att det var ljust ute och jag var helt ensam med mitt täcke och min kudde i soffan. Utan min själsfrände. HALLÅ! - tänkte jag. Otäck känsla att vara ensam faktiskt.
Gick då in till min säng där jag hittade min sötnos insvept i min rosa fleece morgonrock med röd hjärtan på. Så sött:)
Väckte honom, han gav lite rum åt mig i sängen, kastade täcket över honom. Himla skönt att krypa ner och värma honom, min lilla isbit :)

Tobias gick upp efter 8 och åt frukost med mamma och wanna. Kom sen in till mig och väckte mig och sa hejdå för han skulle iväg för att spela fotboll med Eskellhem (B-laget,dalhem.) i Hemse. Bröderna Bjesander kom och hämtade honom vid 9 och jag fortsatte sova lite.
Gick sedan upp och såg STAC, åt frukost, drack te i mängder, letade efter kläder jag skulle kunna tänka mig på midsommar och laddade ner säsong 3 av STAC. Fifan!!! Jag är verkligen besatt?

Min dag har vart ganska utdragen och har bara sett det kungliga bröllopet mellan Vikoria och Daniel, STAC, tagit igen träningen jag missade i torsdags (Springa 500m 10ggr = intervaller.) i tofta. Fifan säger jag bara! Sprang i solen men svarta kläder, blä vad jobbigt! KLarade mig dock igenom det. Vet inte om det blev bra tider jämfört med innan, för har ätit dåligt idag. SMARTSKAFT!

Med tanke på mat så skall jag snart gå och fixa något att äta, duscha och sätta mig i mitt rum och undvika min kära far. Irriterad på honom just nu.! Men vad skall man inte va om inte det i sina tonår på sina föräldrar? Hahaha. Längtar efter den stunden då denna "fas" är över. FÖREVIGT! Men sen kommer ifs alla "gammel"-faser men det tar man då det.

*Hör av mig imorgon*, kanske lite bilder från firma festen på karlsö förra veckan.

Pusshejj. Ha en trevlig lördags kväll!

en oerhöööört utråkad annie nyberg i barlingbo skogen på gotland.




Top Ten Vibraiting Rythem Sounds

2010-06-19 @ 16:58:12

Lady Gaga - Alejandro

Lena - Satellite

Lionel Richi - All Night Long

B.o.B f.t. Eminem and Hayley Williams - Airplanes

Edward Maya & Vika Jigulina - Stereo Love

B.o.B ft. Bruno Mars - Nothin' On You

Stromae - Alors On Danse

Shakira - Waka Waka

Pitbull ft. Nayer - Pearly Gates

R. Kelly - Be My #2

Baby your all that i want♥

2010-06-19 @ 13:31:26



Förlåt älskade du!
Har vart jävla PMS-bitchen senaste månaden.
Förlåt.
Älskar dej så jävla mycket och mina bästa vännen jag har..
Så du får nog ta all skit, så förstår nu
varför du kastar tillbaka en del på mig..
Du finns där.
Och jag måste lära mig att vara där för dig!

Tobias Hans Oskar, Älskling.
Jag älskar dig♥

S T A C - mys

2010-06-17 @ 22:30:31

Sex and the city skall lill Annie se innan hon knopprar in i sin sömn ikväll.
Som vanligt? Ja, det kan man säga.. Blir oftast lite väl beroende så man ser tills datan dör, haha.

Varit i Dalhem och hälsat på Tobias, eller såg lite träning och åkte med honom hem för att skriva ut blanketter från skatteverket. Blanketter om att slippa betala skatt för de laxar jag tjänar i sommar. Om jag skall skatta får jag 6000 mindre än de jag tjänar. Bläääää! Det tycker jag inte om.

Nu skall jag gå och lägga mig i sängen för att prata med Tobias, ingen täckning här, sen se ett avsnitt Sex and the city säsong 2. 
Upp i uttan imorgon, 06.15, jobba från 07-16. Kommer troligen inte bli så mycket jobb imorgon, skall till kontoret och prata med Helena och sen slutar vi lite tidigare och så ska ja till affären så ja.. inte mycket arbete. Men ändå.

Koka en kopp te med vanilj smak sen springa till min del av huset.. Va sägs som de? Jättebra idé tycker jag.

Puss på er. Imorgon är det fredag!! WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOHOO. 

Hyllning till er Sommarjobbare

2010-06-17 @ 17:44:08



Jag vill hylla alla sommarjobbare. Ni/Vi som jobbar för att tjäna pengar, vi som tagit tiden att leta efter det och överhuvudtaget tänkt tanken. Gratz! Ni är på god väg emot det självständiga livet, det vuxna. Alla kommer inte dit, men jag hoppas alla iaf försöker innan man skiter i det. Ni som sökt men fått nej nej och åter nej, ta åt er för att ni åtminstone försökt. Tyvärr blir många nekade, men sluta aldrig försöka. Du/ni kan ju låta fantasin flöda också, hitta på egna saker för att tjäna pengar. Alla behöver någonstans pengar!

Själv jobbar(jobbade) jag från i onsdags fram till vecka fredagen i v27, sen har jag ledigt i 3 veckor, jobbar därefter i ungefär 2 veckor till.
Stället som vågar ha mig som sommararbetare är min huvudsakliga praktikplats, Sandå Måleri AB. Anledningen till att jag sommarjobbar där är för att jag är anställd som en traditionell lärling som måste vara det i 4år och jag vill bli full betald målare så fort som möjligt efter studenten. Sen frågade jag där först för att jag vill ha ett sommar jobb såklart, för att visa framfötterna för chefen (att ha viljan och jobba), för att jag fick jobb där på en gång och för att det är något jag haft i min vardag ett tag och jag  gillart'.

                                                           

Arbetsdagarna är 07.00-16.00 (byggarbetes tid.), måste dock säga att det är jobbigt att inte kunna vara uppe hela nätterna som alla andra kompisar..
Men det är värt det, vill ju tjäna ihop egna pengar och kunna
göra vaaaaaaaaad jag vill!

                                       

Håller nu till nere på P18, i "marckan". Ett gamalt millitärhus som skall göras om till ett enda kontorhus (kontor man kan hyra). Har varit där innan skolavslutningen på praktik (ungefär sen dom började göra om där från första början). Gillar stället och Caroline Sjöstedt,21år, som jag jobbar med. Carro är också lärling första året men skall snart inviga år två, Grattis! Mer pengar i din ficka.

Jag är anställd som första års lärling och tjänar 73.95kr i timmen.
På en dag tjänar jag 591.60kr, vilket jag är riktigt nöjd med. På hela tiden jag skall jobba tjänar jag 14900 (utan skatt). Skall fixa en blankett från skatteverket som jag och Henrik skall fylla i, så att jag skall slippa betala skatt. Sommarjobbare skall inte behöva det under 19000, men då är det inräknat fram till jul, och det kommer jag inte göra.

Är det någon som haft misslyckat, sämre än sämst eller helvetes jävla jobb någon sommar eller överlag?
Det har jag. Förra sommaren plockade jag jordgubbar mellan 06.00-12.00 , det var grymt jobbigt och man fick ont i knäna. Efter att man kommit hem gick man och lade sig och sov bort eftermiddagen. Man hade ingen tid med kompisar eller pojkvänn. Bara sova och jobba, äta ibland om man va snäll :p.
Tjänade knappa 900kr på 10dagar. Inte värt det. Fick 3kr litern man plockade, så mycket var det inte!
Något jag aldrig tänker göra igen.

                                   


Ja, nu är det dags för mig och äta och dricka. Skall ta mig en springtur. Pusshej! 

                                                                

Home sweetest cold uncleaned home. ME LIKE!

2010-06-16 @ 21:19:46

Hi Hello Hola Hej !

Nu är ÄNNIE back in town? Hemma igen vilket fall som helst (:p) påklädd!
Börjar bli kyligt ute men jag fortsätter att ha dörren uppe på glänt.

Senaste timmarna hos Tobias har vart kul, faktiskt.
Oavsett fast vi typ bråkar halva tiden så överglänser den fantastiska
tiden det men språng.
Vi spelade Tennis på "gatuvägen" utanför dom, letade blanketter på internet om Skatteavdrag (att jag som sommarjobba skall slippa det.. en ansökan om det..), ätit pyttipanna a´la Anna-lena, myst i sängen, kittlas lite (så felstavat?) och bara haft en trevlig stund.

Sa förut att jag skulle skynda mig hem ifrån för att ingen skulle fråga om vart jag skulle och så vidare.. men ingen är fortfarande hemma .. :( .. Nu vill jag faktiskt att dom ska ta och pallra sig hem!
Tycker inte om att sova ensam. Blää så läskigt! Lika läskigt som att stå på en rangringlande ställning med ett "Gå"räcke bara 9meter + upp i luften. Whahhuwahua. (a)

Skall snart ha kvällsfika med mig själv i mammas säng och se STAC (sex and the city). Är inne på säsong 2 nu, och jag kan inte avsluta mitt tittande när jag väl börjat. Dom är mellan 23 och 26 minuter långa varje avsnitt utan reklam.
Kvällsfikat ikväll till STAC blir två Pågen mackor med brie och salami sen en kopp te eller sodastreamat vatten, vet inte än. Men vatten som vatten, olika temperaturer bara??? ^^

Ser pappas bil svänga ner här på grusvägen in till våran uppfart så det betyder att jag inte är ensam längre till. Skönt! Tyckte inte om ensam-känslan. :/ Det är ju inte så bra det heller.

Nu ska dom se Fotbolls VM på 4an (1-0 till Uruguay än sålänge..) så då får jag springa in i sängen med datan och mysa med mitt fika! Thiihi. :}

Innan jag skall springa iväg så lägger jag upp lite gamla och hyfsat nya bilder från mobilen, ursäkta kvaliteten, 3,2mpx .. (hade inte råd med mer förr..).

Pusshej, och njut av bilderna :*


Jag och Elin , bff (förut..) Åk 9

Jag och Lovisa , Samma klass från Lekis - åk 9. :D ...

Elin och Lovisa på spanskan i 9an..
Struntade i reglerna om att inte sitta ute.

R.I.P  - Min gamla matchtröja.. Numret behåller jag, men inte tröjan:(

Mormor & Morfars Gård i Dalhem.. My other home?

En,nästan två, hundar. Bessi i centrum och Donnas rumpa.

På tal om rumpor har vi min älskades vältränade rumpa (det var den för ungefär 2 somrar sen haha :)



GODNATT! (Jobb imr..)

Oh you better run.. RUUUUNN!

2010-06-16 @ 17:05:43

Ja! Det skall jag verkligen.
Eller nästan. Är för lat idag så det blir moppen till dalhem.
Skall dock kanske stå som ett (rövknullat) en stel person och spela tennis.
Ursäkta mina vulgära utryck, det var det fösta
som poppade upp i skallen tvr.!

Första dagen som sommarjobbare. Woooho.
Skrivit på papper, jobbat med Carro, ätit på Sibylla, ståt på en väldigt ranglig och hös ställning och vart rädd men målat ändå och luktat på cigarettröken på våra pauser. Mjau va trevligt? Som en vanlig praktik's dag för mig typ?

Skall nu efter att jag bytt om slänga i mig en banan, dricka vatten, slå irriterande flughelvetesidioter och ladda över bilder från mobilen på datan. Det va ett tag sen? bara ungefär 2050 kamera bilder :p hahaha, + allt annat skit. Så det lär ta ett tag.

Efter brottningen med Mobilen och flugorna skall jag ta mig ut till mopeden (rosafaran/blixten) för att fort åka här ifrån innan någon kommer hem (så man slipper alla dessa frågor..).
Tobias i Dalhem, det är kvällens destination.
Vi skall vara sociala mot varann typ till 8 sen skall jag hem, se sex and the city, göra mag och ben-övningar (muskel sak..).

Så ser min kväll ut. Skriver och lägger upp bilder när jag kommer hem.
Nu är det dags att ta på sig kläderna som är anpassade efter VARMT JÄVLA AASS SKÖNT VÄDER! :D
That's nice. Very nice. Nu är cirka 2900 bilder uppladdade av 3001 bilder från mobilen.. Haha!
Snart kan jag åka.

Pusshej♥

Babe♥

2010-06-15 @ 16:44:17



för allt det dåliga som hänt nu på sistone är jag glad för att jag har
denna bild att titta tillbaka på.
När jag ser dina djupt blåa ögon och ditt så stora breda leende
le emot mig på bilden..
Jag kan då i denna situation inte göra mer än att känna mig tårögd och varm
inom mig.
Du är min min min min.. och bara min!
Tack för att du finns Tobias Edlund.
Tack så jävla mycket att du älskar mig din lille filur!

♥Älskar dig så♥

AND IT FEEEEELS BETTER THEN LOVE!

2010-06-15 @ 08:05:06

Vad kan jag säga? Inte mer än att DET ÄR SKOLAVSLUTNING IDAG + ATT DET ÄR 2TIMMAR KVAR TILL SOMMARLOOOOV!
längtar?? ja, det gör jag verkligen.
Sitter här i köket med datan och äter mina mörka rostade mackor med ost och ett glas vatten med c-vitamnim tabblett. Rätt gott, bortsätt från tabbletten. :p

Aulan är det som gäller först, höra på en pridika eller två...? Sen vidare till klassrummet med klassen och fika lite och få betygen + utvärderingar skall vi skriva. BLUUÄÄÄ.

Nej. Om man skall ta sig till ytterdörrn, ta mina "moppebyxor" och dra på mig dom utanpå dagens outfit (Lila korta kortbyxor och en vit tunn långärmad från monki. Najs?:p Synd bara attt det inte är så mkt sol?
Iaf, måste åka nu. Tiden börjar rinna. Aulan om 40minuter.

Pusshheeej.

(skiver när jag kommit hem från min mys stund på stan eller nått med älskling. :D)

* Kvälls fika bland Gotlands skogarna *

2010-06-14 @ 22:08:04

Hej hallå!
Det var ett tag sen jag gjorde ett inlägg. I know.. Saknad????????????????? Vet ej:p

Passade nu på medans jag lagt in mitt lilla söta kort lagom långa inlägg om karlsö som tog mig år att skriva ? Kunde troligen kortat ner det, men tänker inte så mycket när jag väl skriver och låter alla minnen flöda ner på tangentbordet. That's that!

Har seriöst vart hel matt efter Karlsö resan och inte mycket sömn men mycket aktiviteter så heeelt utmattad på en skala mellan 1 & 1 . Men nu jällar, nu så! Nu är jag banne mig med i matchen.  :D

Sitter nu och laddar kroppen med nyttigheter och onyttigheter nu för att tysta hungern i min mage & för att va vaken för att kunna se två avsnitt STAC ( Sex and the city ) säsong 1, innan jag pyser ner helt under täcket och knopprar in i min sömn totalt.
Ner i magen min hamnar ett  litet tom & jerry - max - glas sodastreamad Cola med extra C-vitaminer och sen två rostade ganska grova mackor från ICA med bregott och ost. Maums?!?!?!?!!! - sa min mage nyss när allt hamnat nere i den.

Skall nu ta med mig den full laddade Samsung datan, ett par drömtårtor + solskensbullar + vatten sen lägga mig till ro under täcket, ploppa i hörlurar i öronen sen bara på med glasögonen och ut med linserna för att kunna se STAC tjejerna extra bra! :D lääääääängtar. Ringer Tobias mig i mitt i allt ihop och bara förstör min fina stämning jag skapat runt om mig och i mig...? JA! Men det gör inget min underbara lilla päronhalva :))!<3

PUsshejj. Skriver imorgon när jag kommit hem från skolavslutningen med Tobias på flaket bakom mig på moppen. Kommer jag bjudas på mat och fika?? HOPPAS :D

Puuyyööss

Karlsö 2010

2010-06-14 @ 21:35:04

Hej hallå i stugan blå..?
Nej denna är gul och grön men ändå.. :)

Sorry (:o) skulle ju skriva i fedags vart jag skulle med firman och allt men försov mej som vanligt och fick tajt om tid, skulle packa äta duscha och klä på mig! Hann allt förutom att äta.
Men här kommer en resume från gårdagen och dagens tid/händelser m.m..

I fredags morse bärde det av 09.31 från Sandå Måleri's kontor här i Visby ända till klintehamn.
Hämtade upp Stig"stickan",Jörgen och Kalleballe påvägen annars inget speciellt.
Alla började redan då "förfesta" inför dagens kommande aktiviteter.. Haha.
Alla tjejer var med! Det var jag, Christel, Carro och Helena. Himla trevliga allihopa må jag säga! Tur att ni finns på firman, annars hade det INTE vart kul??

Vi var 20 personer som skulle ut till karlsö och det var rätt lagom! Gjorde inget att någon stannade hemma. Men det kunde vara fylle hundarna istället för nykteristerna.? Lite tråk, för då hade jag ingen speciell jag kunde prata med. Alla var så satans speedade och dragna hela tiden. Blää!

Väl i klinte mötte jag och alla andra med bussen upp Helena och hjälpte till att lasta ur all sprit och alla "leksaker" vi skulle roa oss med på kvällen och dagen med.
Båten avgick från "hamnen" vid halv10 och straxt efter 10 var vi urpackade från båten allihopa med hyfsat gott samvete.
Karlsö's början var samling runt en flaggstång med alla andra resenärer och fick en massa info som ingen lyssnade på.
Vidare efter info:n var det fördrivning på toaletter och alla packning in i bodar och bilar.
Så visst hade vi nått att göra?

Vandringen var ungefär en timme och hann gå igenom vad fåglar hette som cirkuelarde runt oss på ön, vad några blommor hette, några sten namn fick vi veta och några kända och välbehövda namn som "startat" ön och en massa gamla sagor om ön fick vi med höra av vår unga lite bögiga guide Gabriell som läser till läkare (???).
Stannade uppe på berget vi vandrat upp på och stannade i en konferanssal efter att ha sett fågelberget, den som gillade fåglarna mest var CHRISTEL HARSTÄDE!!! ^^
I det gula konferanshuset åt vi mat, de flesta drack gott :p, lekte massa roliga lekar och gick tipspromenad inne i huset haha, ja mer än så gjorde vi väl inte förens vi skulle ner med alla fyllon,dryck och leksaker.
Ner kom alla i välbehåll och nästan alla saker, bara en kafekokare och en kubblåda som gick sönder. haha! Vårt fel, eller rättare sagt JOEL'S FEL!!! :p

När alla kommit ner till resturangen fick vi veta stug namnen och vart ungefär vi skulle hitta husen/stugorna vi skulle kalla "hem" där ute på ön. Vi tjejer bodde i en stuga allra längst bort (granne med "cheferna"), kallat "Västra och östra". Vi bodde i 4bädds rummet västra. Mycket fräscht och mysigt! Dessutom de mest otroligt sköna sängarna. Maaaah:D
Vi bytte om och sminkade oss innan vi sprang bort till resturangen.
Under tiden på resturangen hände en del pinsamheter, roliga minnen och prat, även en massa tråkigheter och stämningsförstörare som ett slagsmål och skirk och skrän.. BLÄÄÄ!-säger jag bara.
Det bråket förstörde hela kvällen. Men det som räddade firman tror jag att man tillslut förlät varann lite och fortsatte umgås eftersom vi inte kunde komma ifrån Ön.
Maten vi blev serverade var till förrätt sill i olika smaker och former med potatis m.m.. , huvudrätt/varmrätt var fläskfile med en stor bakadpotatis med dill och bacon. Till sist kom efterrätten, en äppelpajbit med vaniljsås. MUMMUMMAMUMS!!! Så himla gott alltihopa :D

Efter maten gick vi bort till Stickan,sune,jörgen och jockes stuga. Det var en gigantisk stuga med ett stort för rum vi alla höll till hela kvällen och lyssnade på tal,rimm och skämt. Mycket trevligt och kul må jag säga.
Stannade i stugan framför den öppna elden i rummet till 00.30, sen gick jag,helena och christel tillbaka till våran stuga för att slå carro följe och sova lite.
Gott sov vi och jag fick beröm för mitt tänkande att ta med Godis och för att jag tog med pallen med cola in till oss. ^^ Haha, jag är besta hesten i stellet!

Vaknade gjorde vi allihopa mellan 06-08 och det första vi gjorde när alla var vakna var att öppna ytterdörren för att se på havet och höra dess brus med fåglarnas kvitter i bakgrunden. Som extra plus i kanten för vår idé fick vi se den så jätteglada Agneta utföra Yoga på stenstranden. Skönt?
Vi packade ihop alla grejer och fräshade oss lite sen drog vi med all packning ända bort till resturangen och lämnade av våra grejer i boden breve och sen gick vi in och åt.
Vi åt med en stor havsutsikt genom stoooooora glas och bara njöt av solen skina över allt på vår jord.
God frukost var det också, en himla massa att välja emellan. För mig blev det 2 delade mackor med salami och gurka/paprika, ett glas apelsin juice, ett ägg med kaviar, en skål med yoghurt och solrösfrån med mûsli och en himla stor tom hungrig mage tog emot nästan allt!!! MUUUAAAMMS:)

Efter frukosten var det en timmes fördriv så vi tjejer och lythen, martin och joel gick upp till grottan och kollade på den sen ner igen för att ligga och vila tillbaka allmänheta känslen i kroppen på stenmarken i solens grymt varma sken.

Båtresan tog dryga halvtimmen och det var bland den läskigaste stunden i hela mitt liv.(nästan..) Båten gungade rejält och nästan la sig på sidan när den gungade (troligen för att alla karlar' satt på den sidan som det "välte" mest) hahah! :p Men hem kom vi. Packade in saker i Helenas bil, och saker in i bussen som vi skulle ha me hem sen var det bara in till stan som gällde, hem om inte annat!
När bussen anlände "slutstationen" sandå så satt jag och Christel och väntade på skjuss. Så tidsfördrivet blev att pprataa om livet och med sune och hans fru. Sa sen när Christels kille kom hejdå till henne, Sune och Yvonne.
Medans jag väntade på min snälla morfar så gick jag in på Colorama och kollade tapeter till mormor och morfars sovrum och sen  kolla till mitt egna behov hhaha:p...
 
Ja.. så såg min helg ut. och det var allt jag hade och säga, mer eller mindre. Puss och kram!!

*två flugor i en jäkla smäll??*

2010-06-10 @ 22:21:29

Ja, precis!
För en stund sen åt jag en kyckling hamburgare.
Himla gott må jag säga!!!!!!
Den satt himla fint efter att ha sprungit upp och ner för en uppförsbacke fullfart 8ggr + styrka emellan. Jogging dit och tillbaka till södervärn.

Kan inte säga mer än att jag är döööööööööööööööööööööd i benen just nu.?
Skulle sitta fint med ett bad i en jacuzzi, massagebubblor på benen. Mjuka upp musklerna. ÅÅÅÅåååå va skönt det hade vart. och bra för träningsvärken jag kommer få oavsett min stretchning.

Träningen var kul och vi var inte många.
Den "nya" Sweizchiska(ojsåfelstavat) spelaren var nere på besök eller vad man skall säga, och sen var Visby Ladies där och tränade som oss (2 spelare aktiva, 1 inaktiv och en tränare).

Joggade ner allihopa tilll hamnen(gamla fängelset), stretchade och sprang sen upp för en ganska brant backe 5ggr.
Vi skulle springa 2 och 2, "gamal & ung" - alltså en från vårt lag med en A-lags spelare.
Sabbe och jag "tog varandra i hand" och körde på! Vann eller kom upp först varje gång, så tack sabbe för att du hjälpte att stärka mitt ego!! :)
Sen som ett avbrott från springningen tog vi styrka/fys på områdena Mage och ben (Ååå yes?!?).
Var då med Jennifer och det gick väl Ok för båda. 4st övningar som upprepades i 3 omgångar, eller 2.
Oavsett hur många upprepningar, så tog allt sten hårt på mina ben!. Men man blir ju ändå peppad till att springa och ta i på fysen när man är bland a-lags spelare :)...
Efter fysen var det upp för backen 2ggr samma som innan, och sen 3je gången var det ännu längre upp för backen så tillslut gick man nästan, snabbare gick det inte. Därefter var det "hem", eller iaf tillbaka till södervärn, springandes.
När vi strechade såg vi på alla 9or från södervärn som hade sin Bal och så. Pratade med Oskar och hälsade på Helena. Himla trevlig tös :), synd att hon och thoralf delade på sig:/..

Hem var det efter en pratstund med Johanna,Olivia,issa och Jennifer.
Tajmade dessutom att åka precis när det började regna! Woooooho.. haha.

Hemma nu har jag ätit, mamma bakade en helt ny kladdkaka till mig för wanna blev putt när jag sa att jag skulle äta den och inte hon.. så vad gör man inte ^^

Praktiken idag var slapp men ganska underhållande.. Jobbade med Carro, Tobbe och Jörgen.
Himla roliga och snälla på alla sätt och vis.
Hem så jag var hemma innan 4, så kom tobias hit en sväng och åkte sen när jag drog.
Förlåt Tobias för att jag är dum emot dej. Men älskardej så. Min nallebjöörn' <3

Så här såg min dag ut.. och imoooooorgon äärrr deetettetetetttt kaaaarrrlllsööö:D
Jäkligt taggad! Och hoppas jag slipper det jag tänker på just nu...
Menmen.. Vandring mm. trevligheter skall ske. så skall hoppa i säng med en bit kladdkaka och ringa min tobias och prata strunt! Kanske skryta om kvällens träning(?????) nej... :P

SKriver imorgonbitti innan jag beger mej inåt firman för att åka buss till båten ut.

Pussheej!.

här kommer gamla bilder..!?


sävecupen, 2010

Jag, våren 2010

Nallen Tobias fick tsm med ett kärleksbrev, julen -09

Jessica, Clara och Lina väntar på mat och dusch, distrikt 2010

Herrar sm-final - globen 2010

Tobias Barcelona resa - 18års present - med Håkan på BFC's museum 2010

TRÄNING!

2010-06-10 @ 17:52:17

Träning igen.!
A-lag's spelare + jag och några andra från
mitt lag skall samlas vid södervärn
om dryga halvtimmen..
skall springa någonstans i visby..
vill inte veta mer.
är så jääävla trött!!!!!!

*Wishmegoodluckforfucksake*

Jobba jobba jobba..

2010-06-10 @ 06:32:53

nu kommer morfar och skall nu åka och jobba på P18 idag igen..
Hejjddåå!

skriver vid 5 igen när jag är hemma.

Pusshej

Ha den äran att stå i centrum idag!!

2010-06-10 @ 06:31:58


Varför gömma dej??


Du fyller 39år, och fortfarande vacker! Kan bara bli vackrare..


Som kaninen säger på liseberg.. Vi finns här för just dej!!
när du känner dej ensam..

Anna-lena Lindby, singel och en mamma.

Älskar dej..

-

2010-06-08 @ 17:55:26

En dag med blandat väder.
Hej och välkommna till mitt roliga land!?

Blir så aaarrg! Vill ha en gotländsk sommar.. IGEN.
En överdrivet lång vinter och ännu ingen sommar värme (8juni) .. Är deprimerad!

Igår var det lektioner i skolan i 2timmar sen var det över.. Kul?
Idag var det lektion i 50minuter.. Sen hem igen. Meningsfullt.. eeehm. Nej?
Blir arg när man kör över två mil med en moped som går högst 50km/h, som fattig student. Sen skall man åka hem igen efter nästan en timma. Blir arg då. Kunde lika bra vart hemma då! Typ läst bokjäveln hemma. BÖäöläöläöläölöääääääää, säger jag bara.

Dessa skoldagar har förstört  min måndag och tisdag.
Har bara bråkat med Tobias för att jag vart på dåligt humör.
Tagit ut alla agritioner på honom. Medans jag gör det blir jag ännu argare på mig själv för att jag tar ut allt på han.. Så ja en kort sammanfattnig.. Jag står i ett enda kaos med mitt liv.. Jag som ville att det här skulle bli den bästa sommaren hittills.. Men tveksam nu!
Hinner såklart fortfarande vända om och slutföra sommaren till toppen.. Men en lång väg dit. Så måste fajtas för det. Skall bli kul på vägen dit. Älskar dej tobias, mamma och wanna. Ni är bäst!!!!! Även fast jag visar det på helt jävla fel sätt.. eller tror inte ens jag visar det för vissa. Jag är en konstig person? Men vill ändra vissa saker så blir jag en lite normal person..

Fast varför försöka bli normal när alla lärare i skolan kallar oss i klassen, "ni är så speciella.. Det skall ni veta om!".
Haha.. Mmmm., nu känner jag mig normal?

Ja, vad skall jag säga förutom att min dag varit dålig?
Jo jag har köpt C-vitamins-smält sak jag skall ta varje morgon hudlotion på rusta.
Tankat moppen, ätit god mat, fikat i trädgården, skurat trädgårdsmöblerna skinande rena.. Sen bara tagit det lugnt och tänkt över mina bekymmer. Vad lösningen till dom skulle kunna vara? Men inga framsteg ännu..
Ett litet steg dock, att jag måste sova ordentligt och dricka myyyyyyyyyycket vatten om dagarna.

 - TIPS till alla! -  
Drick 3l vatten om dagen (minst..), sov MINST 8timmar, rör på er dagligen och lämna alla depritioner bakom er! Fullfölj lyckan och glädjen istället.
Vi alla behöver bra välmående. Ta hand om er kropp och själ medans ni nu lever.

_______________________________________________________________

Skall nu snabbt som tusan byta om till träningskläder och hitta frukt och vatten flaska sen dra!
Det bär av till P18 och träning med A-laget ikväll.
Kommer troligen bli grymt jobbigt.. FIFAN VA KUL DET KOMMER BLI ÄNDÅ!!
Och faaaanee vad skönt det kommer kännas i kroppen efteråt.

Nåja.. 7min har jag på mig. Hejdååå! :D

Lägger upp bilder på mina inköp och händelser från idag. Sen kanske en tjuvtitt på mamas presenter.
Thiihiiiii. Mamma fyller år imr :DDDDD! Mama<3

Pusshej .. Annie


Lizzii. Mormor och morfars jakthund. SÅ sööööööt! :))

asdfghjklöä!

2010-06-07 @ 11:28:24

solen skiner inte.
jag skiner inte.
ingen skiner för mig.
inget alls skiner.

eller jo, det gör det. skrev det bara för att få lite ensamhet!

Idag har det varit skola/lektioner i ungefär en timma sen var det slut! har gjort allt så behövde inte gå på lektionerna i eftermiddag.

Skönt, men kan inte åka hem förens 1 typ. Blää!

skall låna böcker.. kul? nej.

mormor skall hämta mej (kanske tobias) i roma sen vid 13.00. skall bli skönt att få komma hem och ta det lugnt. Få äta kanske? och till och med få göra saker man annars inte brukar göra? kanske till och med ha kul?
Vem vet??

"Visa ord"..
Även om kärleken kan suga riktigt hårt ibland..?
Så är även kärleken medicinen emot hjärtesorgen..?
Kärlek på olika vis och sätt.. Men dock ändå kärlek!
Peace out!



youandme..forever.. mylove..you'remybestestfriendever!

pusshej köttbullemos!

6 x s e e s x 6

2010-06-06 @ 15:05:46

Ja.. juste.. sex! är vad det står i min överskrift..
Det är den sjätte juni idag, men jag brukar säga sexte.. för det är mitt favo ord.. ;) haha..

Hittills idag har jag inte gjort så mycket.
Pratat med Tobias, dragit mej så jag bara kunnat i sängen, mysit med Tobias, ätit frukost i våran trädgård, tvättat studsmattan, målat fönster och dörr, ätit, suttit här och ätit igen.
 
Bytte precis om till springkläder.. Ja. Idag är det dags för att springa 1mil, eller milen som alla kallar den.
Det kommer bli kämpigt. Det kommer ta tid. Det kommer va massmördande för mitt inre.
Det kommer kännas i mina muskler när jag är klar. Det kommer vara jobbigt att koncentrera sig på att verkligen springa, utan stopp.. Det kommer ta såhääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääär långtid.
Stolt om jag klarar det under en timme. Men bättre skit siffror nu, och sen om nån vecka en gigantisk förändring. Så mycket bättre!

Jag smälter min detsomjagäterinnanjagspringer-drink som innehåller yoghurt, mûsli och väl mogen banan! 
Riktigt gott när det väl smält ner i magen och packat sej i tarmarna ^^.
Dax att börja hälla i sig vatten (blir bubbel.....?) så musklerna klarar sig en stund. Och huvudet..

Skriver om min gårdag efter milen och duschen och eventuella middagen jag dessutom skall pressa ner i magen.
Grillat står på schemat ikväll, så jäklasjäklar skall det bli.

Något jag skall börja ägna min tid åt just nu ( timme drygt ) är att skriva två uppsatser och eventuellt en tredje.
Hmm. Kommer bli intressant. Skall vara skickade innan 19.00 ikväll.. så vi får se hur det blir med det.

Jaja.. Ingen tid att slösa!

Pusshej. Skriver ikväller senner. Pusshej.


ben och skor jag skulle ha.. och vara kapabell att springa ens!

Har trååååkigt!

Skulle se om jag kunde surfa på stolen.. Men gick inte så bra.. ser man i mitt ansikte iaf..:p

HEJDEBY!

2010-06-05 @ 18:32:52

Drar straxt med bil-skjus till Hejdeby för att fira Martins student, med en lite fest såklart.
I present av typ mig och 10 till får han sponsring till en tatuering. Troligen så det räcker till lite till:p

Ja, iordning gjord är jag.

Vart i stan och egentligen inte gjort det jag skulle.
Åkte med Simon hem, som jag straxt skall åka med igen halvvägs till stan.

Maah, min tröja jag älskar gick sönder nu första gången jag använde den.
menmen... skall laga den med säkerhetsnål så länge..

Tröjan ser ni på bilderna jag straxt lägger upp..

Pusshheeejj! Skriver imr. Kommer vara i hejdeby tills midnatt. så heeeji:)

min outfit tonight!





I solens sken skall vi ha skit kul!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

för jag har tagit studenten för jag har .....

2010-06-03 @ 17:49:30

Ja. Vad jag man säga?!
Det är den 3e Juni och det var studenten för alla 3or.
Sista jävla skoldagen! Fatta va skönt det måste va :oo
Längtar verkligen till 3an, att få njuta av våren och veta att nu är det slut?
FÖREVIGT!
Den "enda" jag grattade idag med presenter var Martin Bjesander. GRATTIS!!!!!!!
Han har jobb från&me måndag morgon, då skall kontrakt hos Sandå Måleri AB i stan.
Önskar deh all lycka.. Och du kommer komma långt! Congratz, ännu igen. 

Kan verkligen påstå att jag är avis på alla som tagit studenten idag och alla andra år. Längtar tills mina år är över och att man sen kan få tjäna pengar och klara sig själv! Miss Independent.

Jobbade fram tills 12(knappt) idag på P18 med Carro.. Sen skjusade hon ner mej till hamnen med andan i halsen och susade sen iväg för att parkera och hitta sin familj för att fira sin lilla syster Emelie(?) Sjöstedt.

Jag såg utsläppen nere på hamnen, grattade Martin, blev bjuden på glass vi Glassmagazinet, kämpade mej upp för alla backar i innerstan med gigantiska lökringar (:s), handlade linnen/sjal/bikini och öronhängen, åt på max, bråkade med Tobias som vanligt?, såg vagnarna dunka förbi och pratade med studenter på öster när det var tårt-dax för dom.. Sen bussen hem.! 

Sitter här i mitt hem nu och är jävligt förbannad!.
Mamma har lämnat tillbaka dom där jävla skorna hon köpt och hon skulle FÅ JÄVLA SKIT PENGAR FÖR DOM OCKSÅ(!!!!), så nu är DEN STORLEKEN SLUT! JÄÄVLA SMART DÄR... TACK SÅ JÄVLA MYCKET! och sen är den andra fan bara en jävla pain in the as just nu...............................................
GLÖM ATT JAG GER DEJ DIN JÄVLA MOBIL NU!.,

mja, nu skall jag leta efter strumpor,vattenflaska och frukt sen ta mej in emot stan IGEN. Skall ner och träna på P18 med A-laget ikväll igen. Får se hur det går idag, har inte fått i mej någon resorb så lär väll gå piss idag.
FAAAAAAN. JÄVLA SKIT DAG!
Sämsta och bästa dan i ett.

Skall göra mina saker nu sen dra, lär ju va fast bakom traktorer i stan så...? :p

Pusssshej. Skriver om kvällens pass lite senare när jag kommmit hem.

Annienyberg.

I ADORE YOU

2010-06-02 @ 18:41:49







Rihanna Nunna?

2010-06-02 @ 18:15:22

En färgglad sådan dock.. Men vettefan om jag diggar den här stilen?

W I S B Y

2010-06-02 @ 09:27:31

Godmorgon och hejdåå !

Skall nu in till stan. Bläää. Har ingen lust? men va har man för val:o
INGEET ALLLLLSS! haha,
Nej men ha en bra dag hörrni!

Njut av solens sken medans jag kommer va xtremt påklädd och ur snygg ;)
Eller inte.

Skriver när jag kommit hem, om jag nu kommer hem?
Vet inte än om jag skall träna..
Har ont i höften sen gårdagens pass så tror jag hoppar kvällens pass och kör imr istället!

Heeeejjdååååååååååå! :D

Här kommer lite bilder så man börjar sakna! Tiden då, men tiden nu är bäst!
Sommriga bilder som får en att sakna SOMMARLOVEEEEN!
OBS!BTW!P.SSS! Det är bara 13 dagar kvar till sommarlovet!
9skoldagar (6 praktik dagar) + 4 helgdagar.
Maahahhehehehahahaaaaah! Lääängtar? :}


Annie och Wanna sommaren 2008'

Liseberg - familjeresa inom sveriges murar - Juni 2009

Lisberg Juni 2009 - TEKOPPARNA !! :D

CLOETTA! = Godis i olika former

2010-06-01 @ 22:34:42

Now it's done. I made it. Even all way to goal. I MADE IT!!

Ja, som sagt! Nu har jag tränat en hel första träning med A-laget, Endreif.
Det var så jävla jobbigt.. Men jävligt skönt nu efteråt.:)
Cloetta är en Godis, sötsliskig godismärke.. Men också en djävuls svettig sak!
Sprang Cloetta"maraton". Haha, det var iaf att man först skulle springa 2km uppvärmning innan själva Cloetta! 
Stretcha, dricka och vänta på att tiden skulle bli dags.
Cloetta gick till såhär att alla skulle springa samtidigt och i den här "ordningen", full fart (?): 
springa varv runt en fotbollsplan(11manna). halvt varv - 250m =  helt varv - 500m.
----------------------------------
1.springa 0,5 varv - vila 20sek
2.springa 1 varv - vila 40sek
3.springa 1,5 varv - vila 1min
4.springa 2 varv - vila 1,20min
5.springa 2,5 varv - vila 1,40min
6.springa 2 varv - vila 1,20min
7.springa 1,5 varv - vila 1min
8.springa 1 varv - vila 40sek
9.springa 0,5 varv - vila 20sek
-----------------------------------
Så totalt sprang vi 6050m=6,05km.

Jobbigt! men kul. Kul att springa och kämpa i gruppen.. samtidigt som det är individuellt.
Sjukt skönt efter åt, men inte during the process.. fick några visa ord från Jenny Sandelin och peppning av Göran,Micke,Andreas,Myrten och alla som var där. fan va kul det va! men ändå inte :o haha !

Träning imr med laget och träning igen torsdag med A-laget.
Och jobba hela veckan med. Fuss.

Så nu skall jag proppa i mej xtremt mycket mat på kort tid sen sååååååooova.
Huvudet dunkar som fan så antar att kroppen skriken "MAAAAAAAAAT"..."VÄÄÄTTSKKKAAAKAKAKKAKAK""..
Bara vad jag antar! ^^

Men, ja, hejdåda. måste sova om 30.

Skriver imrbitt.. kanske?

Pusshej:)


J U N I

2010-06-01 @ 18:03:45

Första Juni och jag skall träna första träningen med A-laget.
Fifan.
Känslor som kroppen innehåller just nu är:
*Nervositet
*Längtan
*Förväntan
*Rädsla
*Illamående

Alla, nästan, alla känslor håller till i magen och benen.
Armarna också. Sitter och slår på allt och är typ tom i huvudet för typ "stressen" jag känner i mej.. Att prestera bra på A-lag's träningen. Inte svika nåns "förväntningar".

Ja, det kommer bli tufft. Men fan! Första träningen ever så..

Menmen, den börjar om 25minuter såå..

Wish me good luck, or bad luck. Both will work! ^^

Skriver hur det gick sen.

Pusshejj.

14.05

2010-06-01 @ 14:06:56

Hej och Hejdåå!

Drar in till öster nu för att lämna tillbaka kläder och sen hämta ut kläder vi ICA MAXI.
När det är avklarat blir det vidare till en kassa, kolla mitt saldo.
Hem sen och vila upp mig för träning. SJUKT SPÄNNANDE :o .. så jag blir ängslig och rädd :s

 

Pusshej, skriver sen innan trän eller efter. Byeee!