-

2010-01-24 @ 00:15:18

Hej!

satt här och tänkte på lite allt möjligt nu mitt i natten.. då slog det mig att jag inte vart inne på bloggen sen ja.. innan jul?? längesen är/va det och det måste det ändras på :p.. Gillar ju att skriva så det måste ja ju fortsätta att göra så.
Har haft mycket som har gjorts och inte gjorts nu innan jul, under jullovet och nu när plugget startat igen så orkar inte kropp o själ med i dygnsrytmen längre så det blir lite kämpigt till och från.
Nu iaf skall jag fortsätta och skriva och försöka vara hemma lite, eller besöka en dator då och då.
Satan iij gatan, nu skulle jag klia mig på låret och då kratta ju upp en sårskorpa som jag så snällt o fint sparat för att det skulle läka de där jädrans såret. men shuttsingen heller. nu river man upp hela såret så det sprutar blod och hav o sjöar. Nää, det var lite.. eller mycket, överdrivet.
Anyway skall jag gå på plåster jakt med mobilen och en pappers tuss på låret.
Glömde, eller kom på nu att jag skulle ringa min sötaste i dalhem's kvarteret och säga hej, hejdå, godnatt, älskardig.. lägg på nu! NUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!. så är det oftast sent på kvällarna och hans hejdå fas varje gång tar oftast MINST 3minuter. rätt sjukt egentligen, menmen. han älskarmig, han är känslig och är faktiskt ganska så beroende av mig.. så gå inte och tro att det är tvärtom! det finns nog många som tror, att jag är den som är mest fast vid den andre. men icke sa annie och co:.
Nu skall jag iaf ringa hnm, och så får vi se hur l´änge vi snattrar idag och hur lång tid det tar för han att säga byebye love. :)) skall nästan skriva en bok om han... "hur man kan ha svårt att lägga på ...." haha, det hade vart kul.

menmen puss på er, älska varandra, ramla inte i mörkret och håll er hela och fina! :)

Jag ger er ett "dagens tips" eller två, typ 2.5 faktiskt!:
Njut av lady gaga's utseende, grymma tammetusan häftigaste looken och Loleatta Holloway's gryma voc.  
Ni kan åk till dalhem för att fira den underbara Olivia Ruthström som fyllt 18år. KÖRKORT<3KROGEN!! haha(: Åk till dalhemsbyggdegård
Så.. njut av allt detta i vintermörkets nuvarande. och håll en tyst minut eller be en bön för att petter ljung inte köpt ett gravidilitetstest med sin flickvän och att han inte skall få barn!!!!!!!! :oo


Bye.



( Just love her eye's bro')








♥  Annie

what a superduper great däj:D??

2010-01-10 @ 22:08:23

Ja men hejsan då!
Här sitter jag nu med en macka i handen efter en tallrik mat, mandarin & ett glas lättdryck fläder har slunkit ner i magen min. Har tillbringat min dag med tobias och linnea, mest linnea.
Åkte med bussen vid 11 imrse med linnea o tobias, sen åkte vi vidare från busstationen till pastavagnen & köpte lunch till mig och linnea. En stor-liten ädel, cola och ramlösa fick vi med oss där ifrån och vandrade till fots (såklart?) i vinterkylan och kände hur tankarna började tänka på sol o värme. Fan vad jag saknar det!!!
I wanna go utomlands nyu!
Har vart innanför södervärsväggar mellan 11.45-20.45. 9 timmar satt jag där med linnéa.
Såg en match, A-laget, som mötte Pixbo och vann efter slit,släng och tårar med 7-4 eller något liknande, kommer inte ihåg iaf. sen en timma efter deras matchavslutning spelade jag med f94/95 mot hansa. dom/vi vann efter mycket slit och tur med 11-5. Fett glad för det och spelade där med Erica,Lina och Clara! Dte gick bäst för mig sista perioden då ja & Moa spelade i c-e-l's kedja.(var back då). innan dess var jag höger forward och alla säger att det gick bra men ja säger bara "IN MY ASS" att det gick bra. Any way så vann vi, och glömde nämna att ellen också va med. Mitt tycke= jag hade ingen ork! Dåldålig uppvärmning, det förstörde allt. Förstår nu vad valdis menar med klok uppvärmning!
Efter matchen blev det prat med alla ifrån B-laget som jag skulle spela med två timmar senare och chittchattade med mammsen och tobias också som kom in efter ngra timmar igen, han hade vart på besök i hemma socknen Dalhem på möte med fb's laget och tränat knattarna i gympan.
Matchen var emot Klinte och alla var taggade. Grym uppvärming och alla var på topp. Bra pepp från Jocke och Peder! Great work, hela matchen dess.
Tog det lugnt fram till matchen och då sattes det fart på allas ben. Alla gick in med ödmjukhet och vinnarskallen.
Vi var överlägsna hela matchen igenom, och redan första perioden med amanda i mål och emma söderstrand som backpartner stod det 5-1 till oss! YESS :D
Allt gick bra resten av matchen måste jag säga. Jag gjorde inte mycket fel, så jävla glad över mig själv nu. Och Fick dess visa tobbe att jag kunde göra mål! , handledsskott(;)) nästan i krysset genom en hel gröt med spelare. Oh yöääss säger ja bara! Fan va underbart det kändes. kramade alla jag kom åt, och Erica's  kommentar var klockren, "Asså, det där måste bara ha känts så jävla underbart!:D", så sa hon med ett leende på läpparna och jag svarade med ett ännu större leende att" JA! det kändes så otroligt jävla underbart!".
Skit bra skott hade vi verkligenhela matchen igenom, fan va synd att många missade den. Första match på säsongen som detta lag spelat så otroligt bra. Fortsätt såhär giirrls:)!
Tacka för matchen kan jag bara, och nu skall jag ta mig till duschen sen sängen och ringa Tobiias. My love<3

Så nattinatta, ha en bra skol/slapp/arbetsdag imr, för det ska ja ha. Helt fantastisk underbart skall jag ha det imr.
För då börjar GYMPAN med Andreas Wahman:D:D:D:D::D:D:D::D:D:D:D Fan va ja längtar. Och fuck ja måste packa de imr. Anyway, bye:))

Annie, hon tackar och bugar efter sig själv och säger...:
♥Hejdå

Annie's utsedda presentations vinnare från en av sidorna på laget.se 9/1-10

2010-01-09 @ 22:55:22


Ååååå..  Vinnaren ääär... *trumvirvel.se*... :


#09 - Joakim Macgyver Bogström

Position: Utespelare
Smeknamn: Lasse Kroner, Josef Fritzl.
Ålder: 20 år
Vikt: 600 kg
Styrka: Förbannat snygg
Svaghet: Ganska mycket.
Moderklubb: Dalhem IF
Hårfärg: kameleont
Ögonfärg: blå
Yrke/Studier: Indianhövding
Familj: ja
Intressen: Real Madrid/Frölunda
Motto: tjugofem centimeter slak...
Favoritmusik: Vikingarna
Bästa film: Gudfadern
Favoritmat: Kebab
Bästa minne: SM-guld 2005 (Frölunda)
Hemsida: buynewgummistovlaratringmuren.com
Mobiltelefon: 0737839909
E-postadress: [email protected]
MSN: [email protected]
Övrigt: Favoritord: Indian

here i'm sitt on my big fat..

2010-01-03 @ 00:20:56

..ass and searching for a song that matches me and my partner for live..
And guess what.. hah ? I did found it.
Jag antar att det säkert finns en som passar bättre, men förtillfället är jag lycklig iaf.
Och det nöjer mig.
Har vart fullt upp hela dan. Visby med tobias, liftade med halvt okända människor hem för det inte gick ngra bussar, knattepyjamasparty städ och förberedande. Tobias var här och såg "Pirates Of The Caribean, worlds end" med mig under kalasets gång. Dte bjöds på läsk av olika sorter, tacos, after eight, cheesballs och chips inkl. vitlöks dipp. Dte tillfredställde mina sinnen, så det gjorde nog att jag överlevde kvällen. Nja, Tobias var nog också en viktig del ikväll. Men anyway.. Så skulle ja uppdat. för veckan idag, men jag blev helt slutkörd i huvet så det orkar jag inte.
Tänkte göra det innan eller efter besöket hemma hos Edlundarna imr, det i promiss.
Så, Godnatt nu skall jag börja vända på dygnet igen, börjar ju skola på fredag ://. Börjar också med att jobba. Wiiie :s?????. Ajja,

Godnatt, igen, och sov så himla gott som ni bara kan !

Listen to the music and cloes your eyes. What do you emagine??



Jag tänker iaf på hur ja har betett mig emot en person. Som jag gjort många gånger. Och som jag kan ångra så jävla mycket nu efter åt.. Förlåt.. fan!

♥  AnnieNyberg,

gooooooooooooodddnaaatt..

2010-01-02 @ 00:06:59

..
jag hade fan precis skrivit ihop mitt liv för imorgon så ba försvann skiten så va tvungen att börja om :s...
det pallar ja  inte så godnatt allihopaa njut av ledigheten ( om ni har någon ) . skall själv utnytja den till fyllo nu. shopping månda, och tittande på stan imrn, pyjamasparty, sleepover med ngra kompisar (bestämde ja nu) och vara med tobbe inkl. familjen.

Looove ya all ( hmm* )  siv gnutt.

♥ Annie