Sök i bloggen

Wiiiha..

2009-09-29 @ 23:48:40

..!  det här är mitt 100de inlägg på den här bloggen woho. sen i juni. (:
idag har det vart skola, 2 lektioner. svenska och matte. båda var ganska slappa? hmm..
sen va det ibg i söderv. kul men jåååååååååbbigt.:p..  linda kom efter trän för att hålla mej sällskap i två timmar.
vi gick till visborg o köpte käk till mej, sallad och mer blev det för min del. Linda köpte naturgodis o nån choklad. hu, det va ja sugen på det.
Pratade med göran myrten o andreas lite. och spelade bandy med linda.
innan vi drog till biilen för att åka med valdis o roger till västerhejde så utfodrade jag jennifer lite för hon va så hiiimlans hungrig.. så hon fick äta upp frallan jag hade kvar efter salladen.
jag och jennifer satt fram i bussen , och väl där ute gick vi in och tog våra reflexvästar, joggingshuuusen på och sen ut i mörkret för uppvärmning, Johanna va biigboss som valdis säger:p.
träningen var smärtsam som fan, men jogging turen gick hyfsat.
Min tå nagel är för lång, så den trycks av skon hela tiden , så nu känns det som nageltrång .. hu:s
men skall nu klippa tårna sen jompa i sängen. skall trotts allt med bussen imr. jippi. men kunde ju i o för si åkt me mamma,men nej skit vart.
Ooooh fuck! måste hämta cykeln i dalhem........ hps ingen har snott den :(..
om nån ser en lysande grön dam cykel bakom brandstationen i dalhem?! låt bli den snälla.
men iaf, så skall jag joina alice imr till bygg från busssen. för imr börjar praktiken o allt. Fuckk va nervööös ja ee :(.. det är bara jobbigt alltså.
Men skall träffa rolf vid 8 ungefär uppe i kaffeterian på bygg. hallelulijah. det kmr bli pinsamt.
Efter skolan blir det nog att ta sig till öster sen äta snabbt så man hinner smälta maten till matchen imr kväll. samling 18 o börjar 18.40 med matchen. emot dalhem p95/96 tror jag och det lär bli intressant. pinigt om vi förlorar.
menmen .. ÅÅååå, och tobbe skall se :) . och ddet för mej bara nervös:(. känns som jag måste prestera jättttttebra då. mjaja. kmr göra bort mej. NEJ ANNIE! nu skall vi gå in med vinnar skalle och positiv inställning oxå. wiiie, annie, du är bäst bäst bäst:D.

nej, men om man skall ta sig till sängen då:). godnatta :)!!!
and wish me gooodluck for tomorrows happenings. :)











morgon sverige

2009-09-29 @ 11:41:51

nu har ja duschat o allt , så nu är det bara att fixa det sista. skall åka om 10minuter med mamma för börjar 12.15. skönt med sovmorgon tkr ja :).
såg rally bilar nu på morgonen och lite. hemskt kul film:). sen sov ja med syster i mor o fars säng:p. sov ända till halv10. sååååå skönt:).
nej nu ska ja fixa allt som e kvar. hejjrå:).

träning med ibg efter skolan, ikv sista träningen innan täningsmatchen imr. tränar i västerhejde , men till 9 så de ee najjs :)!




oh you better run..

2009-09-29 @ 00:19:07

..RUN!

Hejjhoppsan bloggen(?)
Sitter här igen efter ha ätit och sett tv efter träningen.
usch, känner verkligen hur kroppen är igång med ansträngningarna och långt ifrån vilandet jag haft i två veckor typ. hussch. men i love it:). konstigt nog är det jag gillar mest med träningarna är när vi är ute och springer innan. Känner verkligen hur bena bara får fart, till o me idag, och bara springer .. från början till slut. härlig känsla i kropp o sinne det.
Nu på måndagar när vi tränar en timme så springer vi vägen runt södervärn till sybilla, vidare när till säve och sen till söderv. säkert upp emot 2-3kilometer? elr är jag helt dum?. men det är iaf bra för oss :) .
idag blev det att åka med mammsen till skolan, puhh, så fick sova lite lite längre.
vilket passade mig utmärkt. sen så blev det fixa sej o äta, sen skolan.
Skolan var som vanligt, svenska matte o engelska. klassforumen börjar rulla på bra. har koll nu på det mesta som skall göras så framsteg görs det.
slutade 13, så då blev det att vara med jim,ellen och kristian en stund i klassrummet och tönta runt. fett kul:).
sen blev det tobbe tills utvecklingsamtalet som började vid halv3.(som egentligen skulle börjar 3,).
3 var vi klara och då åkte jag tobbe o mamma vidare till endre skola för att hämta syster.
Allt på samtalet var positivt och gick bra. har från varo 25minuter + en hel matte lektion. heh? men det va rätt bra tyckte jag ändå ..
mamma körde mej o tobbe till han och där blev det att ta det lugnt en sekund, sen va det att laga mat.
vi lagade wook me korv och ris. böev lyckat faktiskt:)! Älskar min tobias. <3
niklas kom hem, sen anna-lena. pratade lite me niklas sen drog vi till ip.
han "tränade", elr han viktor frid martin jonatan och magnus tränade. dom körde fotbollstennis och vi drog nog hem nån gång innan 7.
åkte hem till magnus för att se fotboll. sthlms derbyt, dif-aik. tror aik vann? nån som kan uppdatera mig?.
fick fika och sen kom mormor för att köra hem mej o va barnvakt åt w. tränade halv9-10 som vanligt och det var ganska najjs, men var inte så seriös. "/. måste skärpa mej på träningarna om jag skall kunna få spela nu när matcherna börjar.
träningsmatcher kommer nu inom snar "framtid". onsdag först mot p96 dalhem woho! men skall INTE underskatta dom nu Annie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.  sen v41,v42 har vi träningamatcher sen v43 är det LOV :D:D, och då börjar serien äntligen:). längtar.
dessutom skall vi ta en dagstripp till sthlm på höstlovet. troligen fredan:). hpads på att älsklings tobias skulle följa med. men han åker dit nu i helgen så det känns nästan bara dumt att han följer med. han o ja kan ju åka dit nån annan dag (:<3. så drar vela me lovisa förhoppningsvis:):):):):):):):):):)<3

Naejj, nu ska ja se 2½ men, so bye :) write tmrw.

Äni.

27 september ...

2009-09-27 @ 23:20:35

...är det idag och jag sitter framför datan med trötta ben och en värkande rygg.
dagen bestod av att se innebandy med jonsson tobbe wanna och en "skadad" miggu.
vi åkte bussen in (inte miggo)  och gick till södervärn.
härligt med promenad i höstvindarna.
ÄLSKA HÖSTEN!
men sen blev det att se innebandy som spelades mellan endre och täby.
Tror Endre vann med typ 6-2 elr något sånt. ajja, whatever, dom vann iaf:).
vi gick och köpte mat på sunes elefant och sen tillbaka till södervärn.
Jag och wanna delade på en kebab pizza medans dom andra tre tog varsin kebab rulle.. 
Kul att jag ens skriver det?
åt maten och såg på Vall spela emot ibk. (ibk vann med typ? 8-5 elr nå)
gick in och spelade lite bandy i bHallen sen när anna-lena vart o lämnat deras grejer. kul va det faktiskt(:.
during deras match så  satt jag och wanna med Therese annas ljung i sekretariatet (?) och höll koll på det där snubblet. nejnej, hua verkligen? nån nmr 14 i väskinde som dom spelade emot, han var läskig äcklig och dum i huvet kom jag och therese fram till hahah! fan va kul hon är (a).
sen efter deras match då dom förlorade emot väskinde med 4-13 så sprang tobbe och duschade snabbt som fan sen var det iväg med anna-lena till dalhem. tobbe skulle på nå möte för han o karro Lyngstad skall typ träna 02-03or i fotboll. hehe, hps wanna börjar där då ^^. det ville tobbe iaf heh.
anna-lena åkte först till dalhem ip, sen åkte hon hem och lämnade oss för hon ville inte att vi skulle gå (hela 700 m) i mörkret typ ^^. så sen när vi tackat för skjusen åkte anna-lena hem till håkan och niklas och jag o wanna in till vår pappa håkan :p .
hjälpte pappa sätta i mitt ena fönster igen så ja skulle kunna sova där inne igen. utan köldskador. men jag sover här i skinnsoffan ist hehe:p.
har sett film, ätit godis, druckit te och suttit här nu här på kvällskvisten. jo hjälpt morbror jimmie med kopiering och shit :p men annars ganska dött.

På torsdag kväll blir det jag o lovisa :D fan va kul! leta kläder på internet och chilla . längtar :)

Imorgon blir det jag och älskling<3, men tror att det först är utvecklingsamtal:s . fuck! jag som ville va me tobbe :(.. visst får ja de , men iaf en timme mindre :'(. haha ..

nej nu måste ja sove så jag orkar upp 6 imr. puss o klam.


in the middle of the night..

2009-09-27 @ 02:19:08

.. i'm sitting here infront of the computer and smiling while i'm listning to David Sides. så himla bra, blir typ lite lyckeeeeeli av mej när ja hör på skiten haha :).
den bästa är hittills lollipop med lil-wayne. gode gud va ja lyssna sönder på den nu verkligen, och viva la vida med coldplay. den är oxå bra.
nej, men går dagen (fredags) spenderades med hocky, visby roma, med syster wanna och älsklings tobias. dom vann hemma matchen överlägset med 5-2. bra spelat! men dock så kallt.
åkte in vid halv4 med bussen och hälsade på tobbe på soprthuset. sen gck vi till ica maxi och shoppade grejer till hockyn, sen åt wanna lite käk där. var i ishallen redan 17.15 och matchen började 19. hehe snacka om att va tidig. nackdel eftersom det va kallt:s.
Tobbe kom en timme senare och joinade oss. träffade anna malm, mikka olofsson och mysan ahlström där. tråkigt tkte ja, för då pratade tobbe mer me dom :(.. ajja .
efter åkte vi hem med pappa,  sen  blev de sängen.

nu idag( igår lördags) var det inte bra för en början iaf. bara massa bråk.. och det förstör verkligen hela dagen. :(
tillslut åkte elr cyklade jag hem till tobias och var med han och miguel. när jag kom dit kände jag hur agritionerna släppte mer o mer . ganska kul:p.
vi pratade och hade tråkigt, halv trötta allihopa men värst miggo. stackars han da, eftersom han skulle hem till thai på fest ikväll som alla andra, elr halva gotland bara haha.
aja,  miguel drog halv 5 , då var ja fortfarande kvar med en tom mage och en pratande tobias som lagade mat med anna-lena.
jag åt med dom och det blev ngra biffar med svampstuvning ovanpå?,potatis klyftor och sallad. rätt gott faktiskt :).
sen var det iväg till gympahallen med cykeln tobbe o jonsson hack i häl. men tragiskt nog var pappa o dom där till klockan 5 bara.. och inte klockan 6 som jag trodde :(. så vi kom inte in och koden fungerade inte då vi tillfället iaf. synft tyckte vi allihopa. för vi ville ju spela bandy!.
så in på dagiset blev det i stället och gungade lite. sen vidare till skolgården och klättrade i nåe klättergrej som jag inte har någon aning om vad det är faktiskt. men det jag dock vet är att tobbe är lika dum varje gång vi är där.. haha, för han klättrar upp i det (finns olika sätt att klättra upp) sen så sitter han där och får panik för att han inte vågar komma ner elr för att han inte kommer på hur. så kul verkligen att se när han får sin lilla panikartade stund varje gång . men han börjar bli bättre. Jonsson som ens aldrig klättrat där va bättre en tobbe haha.. sen blev det vidare till"stångarna", längdhopps banan och sen gungorna igen wiiie.
pappa hämtade mej, och ringde verkligen tajmat. han hade precis börjat dricka så han kunde fortf hämta mej. :p.
här hemma har det bara vart data(farmville), tv, cheezballz, jaffa och lilla syster prat.
wanna skall måla en teckning till tobbe. Så gulligt :). och en om ngra timmar så måste nog i säng nu, skall väcka henne 9 för skall duscha,äta frulle,skriva nå här,hjälpa hne med kläder o allt, packa.. ja allt i princip. och måste gå senast 10.40 så woho.
men jaja, hejdå da :) nu skall ja pallra mej till sängen och slockna en stund ! pyyysss. <3

Btw, så tkr ja det är gulligt att tobbe vill att ja ska ha me syster wanna, för han vill lära känna henne o så. hehe, synd att hon va så liten fortfarande bara.

The lightness of the day and i am all alone

2009-09-23 @ 14:23:19

ja, här sitter jag i skolan på hansahusets botten våning utanför expeditionen. Tråkigt har jag för har redan slutat och skall ta 18.10 bussen hem. :( , tur att jag och bea skall fika tsm vid 3 på skafferiet. det skall bli ytterst trevligt:)! my saver of the day... anledningen till den sena bussen är att jag skall ta bussen hem med tobias för att få träffa han. många säger nog värdelöst och meningslöst om det! men jag säger fett värt:)  få träffa min älskling vill jag alltid.
han slutar 17 på sporthuset ute på skarphäll där han har praktik. woho. så nu den närmsta månaden kmr jag inte träffa han allt så mkt. troligen bara på helgen, ajja, överlever ju ändå.

hade arbetsmiljö och säkerthet med ullis, haha, inte dom mest seriösa lektionerna nej. fick veta att jag är ledig imr och fredag för att vbi gjort dagens uppgift klar, som var redovisning, och senhar vi bara fältuppgifter. frivillgt och för dom satsar på mvg/vg. vilket jag nog tydligen gör. vi skall iaf göra dom sen under praktiktiden,vilket för startar v44 efter höstlovet, och lämna in det nån gång till våra handledare innan jullovet. haha ! så där ser man hur inte seriöst det är (:.

Ensam sitter jag här. Ute blåser det storm och folk går förbi fönstret och man ser dem trycka i sej pastasallad/pasta antagligen från pastavagnen hehe, elr så cyklar dom i orkanen.( åt mat från pastavagnen igår during the short time som innebandy gymnasiet höll på.) det är kul att va med där. men jobbigt ibland för tränar ju nu 5gr i veckan på 4dagar. men det är nog bara bra att hålla igång nu så medans man är ung. så är man stark sen när man börjar bli lite möglig.
Men igår iaf så efter innebandyG så gick jag och larsson (var för sig ) till maxim kiosken.
därifrån åkte vi med hans dady roland till slite där dom skulle spela träningsmatch emot vallstena/gothem/väskinde nåe sånt va det nog;)
men vilket fall som helst spelade dom 4 x 15? och det blev tråkigt nog 7-6 till (aa) motståndarna.
under matchens gång spelade jag och roger ib och sen snattrade vi med theres hallgren, anna-lena edlund och lena gardell. trevligt trevligt:) har börjat prata med anna-lena nu (;  lite pinsamt fortfarande (A) ajja, det går nog över snart :D

Byebye nu skall jag gå en sväng till caffis och se om man hittar nån man känner :) PYSS O PÄRON <3


21/09-09

2009-09-21 @ 23:10:11
















byebye, but love the sky!! (:  <3

en rolig dag med skratt,köldskador,glädjeskutt och tobias

2009-09-21 @ 22:59:41

idag är det den 21a september. alltså är det idag 4månader med tobias<3
vi gjorde inget speciellt elr något utan allt var som vanligt typ.
slutade 12 idag, för bosse dissade oss på sista lektionen och sa att han
inte hade tid med oss, att det hade krashat all hans planering. :(
men skall iaf ha hnm imr,(: då skall vi sitta och skriva på datorer i F32 haha.
ser fram emot det faktiskt. för bosse är min favorit lärare. och han är ju inte ens det? han är ju rektor^^.
mjaja. sen efter det så va jag i klassrummet med en total död mobil, ingen kontakt med omvärden och en hungrig mage. allt jag gjorde var att vänta på att klockan skulle blii 3 för då slutade tobias.
när han hämtade mig gick vi till f-huset och letade efter finn. fick pengar och skjus av mamma till öster.
jag jonsson o tobbe va på donken och finn på coop i evigheter verkligen?:p.
sen kom anna-lena och viktor ringde straxt inna och sa att samlingen va vi halv 5,(vilket dom visste)men om man skulle ha fika ( som dom SKULLE) så var samlingen 4, vilket klockan var då. så då ble det lite brådis.
tobbe fick stanna i stan med pengar och letade efter benskydd medans anna-lena skjusade ut mej(onödigtvis),jonsson,finn och niklas till traume.
tobbe kom sent, men matchen startade iaf till slut 15minuter tidigare.
matchen vanns av? ingen?. nej oavgjort. 3-3. bra dalhem att ni gjorde mål i sista sekund. <3 wiiie:D
fett kallt var det och satt ensam också för vågade inte gå till inga-lena och dom. pinigt.
men efter 7 var dom klara, jag hade blöta kalla fötter och myggor svärmandes runt huvudet mitt haha:s
hem blev det till slut och skönt var det i bilen. kul med (:. jag tobbe anna-lena niklas och finn.
jag fick skjus hem och nu vet anna-lena vart ja bor. (pinsamt). haha fan va kul det är att åka med dom asså. (:. och anna-lena är ju fett rolig. btw hade tobbe, anna-lena och finn alsong i bilen ^^. lite var för sig ifs men vafan, sjunga med till takida, "miss you" med blink, och måns med "hope and glory" som tobbe satt och brölade åt var intressant att lyssna på ! så ett lite förlängt liv får jag nog efter alla dessa skratt :).
nej , nu är det godnatt. och nu hoppa i säng , dricka te och skicka över alla låtar från min gamla(elr nya) mobil till min nya(elr lånade mobil) som jag använder wooho! hps jag får tillbaka min snarast.
men men , byebye. <3

GLÄDJE,TÅRAR OCH INNEBANDY...

2009-09-20 @ 22:26:44

...bestod min dag av.
åkte in vid nån gång innan tolv med mamma. hämtade upp jonatan och tobias först. miggo och tom sov hemma hos linda, so did sara. naw, skullsigull att sara o tom sov över där. (: sött.
sara spelade matchen idag emot dalen och hon spelade hela matchen. från start till slut, i tredje kedjan tror ja med siena och jossan. Fuck va bra hon va :D. You Go Girl!
Dom vann med 6 elr 7-5 och det var en bra match. bättre än igår.
Efter matchen åkte ja syster och mor till mormor och morfar i dalhem och hälsade på lite.
jag satte mej i våran utslitna fåtölj och halv sov lite och med mobilen i handen till lyxfällan. jäkla bra pogrammmm:p. alla borde ju se det egentligen? då lär man ju sig hur man skall göra med sina pengar och tänka på allt lite xtra. menar? jag skulle inte vilja vara ha skuld i över 900000 spänn. då kan man ju lika gärna dö(a).mjaja,
sen lite senare tog jag en brödbit och en frukt och sa tack och hej nu skall jag va med tobbe. så åkte upp till skolan och var där med honom. mest för att reda ut allt bråk som varit under dagen. usch, gillar inte när vi bråkar :(. elr vem gillar sånt egentligen? ah, inte jag i alla fall.
i hate when i make my baby cry.. it just makes me feel bad and cry even more. :( . so i don't wanna be bad any more. I don't wanna hurt you my love. Because it's gonna be you and me forever! you have to understand that. LOVE YOU SO!
hehe aa nu ska jag inte vara so blödig här. (oj? det lät ju bra?)
trevlit va det iaf att vara med honom och eftersom jag börjar bli frisk och inte skall träna den här veckan som kommer, skall jag följa med honom hem imorgon sen åka med anna-lena till traume och se dom spela. och ska se match i slite på tisdag när dom spela. så känner att det är mycket matcher nu. men det är trevligt.
han frågade mig om jag ville följa med hans famlij till stockholm första helgen i oktober. men mamma sa nej så det sket ju sig:( men tror inte hans föräldrar skulle ha tillåtit det heller hehe.
imorgon är det skola och jag ser fram emot det faktiskt! Eller matten och svenskan. Engelskan är inte kul med den här klassen :s. nej huhu. men får göra det bästa av situationen. skall ju trotts allt härdas med dom i 3år. Wiiiiiie.            NEEEEEJ! F U C K verkligen. Faaaan. skall ha läst ut boken till torsdag:( då måste den in! shit och korv oxå. men kan ju ifs låna om den. fast nej nu skall ja klara att läsa klart den innan den! fatta va pinigt att redovisa boken sen för klassen på engelska:$. jag som suger på T A L. help me gud! please please.
nej! nu skall jag fortsätta se miss secret agent2 :D woho!
have it nice tmrw :) puss i påsk<3




SNYTPAPPER OCH PYJAMAS....

2009-09-19 @ 10:49:46

...sitter jag med här. blåbär och ananas att snytandet inte kan sluta snart. fy!
typ flera ggr minuten snyter man sej. gud va inte bra emot naturen asså .
men iaf, nu ska ja byta kläder för att åka in mad älskling, jonsson o miggo för att äta pizza och se massa innebandy! puss på er <3

köttfärspaj och gummibjörnar

2009-09-18 @ 19:28:10

hallelåjah!
nej nu sitter ja här igen.
det finns verkligen ingenting att göra vi datan.
har spelat lite farmville , oj så roligt, och några andra spel på
fb. så det är ju bråk tråk verkligen... på en fredags kväll!!!!!!!!
nej usch o hu. i stan hittade ja skor. 2par. så något av det kommer jag köpa nästa vecka eller
mor min köper det men iaf.
nokian funkade inte men det linda ville säga/fråga var om hon fick intervjua mej o tobbe (ett kärleks par):p haha, och sen skriva nån novell på sin svenska. så de va en lättnad och lite småkul så ja sa att hon fick de :p.
sen gick ja me henne in i solberga skolan och lämnade henne sen gick jag och satte mej vi insidan av muren vid gutavallen och kollade på tobbes klass när dom hade höjd och längd, rätt kul bortsätt från att ja höll på att avlida för hade sån huvudvärk? elr i bihålorna. usch o fy.. tobbe kom sen efter när dom slutat till mej så drog vi på stan och jag köpte en bon aqua till han sen drog vi bara runt på öster innan bussen.
åkte hem sen och det var kul på bussen:p. massa snatter med miggo tobbe finn jonte och lovisa:).
åå, lovisa har jag saknat som kompis o prata av sej människa. hu. behöver henne i mitt liv. behöver nån utöver tobbe oxå. ajja. Men lovisa! vi måste göra det vi lovade varann nästa vecka ! hahah (:...
mja, nu skall vi  elr jag och mamma snart åka för hon skall köra mej till miggo. ikväll blir det jag tobbe miggo (säkert hampus HAHA) danne och tom. wiihoo *naaaT* ! jag tänker sätta/lägga mej i deras soffa med tobbe som kudde och se morden i midsummer :D. me like.
ajja. nej. nu blir det att byte klädar och prutta iväg med bilen då. :)
så ha en grymt bra fredags kväll alla rumpnissar ! :)
xo <3

NEJNEJNEJNEJNEJNEJNEJ...

2009-09-18 @ 09:43:51

... Nu har jag gått och blivit sjuk. f a a a n. :(  hate it.
usch och blåbär verkligen. kände av det i onsdags och sedan de har de bara blivit värre.
Man får väl hoppas de ger sig av snart. och hoppas mamí köper hem nå vitamin grej så kroppen får en chock så man piggnar till snart.
Det är fredag idag och är ledig. så snart skall jag åka med bussen in till visby för att kolla lite på kläder och skor(!!!). Skor är ett måste. vad skall man köpa? Convers?^^ mjaja.
Linda skall hjälpa mig på sin lunch och fixa till den snygga nokian jag skall få låna av dom medans min är på lagning. SNYFT! åå, apologize på radion nu, då är det bara att snyfta me där då.
Tobbe ska jag nog oxå träffa. han och frid skall äta på max, så följer väl med dom sen. och dom skulle tydligen ha gympa på gutavallen så ja kan ju alltid följa med dit o glo, men de känns dumt så vet inte än. men iaf.
nu skall ja changa' kläder och sen dra till bussen.
Linda skall tydligen fråga mej om en massa saker sen.. om mig och tobbe... det är lika med krokodiltårar och magvärk känns det som. ajja :(
hejdåå så länge! <3

Haha? checka den här sidan????:p

2009-09-16 @ 22:36:05

http://2.bp.blogspot.com

todays works ,

2009-09-13 @ 23:37:16

aa.. här sitter ja och skall alldeles straxt visa en kofta för mamma som ja skall försöka över tala hne om att köpa till mig. i really need en stickad kofta asså. uschbusch va ja ee kär i den ja hittat.
ehm, iaf, övrigt har ja haft en bra dag me all fotboll o så. wanna o wilma kom ett tag till mig på ip för mamma o pappa skulle iväg båda två, sen ble de hem.
fatta va överfullt de va på ip förut när herrar a spelade mot levide. shit pommesfrit.
hemma har ja inte gjort mkt. sötungarna satte sig vid tvn och såg bolibompa och jag satte mej och såg top model 12 och priviliged medans jag åt resterna av tacos.
lite data nu och chatt. pratar med tobbe me, och besämde att jag skulle HEM till hnm imr. och han tkr att jag skall äta där. men då ee ja nog för feg för det även om ja vill. hua mua. ajja. (:! hoppas de blir så att ja följer me han o niklas hem sen efter plugget. fuck! jag måste vänta på en elr två tvillingar? för slutar ju redan vi straxt efter 2.
oh no. pinsamma klassrådet imr:(. det suger ju röv! mjaja.
nej, nu e de byebye för min del. längtar efter min säng.
men mest efter tobbe:(:(:(:(:(:(<3

hejdå, sweet dreams!



:'(:'(         förlåt tobias... för de jag sa...         F  a a a a a a a N         ):

todays work

2009-09-13 @ 23:35:09

... här sitter ja och skall alldeles straxt visa en kofta för mamma som ja skall försöka över tala hne om att köpa till mig. i really need en stickad kofta asså. uschbusch va ja ee kär i den ja hittat.
ehm, iaf, övrigt har ja haft en bra dag me all fotboll o så. wanna o wilma kom ett tag till mig på ip för mamma o pappa skulle iväg båda två, sen ble de hem.
fatta va överfullt de va på ip förut när herrar a spelade mot levide. shit pommesfrit.
hemma har ja inte gjort mkt. sötungarna satte sig vid tvn och såg bolibompa och jag satte mej och såg top model 12 och priviliged medans jag åt resterna av tacos.
lite data nu och chatt. pratar med tobbe me, och besämde att jag skulle HEM till hnm imr. och han tkr att jag skall äta där. men då ee ja nog för feg för det även om ja vill. hua mua. ajja. (:! hoppas de blir så att ja följer me han o niklas hem sen efter plugget. fuck! jag måste vänta på en elr två tvillingar? för slutar ju redan vi straxt efter 2.
oh no. pinsamma klassrådet imr:(. det suger ju röv! mjaja.
nej, nu e de byebye för min del. längtar efter min säng. men mest efter tobbe:(:(:(:(:(:(<3
hejdå, sweet dreams!


:'(:'(         förlåt tobias... för de jag sa...         F  a a a a a a a N         ):

.

2009-09-13 @ 22:01:09

man mot kvinna gav du mig silver ringen med sju diamanter som jag avgudar med mina ögon ännu.. det var ett bevis på att säga att du älskar mig.
"du och ska det va. det skall alltid vara vi. vi är som gjorda för varann".. dom orden sa du till mig. och dom orden skall jag aldrig sudda ut.

:)

2009-09-13 @ 10:33:25

nu sitter jag här.. men skall slänga mej in i duschen alldeles straxt,
för skall sen va med älsklingh och se fotboll. hoppas man slipper
träffa elr sitta och konversera med ngra. ajja.
trevligt som fan ska de bli att va med tobias. saknar hnm lite. i love him..
har inte träffat hnm sen vi va vi jonsson. och de va fett kul. de får ja skriva om ikväll,haha :) <3
ha en bra dag , puss<3

..

2009-09-13 @ 10:30:12

i am here

2009-09-12 @ 17:01:56

..without you baby.
nej, elr jo de är jag. har vart på inköpsgrej med laget o hela endre och ibk.
det blev lite grejer men har dock dåligt samvete för att jag kostar mkt för mamma.
men iaf så var vi där på team sportia, sen in till ica maxi o handla lite för ikv, hämtade wilma
som är wannas kompis som skall sova över här ikväll.
jag skall inte vara hemma och förhoppningsvis sova borta oxå. men de får man se.
nu skall jag fortsätta och se run's house. Bääääääst!!!!
love <3

syskonen i am.idol

2009-09-12 @ 14:50:05

oh ye remix fan:p

2009-09-12 @ 14:39:13

Ännniiee is gonna....

2009-09-11 @ 17:24:40

...cykla tilldalhem ip o va me tobi,frid viktoriii o nån mer.
frid säger ja ska va me i 3ben, men icke sa nicke frid. jo???
undra om niklas ska va me? han ee kul(:.
älsklings tobias<3 you and me.
naj, om ja ska fixa nå som kan ätas sen cykla iväg.
btw, så badade elr så såg ja på när frid o tobbe badade idag på solberga.
woho, ångrar att ja inte va me :p
och slutade halv10 idag. så till klockan 2 gick ja lite på stan o prövade kläder på lindex. ojojh?
sen gick ja till solberga o träffade vattenpojkarna o innan så satt ja bara i skolan o glodde. mjo, juste tog en herrans många kort idag. kände att de va dax att ta lite bilder me kameran. dom hamnar väl på fb sen senare (a) .
nej, nu har ja icke tid längre!
lovelove <3

I'v got a ring from my boyfriend today:D:D:D:D<3

2009-09-10 @ 22:36:41

Den ser inte exakt ut så, fler fejk diamanter från guldfynd. men wtf! tanken som räknas. och den tanken var alldeles, alldeles, alldeles underbar! :)

dream dream dreama...

2009-09-08 @ 09:58:02

... får man inte nu... för nu ee det dags att åka till plugget.
börjar 12.15 med lite svenska, o sen föreläsning med alla elever på elfrida.
skall sitta me tobi då ^^.
muoa ska åka bussen om 16minuter till staden (skolan) men skall träffa tobias på öster och så ska ja köpa lite att äta för i eftermidda o ikv för alla träningar. uschusch..(:
sen ner o köpa ringar till oss två(: det ee inte va ni tror(A) utan bara för att ha nånting lika lixom(:!
ooh i love that boy from my head down to my toes (:
fuck! han ska ta skolfoto:s då kmr de ta tid innan han kmr .. stjärt.
btw tog vi kort igår . med klass och enskillt. det va fett kul. för vi har två som sitter o posar framför alla ^^. ajja. (benjamin o jim)
i eftermidda vid 4 skall ja vara ombytt o redo för att springa cooper testet. OMG! och om det ee 5km dör ja. så hoppas det ee 3km elr nåe, för kmr inte ihåg hur långt de ee :/ men ja ska göra mitt bestä'(:
nej, nu ska ja borsta tänderna sen åke (: .. byebye !
write later ! :) see ya,

LÄS LÄS LÄS! så jävla sant..

2009-09-08 @ 09:45:15

När hon går ifrån dig och är arg - Gå efter henne!
När hon stirrar på dina läppar - Kyss henne!
När hon puttar dig eller slår dig - Ta tag i henne och släpp henne inte!
När hon börjar svära åt dig - Kyss henne och säg att du älskar henne!
När hon är tyst - Fråga vad som står på!
När hon ignorerar dig - Ge henne din uppmärksamhet!
När hon drar sig ifrån dig - Dra henne tillbaka!
När hon ser ut som värst - Säg att hon är vacker!
När du ser att hon börjar gråta - Håll om henne och säg ingenting!
När du ser henne gå - Smyg upp bakifrån och krama om henne!
När hon är rädd - Skydda henne!
När hon lutar sitt huvud mot din axel - Lyft upp hennes huvud och kyss henne!
När hon tar ditt favoritplagg - Låt henne ha kvar det och sova med det en natt!
När hon retar dig - Reta henne tillbaka och få henne att skratta!
När hon inte hör av sig på ett tag - Försäkra dig om att allt är okej!
När hon tvivlar på dig - Försvara dig med sanningen!
När hon säger att hon tycker om dig - Så gör hon det mer än vad du skulle kunna förstå!
När hon tar tag i din hand - Ta tag i hennes och lek med hennes fingrar!
När hon berättar en hemlighet - Håll den hemlig!
När hon tittar dig i ögonen - Titta tillbaka och vänd inte bort blicken förrän hon gör det!
När hon saknar dig - Är hon sårad på insidan!
När du krossar hennes hjärta - Försvinner aldrig smärtan.
När hon säger att det är över - Vill hon fortfarande att du ska vara hennes!

en heldag med...

2009-09-06 @ 23:02:03

...fotboll och älskling<3
sett 3matcher med tobias. väldigt trevligt(:. niclas (edlund) kom och höll oss sällskap på sista matchen(:.
mommo hämta mej sen efter halva matchen som spelades av herrar c o b. tror c förlorade? dom låg under med 3-1 när ja åkte. hps dom vände matchen..
nej sen blev det äta lite hos dom, se lite tv 'victoria secret show2' :p hahaha.. nog många grabbar som glodde på den. lite små läskigt när filmaren elr man ska säga zoomade in låren o dom "speciella" kroppsdelarna på modellerna:p haha! troligen kille som filma. lite data blev de oxå o sen cykla ja upp till skolan o va med tobias<3 pratade, sprang lite o snyft puss o kram. ett adjö efter 8 och cyklade hem på mindre än kvart.
(5km hem där ifrån ^^)
satte mej vi datan nu ikv, tvättade kläder, åt , prata med mommo, sett/ser film och lite.
FUCK! tvätten måste ja ju hänga upp:'(... omg. tänk om brallerna inte torkar till imrbitti:/ då ee de kört.
vi skall ta kort i skolan imr vi 10. snyft va boooooring o fult de kmr bli. ajja.
nej,nu har älsklingh somnat för andra gången så nu blir det väl sängen för min del oxå.. klockan slår ju snart 23, och då ee de ett måste att sova!
mjahaja, godnatt da på er. ! ha en 'trevlig' skoldag elr what so ever imr (: // Aaaaaa<3

P.s..  , jag och lindaa hade det väldigt trevligt igår(: såg filmen " Bekännelser om killar kyssar och katter" .. fett bra! se den (tjej film btw..), den ee värd det(:  
Btw LINDA, så måste vi göra om sånnnna här saker mååååååånga ggr (:! love<3




bilder från filmen. hon till vänster handlar det om(: och hon till
höger är hnes bästa vän : ) !






you know i do..

2009-09-06 @ 18:39:26

Ladies (fetto) night, wohooo..

2009-09-05 @ 21:44:10

nu ee man vi lindaaa, och snart dax att gå ner i källaren o se en film som vi redan glömt vad den heter:p.
eehm, jah. de ee väl allt. tog bussen in till stan förut från roma, som man cyklade till på pappas snygga gröna herrcykel. på bussen träffade ja lucas som skulle ut o hänga på stan me jakob o flera..
nej, nu blir de ner o se filmen ja säkert kmr nämna imr. mjaha, Lööösgodis för 57.56kr och bästaste groggblandningsläsken red berry fusion. :D 
pusshäjje, ha en bra nattinatt.. <3333

älskling imr:D<3

Vaaknade för ...

2009-09-05 @ 12:34:39

...ett tag sen. ätit frukost suttit här vi datan o lyssnat på lite musik o sånt sen bakat negerbollar tills försäljningen sen på skarphäll(a). de blir att jobba med emely lina annie o malin. ellen dissa oss för gävle.
regnar gör det , och de gör de säkert i stan me.. hmm undrar hur de ee för dom som vart nu på dom första passen?. skall jobba 13-15, så de ee lagom.
hoppa in i duschen nu o sen åka.
senare blir det väl dalhem o älsklingen som ee så sjuk.. undrar hur det kmr bli efter går dagen :(..
horrible..
ajja. nej nu får ja ta o sticksticka o fixa allt nu innan vi ska åka. (:
byebye <3

Mongoliderna (:

2009-09-05 @ 11:51:28

wolfmother - woman

2009-09-04 @ 23:23:03

dance dance dance

2009-09-04 @ 17:07:31

blodigt allvar... naaat (:

2009-09-03 @ 21:50:26

nu ee skolan igång mer än förut. vart med karraktärsläraren rolf "roffe"haha, fett grym.
sluta vi straxt efter halv 11, sen blev de tråk hängande i skolan med en sne höft och huvudvärk.
ingen träning me ibg, vt ej vrf?. så blev att va me tobbe en kortis innan bussen gick sen åkte vi buss hem.
ljusparty nu på kvälla och linnea kom o höll sällskap. hon försökte och försöker ännu att övertala mig att byta till bf. men mja, vet inte hur de blir me den delen. ja trivs rätt bra nu?
åska har det vart och regn regn o regn.
skall nu gå o ta en glass innan jag går o lägger mig. älsklingen har redan somnat så kan lika bra sova. ny dag imr med pierre elr hur man stavar de o rolfii vi 11. hmm. undrar om de blir fika imr igen o ett studiebesök på 15min^^.  fast fick veta att vi kmr va med rolf nu veckorna från till efter lovet. då blir de praktik!:D  fatta va nervös ja ee? men det kan ju inte gå mer än åt helvete?^^ ee ju ändå där för att lära mig så. och man lär sig väl av sina misstag? (: woho!
nej, godnatt. nu skall ja säga hejdå till farmville o omvärlden. good naaat :)