home coming *

2009-10-25 @ 14:17:12

Hej Hallå

hehe lite sent att skriva så, men hemma från sthlm nu elr tredje dagen hemma faktiskt.
i fredags sov jag till tolv sen hem till tobias. var där ett litet tag o det var ett fiasko rent ut sagt.
åkte hem och satte mej vid datan och slappade lite .. gick i säng runt tolv, och såg då sex&thecity filmen och åt en mandarin y banana. smaskens!:) resume av dagen = ett snäpp sämre på allt.

i torsdags va de upp i uttan för att åka med båten. kolsvart när jag gick upp och kolsvart när jag kom hem igen.
det blev sthlms shopping med mamma,mona och linnéa. jag handlade bara kläder på monki.. Love to da clothes sista'<3! (: sen hittade jag en jacka på stadium men kunde inte köpa den för mamma glömde pengarna hemma. (kunde inte beställa den på internet här hemma heller för strlken 34 var slut :( och 36 var alldeles för stor .. fuch verkligen. )  resume= vi shoppade, fikade, shoppade lite till, åt mat och åkte båt tur och retur.
Btw, man såg många gotlänningar i la capital och Åhléns city har redan börjat julpynta;)

igår -lördag-  var ja i stan med mormor och handlade i affären, hämtade wanna efter danskurs på visbydansskola o sen åkte vi till max för att få i något mat liknande i kroppen. nice ;)  åkte sen till hejdeby till me old classmate Tobias Bogren elr till hans familj för att lämna av Wanna som skulle leka med hans lilla syster Sara. Vi var nog där en halvtimme och snattrade med Marika och någon snubbe mormor kände sen bärde det av hemåt för mig och mom.
Var hemma fem timmar och väntade på tobias. under dom timmarna bråkade vi bara och han kom aldrig. Till slut så åkte ja till han med pick&pack down to Ip i dalhem och var där med Jonsson,miguel och Thoralf. ja, vi käkade chips, popcorn , drack läsk, levde fan och killarna spelade nåe super mario spel som jag just glömde bort va de heter :p menmen, kuligt va de iaf(:. (men jag spelade inte^^)
alla drog en efter en och sen var de bara ja o tobias kvar. Vi skulle sova där men de blev för läskigt att sova i klubbstuga och hittade ingen nyckel till läktarn så de blev att knalla hem till Jonsson och sova där. huh, regn(stenk),mörker och kalla vindpustar var det när vi gick dit, men snabbt som fan gick de dock:b
jag o tobbe sov på jonathans golv. oskönt trångt och knöligt. huh jag tror jag sov 5 timmar för fan va jag irriterade mej på att tobbe inte kunde ligga still och allra helst inte på madrassen. fan alltså, men efter mkt om och men somnade jag ändå. haha, och vaknade med två uppspärrade vita ögon med blåsilvriga pupiller som stirrade rakt in i mina ögon. shit va inte mysigt de va och vakna med att bli rädd haha :p.
undrar hur länge mänskan stirrat så på mig ? ;o..

Så ja, idag/igår sov man hos jonsson och nu så har man kommit hem efter en match i södervärn. Spelade ett byte för emma som vrikade till foten lite en sväng där mitt i andra perioden. gjorde faktiskt ett bra byte när ja väl spelade.. så de va de som va positivt. fan kia att du inte kom!
så annars during the game satt ja och snick snackade med Gry och lite hit och dit med Lina och backarna. så helt missnöjd är jag inte..
spelade emot hansa A och vann med 7-2.. Bra tjejer :D! två utvisningar under matchen och mkt bufflande och ramlande så slutade matchen med just det resultatet 7-2 till endre if ungdom :D!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hemma nu och har ätit stekt falukorv&makaroner (rester) mumsigt , sen har jag bara suttit här och raderat kass musik som tar plats o facebook har jag doat oxå:p. mjaja. nej nu ser dagens slut ut så här (men klockan e ju bara 14.12;o?) att jag skall GÅ till dalhem om en halvtimme för att vara med tobbe en timma innan han skall träna min ysters lag i fotboll. efter deras träning skall vi spela lite innebandy där. vill vara me men kmr inte våga :s.. det kmr typ va ja tobb ejonte miggo thorlaf? tom o säkert danne elr ngn.. don't know for sure. menmen (hoppas inte dom från halla kmr ;s...
så ja nu blir det dusch och sen hejdå till huset igen.. För det är ju trots allt SISTA LOV DAGEN INNAN SKOLAN BÖRJAR IMR.. wooh, så inte taggad.. FTA oxå, måste skriva massa engelska brev ikväll:/ jaja. bye!
// AnnieNyberg<3

their angel.... my mother in law...

2009-10-21 @ 01:03:42

nu håller vi en tyst minut & ber en extra bön för Anna-Lena Edlund 50+
från dalhem på gotland som nu är inlagd på sjukhus.
Allt pågrund av en kraftig lnginflammation hamnade hon i en sjuksäng
med syrgas till hjälp att andas hela tiden.. i den positionen skall hon
stanna några dagar.. så nu ber vi en extra bön för att hon klarar
sig galant igenom de här utan framtida skador eller bekymmer.
Anna-Lena, din familj stöttar dej på sidan om upp till 150%!
Du är så sätt lyckligt lottat att ha en sådan bra familj.
Du är en ängel för dina tre barn och den bästa för din man Håkan.

time is passing by and i can now see it clear..

2009-10-20 @ 01:20:37

ja. igår fick man sina glasses :D , vet inte om ja e superduper nöjd, men man vänjer sej me dom :)!
så de va de första på dagen. sen var de hem o va med tobbe. vi hade jättekul o super mysigt:D, såg män som hatar kvinnor och den va inte så mysig :s.. fy tusan! men bra ändå. fast skall se om den för puss&kramade på tobbe hela tiden o kiklade hnm en massa så han sa som alltii hihi:) "annie...nej annie... annie sluta... annie jag blir helt galen..." haha de e ju typ drfr man gör om de.. men älskar hans skratt så måste kikla hnm..:)!
besides film, så ritade ja lite på tobbes mage men skall göra om de imr om han o ja fortf skall va. åt mat, mysade i sängen o pratade mkt och han pratade me yster oxå en del.

avskedet blev mindre lyckat,plötsligt och väldigt hastigt. straxt innan 4 sa tobbe att han var tvungen att åka hem, o ja blev lite i chock efter att ha kommit tillbaka från toan efter vårat mys i sängen. o så säger han...."mamma är på akuten". så ja , lite panik i hans hjärta&själ o ja visste inte hur ja skulle bete mej o sen sa han att håkan va jättearg på han för att han skulle tydligen va hemma vi 3 redan så man ba jaha(?) kul att du säger nå:o.. men skjusade hem hnm på en gång o sen blev de lite lugnare..

idag var det upp halv 11 och ingen hemma. åt frukost, såg två filmer och strykte lite av kläderna som jag skall behålla.
bussen in till träning halv6. gick direkt till åhléns för att värma mig från höststormen för hade dumt nog ingen jacka med mig. prövade lite kläder och sånt. skall nog skaffa mig två par leggings elr så, ett par som e sammet o ett par som e glansiga med dragkedja.. för såna e såå smexy tkr ja :)!
gick efter en trekvarts klädes prövning på åhléns därifrån med en stor mysig vit halsduk för bara 129kr:).. Love it! :)
kallt att gå till södervärn o himlans mörkt ;o.
Åkte till västerhejde, tränade o det gick mindre bra :s  Amanda var med oss idag så tur de så vi hade målis. hade ella oxå, lite trevligt med dom från B-laget ibl. menmen.
När ja satte mig i bilen vid södervärn så var det första man upptäckte en arg pappa och en trött lilla syster med max läsk drickande mun.hade tydligen sagt halv9 istället för halv10 så han hade skyndat dit en timme för tidigt. o han vart inte glad för de... men vafan, som om ja gjorde de me mening? tänkte att vi tränade till 8, jag var en dag för tidig. men hem kom vi och då åt ja en max burgare och drack lite cola.
Började nästan direkt stryka kläder, men har inte kommit jätte långt för e inte så super snabb på att stryka men iaf, helt stilla står de inte i ner räkningen av plagg att stryka.
såg lite csi, vänner, christine och brothers&sisters samtidigt. trevliga pogramm:)! B&s e bäst tkr ja iaf.
ja, nu har ja planterat om lite på farmville o hört på min favvo låt me chris Daughtry. Såå nu blev det att skriva klart de här inlägget ja publicerat fast inte hade skrivit klart de.. haha , ganska pinigt.
menmen, imr kmr gotlands radion hit för sån där sucken intervju grajj så jaja, 10 imrbitti kmr dom hit :P så ja, de blir trevlans , men måste upp tidigt för måste fixa till mej o huset lite innan. men, juste, en ännu viktigare dag imr.. 5 hela & trevliga månader med Tobias:D! de ni.
men, för att orka me han och allt annat måste ja krascha i sängen nu. så hejdå! nu skall ja sova och sova så mkt ja bara kan. Godnatt! (:  // AnNiE Nyberg<3



.     Glasögon Par 1 , båge endast på ovansidan och tjockare
skarm på sidan med lite rosa dekorationer.





. Glasögon par 2, Båge runt om hela glaset och skarmen helsvart med
vit text och skarmen är något smalare än de andra paret.



Well, i like em' bout. opinion someone?

oh, how i long

2009-10-19 @ 00:03:17

in about three days it's a celebration time for me and my hunn.. and how i long!
längtar! (:
Här e en lista på alla dagar jag räknar ner till :
1. lite mindre än 15timmar skall jag hämta mina glassögon på specsavers.
2. lite mer än 15timmar skall jag vara med min älskling hemma här:)!
3. om tre dagar skall ja vara med tobias och fira en sak :D
4. om fyra dagar skall jag åka båt till sthlm med mamma och leta jacka och kanske något annat sött. speciellt från Monki & GinaTricot , men andra affärer blir de med säkert.
5. om sex dagar har vi vår premiär match emot hansa A. Have to win! hoppas man får spela. men troligen inte..:/
6. om 19 Dagar fyller ja 16 :o? oj, inte länge kvar.. mindre än 3 veckor :o....<3

idag har de vart slappt. vaknade halv 11, låg kvar i sängen med vickans bärbara dvd o såg fired up, x-man origins wolverine & nån mer (:.
upp halv2 o äta frukost, se tv o datan ocf. smsat hela dagen me älsk.. meningen var att han skulle hit, men mam anna-lena som e sjuk ville ha han hemma så då får han väl va de. han kmr hit istället imr efter ja hämtat mina glasögon. då ska vi se män som hatar kvinnor o så skall han få se fried up. den va rätt kul:)!
på kvällen imr blir de sen träning och lite. mjaja.

igår lördag var de upp 05 och packa ner allt i väskan, fixa mig lite, andas och sen åka me magnus in till båten. det gjorde jonathan frid o tobias oxå.
framme i nynäs åkte vi med bussen till uppsala. satt breve älsklingen och skulle se dvd. men glömde ladda batteriet så de sket sej. halv sov och sjöng (skrek) med när det va snappsvisor och hejaramsor och vågen. fan vilket kul folk, o fan va roligt de va :). besides ja va jobbigt trött, för sov bara 5timmar.
framme i uppsala straxt innan 13 o då va de mat på mcD, godis o allmänt shoppande på ica maxi o butiker som fanns omkring.
fotbolls matchen började 14 och alla i dalhems klacken var allt utrustade med flaggor och redo för att skrika ramsorna o alla klagomål och för att stötta dalhem.
1mål i baken för dalhem(1-0 fyris) slutade första halvlek och efter mkt skrikande o bråkande. mål på hörna och nick in.
regnade gjorde det delvis under matchen och frös som fan gjorde ja och tobias om fussingarna. så convers är inte att rekomendera att ha om man skall stå stilla i kyla så här års under längre tid..
vi hejade igenom dalhem genom matchen och med 20minuter kvar kanske så får dalhem straff...... och sätter den! säkert skott från ngn som ja inte kmr ihåg. så 1-1 med 20minuter kvar.
3minuters förlängning blev de, och matchen slutade 1-1... DALHEM VANN SERIEN. upp i 3an:) wiiiiiiie!
champagne flaskor sprutade neng på alla när alla dalhem fans rusat in till mittcirkeln till laget efter slutsignalen. elsmarie var definitivt först ut ^^.
fan va härligt de va:)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sen va de nå som blev fel mellan mej o tobi så ja gick till bussen o värmde upp mig innan allt folk kom.
kan säga att på hem vägen va ja så gott som död. låg under filt o huve på kudden, ytters skönt. om det inte hade varit så många fulla o roliga som förde oväsen, tex. lasse o stefan så hade ja nog snarkat på ordentligt. men fan va kul de va. minnen for life fan :D! haha, stört sköna gubbar asså^^.
nej, en kiss paus o sen till nynäs. ganska mkt folk o mkt hände på teminalen. rev ngra skyltar bara för attt sätta upp en dalhems flagga(a-laget) o vi kom inskrikandes på terminalen "vi är dalhem fans allihopa" o så. ngra fotbolls-hockey-innebandy lag (grabbar) åkte med.
båtresan hem var gungig när vi närmade oss visby men inte mkt.
satt under 3timmar i resturangen i en del av soffan med frid,magnus,tobbe,thoralf,jonathan,jakob L,miguel och viktor. dom spelade kort o ja såg på. åt  pyttipanna me vitlökssås gjorde miggo o tobbe. fy va inte mys det va att få pussar sen.
när tobbe somnade in gick ja o såg film.. o han hade tydligen vaknat efter en stund o letat som fan efter mej o va sur för de, att ja bara sket i han. men han sa att han inte ville se film o han vaknade inte när ja försökte väcka hnm så skyll dej själv.
tårar,arga ord, pussar o kramar blev de innan vi gick av.. fy va hemskt de va. men de nämner ja inte mer av.
hemma va ja innan tolv. ENSAM. usch alltså. såg en film o somnade i början av den o vaknade i slutet av den av att ngn stod och bankade på mitt fönster . PANIK! tills ja hör mammas röst när ja närmade mej dörren. jag hade glömt o lagt ut nyckeln igen o dom hade nt med sej ngn:p. men somnade om snabbt igen o vaknade halv 11. skönt att verkligen bara sova ut:).fast dan började bra tills tobbe sa att han va tvungen att va hemma. då blev man lite besviken. fast de va inte bara hans anna-lena som mådde dåligt. min anna-lena var verkligen bakfull o min håkan var tydligen magsjuk?så de va ju bra att han inte kom^^.

njaja, nu har ja gått och såsat runt i pyjamas kläderna hela dagen o inte fått en gnutta friskluft. ska faktiskt gå ut på verandan nu o ta ngra djupa andetag. fan va skönt de ska bli, sen direkt ner i varma sköna sängen bland alla kuddar o täcken. bara slappna av till en bra film o somna in. :)!
som sagt skall ja upp 9 imr för att va inne till specs. imr vi 10 för glasögon. fan va skönt de ska bli.
har ju fått sämre syn nu och ska bli skönt att slippa kisa så mkt , heh, men ah.
nu skall ja ut o smaka på luften utanför huset för första gången idag. sen bed.

Godnatt! puss&kram, ha en bra fortsatt dag


(snygg issa o ronja från lägret oktober 2009.. ronja is hot)

091015

2009-10-15 @ 23:04:21

hej..
sitter här nu, men skall straxt dra igen.
ska sive :)

i tisdags var det synundersökning och ja köpte glasögon.
sen föreläsning me wahman på friskis. efteråt va de
till slite o träna lite sioså me dalhem(tobias). *som var himlaa sjuk*

igår va de målamåla, träna och föreläsning me en som heter jonas nånting.
Träna äta sova skita

idag va de målamåla igen, och imr e de sista dagen -.- med rolf.. hjälp.
e riktigt nervös för hur de blir på sandå..
var på "utvecklingssamtal" fast ändå inte me wahman vid 4 efter skolan, sen
drog ja till södervärn o spela träningsmatch mot ibk 96. 6-6 blev de .
sen max mat:s o hem. har fått hjärnsläpp i vet inte va ja skall packa till i helgen o
förtvivlad för nu skall ja tydligen inte sova hos tobbe längre o blir bara så jävla trött på allt de här.
ajja, nu e mamma svidig så nu skall ja sluta skriva... och jo vet att du läser.....

helgen blir de uppsala med tobias får ja hoppas o se dalhems kval. menmen..
skriver på söndag väl igen, elr kanske imr.. beror på om han dissar mej.. hejjdå!!:/<3

forever there will be you and me

2009-10-13 @ 22:57:41

hejsan svejsan i päronträdet.
nu e men hemma igen o sitter vi datan.
elr a, hlr på me farmville och skall alldeles straxt gå o lägga mej.. så
fort det där skiten e klart.
en svidig mamma har man och de undrar om hon tänker bli lite gladare..
fast ja har ju inte vart så trevlig ja hlr idag.. så ok, så man bäddra får man ligge( ;)  ).
men iaf så var det trän igår kvälls och den gjorde mej så jääääävla förbannad. men får
väl lyssna på clara då o skita i dom.. men de e svårt.. menmen.. :@ :(
innan träningen var de hem till tobias, o pratade med håkan2(hans pap ofc).. PINSAMT.
men jävla kul, för hu så feminim han va, men alla e ju på sitt sätt o han var ju kul så vafan wtf:)!

idag var det in till stan för synundersökning. har fått ännu sämre syn än vad ja hade för två år sen. ajj de låter ju himla bra? fast de förväntar man ju sej lite efter som ögonen fäster sig vid glasögonen. mjaja. köpte två par iaf o med försäkring o allt gick de väl på ca. 2500 ?. not to bad. but still....
sen var det till öster o köpa lås på claes olson (jag stödjade rosabandet genom att köpa de låset;) ).., sen max för att äta nånting innan skolan igen. hade lektion i 35minuter sen var det föreläsning i nästan två timmar .. "mot våld för medmänsklighet". intressant men blev jobbigt för va inte på humör för att va på sånt.. så ja riktade min uppmärksamhet till tobias som satt vi mej.
sen efter åt var ja en timme med älsklingen o sen var de till ibg. hade föroläsning me andreas i teorisalen på friskis..
efter åt var ja i sävehallen o fördrev tiden innan jag skulle åka me ut till slite för att "träna" men tobbe o dom. åkte med roland ut o han skrämmer mej nästan. shit va fort han kör.. hu sket nästan på mej ^^.
efter att vi hämtat niclas vi hamnen drog vi direkt till slite genom väskinde o ngre krångel vägar haha.
väl där ute hadse tydligen roland glömt pärmen men kortet o koden så vi kom inte in. men som tur var så va det ngra snubbar där inne så vi kom in.
ja, sen så byggde vi sarg, bråkade lite hit o dit, dom hade sina övningar o ja va halvt som halvt delaktig på träningen. var med i lite spel i slutet. men mest arg nu för att ja sa till att tobbe skulle va me, för han mår ju inte bra"/. f u c k.ajja..
han gick av tidigare o ja me då.. han duschade, sen så pratade vi o e rädd nu för han mår inte bra"(.. tänk om de i helgen blir inställd. SNYFT(!!!!!) isf. men sen iaf gick han o köpte läsk i läskautomaten , ja prata me anna-lena om ja kunde åka me dom o de va okej. sen kom jonsson o miggo o då drog vi.. (shit va långtråkigt de här blev..).
på vägen hem sa ja ngt dumt till tobias som ja ångrar.. ajja, sagt e sagt. väl dumpad hemma gick ja till tvn o daatan (onödigt) o nu skall ja snart sussa. elr helst nu. eftersom klockan e to much..
ajja. btw i helgen skall ja se kvalet dalhem spelar i uppsala med älsk, frid,miguel,thoralf,jonsson,magnus o många fler.. (det e en suporterResa). LÄNGTAR med många L(:.
men iaf. nu skall ja dra mej baklänges till sängen o sova innan ja blir riktigt hungrig. byebye:)!

I love this boy .. even  tho' everyone disslike him.. :(

home sweet home *

2009-10-11 @ 22:33:31


hemma nu igen är lilla jag.
idag var det innbandy i massor:p.
först var de endre against balrog. Dom vann med hela 10-4 :D!! fett nice. såg den med miguel och älsklings tobias:).
sen blev det hem med mammsi o skjusa hem alla sen hemhem och elda lite, sen drog mamma igen för wanna hade fotbolls träning med tobbe o karro lyngstad. så själv var jag kanske en liten stund innan papps kom hem igen. av han fick man en victoria backham parfym. Nice? :) , smells gooood. tacktack pappa:). så blev det att fortsätta med mitt klädeskaos jag hade i mam&pap's säng. hua va mkt. men inte lika mkt snyggt. to bad.
men får nog bort lite iaf. har mkt slit&släng kläder?? nej de får hamna i nån annan del av huset än min garderob. även fast ja har väldigt mkt utrymme i min:p.
så hemma o vända en timme sen blev man hämtad av miguel o mamma Lena:p så back to town.
tillbaka till södervärn sen vid 5 och se lite ibk(finns tydligen två lag me i serien) mot östergarn.
ibk förlora me 3-10 typ?? elr nå i den stilen. sen var de puss på tobbe sen sätta sej vid johanna,ronja,camilla, issa, löken, kalle, sara, olivia o jennifer och se match igen. ibk-dalhem.
matchen slutade halv 8 med 20-3 till ibk. haha.. men dalhem kämpade iaf hela matchen, (y) och tobias min gjorde 2mål:)...
åkte hem med magnus, men innan de fick man se en skymt av frid HELT naken. oh lord säger ja bara. o de va inte första gången man fick se han näck snyft...
nej men ham med magnus o jonathan med älsklingh hihi.
bestämde mej att åka me till dalhems kval i uppsala på lördag , supporter resa tyP?. men när frid sagt till olof(?) att han ja o tobbe skulle me sa han "jag kan inte lova ngt för fler tar emot anmälningar " .. jävla bög! magnus blev arg över det olof sagt till frid och han skulle försöka fixa de i veckan. så att ja jonathan magnus frid o tobbe kmr me :)! (YYYYYYY).
nej, hemma kom ja efter en stund av cyckling i mörker från sandänden..
menmen, nu skall ja gå o lägga mej. för imr ä de ju skola igen. buhu! FUCK..... glosor imr:/ har glömt de .. och skall redovisa bok flr ngn imr oxå på engelskan:'(.... mf.
njaja, dax o sova alltså..:/. pusshejj!


Specsavers blir det på torsda innan skolan. synundersökning och prova glasögon hos bo "bosse" johansson. hihi:) längtar efter glasögon igen!



It's getting close!

2009-10-11 @ 10:39:32

hej(:
idag är det innebandy som gäller. åker in med bussen om en halvtimme redan:o med miggo och älsklings tobias:).
har sovit ensam hemma inatt med allt kaos. försöker rensa ur min garderob på allt jag inte använder. Mammas order. kom inte så långt igår jag och tobias, vi skulle allltså rensa den igår. men vi bar ut alla kläder i soffan men gick ist till andra soffan o såg tv och duschade sen^^.
Vid 20 kom miguel o thoralf för då skulle vi se matchen : sverige-danmark.
vi hade trevligt, och tobbe somnade en bra stund i halvleken. han sov i foster ställning med munnen öppen och snarkade lite hit o dit. även pratade han i sömnen o de va typ "jätte jätte jätte jätte jätte jättte jätte jätte..." sen vart de tyst. sen blev de " annie annie annie annie annie anna-lena anna-lena annie annie annie annie annie..". sen väckte ja han för matchen började. vi kiklade vi han och det var så kul..^^  han skrattade jättegulligt(:.
sen blev de att se andra halvlek. fast vi pratade o bråkade mest. åt godis, chips, jordnötsringar och drack läsk o loka!. :D
efter matchen som danmark vann med 1-0 så blev det lite data och fast&furious 2. niceee:)!
sen drog tvr alla, :(.... jag som den här gången verkligen hoppades på att han skulle sova över.. men nej :(..
ajja, men storknade straxt efter midnatt i mammas o pappas xtremt sovsköna säng bland alla mina kläder hahah^^.. får nog ta tag i dom efter matchen sen.. menmen.
övrigt i helgen var jag på kick of med laget. fett kul:)! gjorde massa lag tävlingar o sånt. var i lag svart med jennifer hellgren, malin ohlsson, emma ahlqvist och matilda kahl:D vi hade fett kul(:.
roligast var det på cykel racet vi hade på lördamorgonen. hihi! sov i ett 4bädsrum med camilla, fanny och ellen.
jaja, vi kom näst sist i tävlingarna och de va väl inte så pjåkigt av 4lag:p haha. för vi förlora allt på dragkampen haha. emma va inte med så vi skyller på de :p..
nej, nu skall jag göra mig i ordning o dra till bussen så ja inte missa den nu igen.. bye haha:)!

i just call to say i love you..

2009-10-08 @ 22:56:57

om någon gjorde så, ringde till mig o sa de, elr ah tobias dåra.. skulle ja blii lyckelii från topp till tå.:)
nej, ja får väl ringa o säga de till han sen slänga på luren ^^. snyggt haha.

nej nu skall ja lyssna på favo-uttjatade-låten från idag, LOVE IT :D
måste vila upp mej innan morgon dagen.. blir ju tapetsering med martin tim o pierre. mja, inkl. roffe. (TUR).
menmen, huuh kmr bli pinigt.
idag spacklade jag helt själv väggar o listspacklade oxå. var mkt själv för rolf åkte runt o ja ble själv. var även o tittade till martin o tim och sen slipade ja en herrans massa.. rätt kul ändå när man fattar:)!
Nää, nu skall jag sive o höra på music.. najjtinajjt!


oh lord wont you..

2009-10-06 @ 13:32:43

..help me with this ..
Sitter nu i F32 och skriver novell. "varför" heter den. den handlar om en tjej som förlorat sitt barn/syster har inte bestämt mej än.
hälsade på tobbe (L) på sporthuset innan jag vandrade hit till skolan. var där i lite mer än 1 timme. men han som är lite "ägare" blev arg elr ah, svidig:p men förstår det. skall ju inte störa tobbe när han jobbar. så det var okej att jag var där en liten stund men inte så länge.
träning 4 och träning halv8. papps krax kmr in med cykel och träningskläder vid 3tiden så kanjag cykla runt här i stan sen. fan glömde gå till willys o köpa nå. då måste ja skynda mej o göra de sen:(..
skall säga hej o hejdå till T<3 sen innan han drar till slite med Lena Jönsson(?) och innan jag skall vara på plats vid södervärn igen och åka med valdis till västerhejde.
träningen igår gick sådär, valdis blev bara jätte sur på mej för att han fick förklara många ggr och för att ja inte fatta o massa små saker. menmen.
nu skall jag för flytta mej till bibblan för börjar matten om typ 40 minuter:s  haha:).menmen. bye:D

i say to you this very moment..

2009-10-04 @ 23:11:42

.. att jag skall nu snussa:)
jag  har vart me lovisa hela dagen, och det börjar gå emot
sänga. full fart kanelbulle har det vart.. elr kanske inte??
men ändå..
såg endre spela mot falun. och dom förlora (synd) med
4-6. tooo bad endre. men bra kämpet.
åkte sen hem o så såg vi projekt princess y fast&thefurious4 . nice:D
lite gottigott med bullar som momma gjort.
blev sen lite top model 12, mat (potatisgratäng mm.) sen hit till datan
och tvn igen:)
såg nu på hot shots medans jag lockade lovisas hår. blev grymt fint!!
så lovisa samuelsson, go and fuck your self!
hittat en hel del kläder på internet nu som ja skall
försöka fixa till mig in sthlm me mami y maby älskling tu.
monki och ginatricot.... i love you to death...<3
nejj, nu skall ja sussa:)  nattinattaa.
annie och lovisa



Den här tröjan älskar jag verkligen! ifrån monki. most have :D!!!!!!!!
If I'll get this, my life will be complete.

in the shadow of the moon..

2009-10-02 @ 17:11:53

.. we will walk together you and me LINDA :D
ikväll blir det hocky med linda sen hem hit :) (förhoppningsvis?)
filmfilmfilm och snatter ..
idag började vi måla om toaletten. det har gått fett bra ändå.
för att va nybörjare? och rolf säger att ja skall vara riktigt stolt över
mej själv:D i like!!!!!!! det kmr hjälpa mej nu dom här första veckorna !!
men nu skall ja iaf straxt cykla upp för att ta bussen :), om sisådär
5minuter SENAST! så vafan sitter ja här o skriver om:p.
najje, hejdaa! ha en grym fredag allihopa :).


-

2009-10-01 @ 22:34:39

hej bloggen min.
i två dagar har det varit full fart bananskal verkligen.
igår var det skola 8 - 3 med rolf, måleri has begun!
Så i onsdags i skolan, så fixade vi kläder till oss, arb.kläder som
skall användas på företaget sen, sandåå för min del:)
vi drog till mackrillen och kolla läget, sen drog vi en sväng.
först va vi btw på skolan o fikade. , kmr inte ihåg va vi gjorde
där emellan när vi åkte till mackrillen.. men tillbaka dit åkte vi, och
målade listor blev det med grundfärg haha! :p och fick lära mej vad
hålkärlslist var!;)
efter blev det sporthuset o pussa på tobbe. sen öster med linnea
och köpa grejer att äta sen köpa tröja på åhléns(linnea did it).
mamma kom o hämta oss, körde till säve o hämtade mathilda,
sen järnet till västerhejde för b-laget/juniorerna hade träning.
var med ett tag men inte mkt.
åkte tidigare där ifrån till säve efter att ha gjort ngra ryck i deras match.
bytte om, sen var det springning, in och byta till "match"kläder o skor på. then it was
time for the "Talk" i omklädningsrummet :p.
spelade back med fanny i 2a femman , elr började så för var 2back par och 3 kedjor .
men vann iaf matchen med 11-1 och det va super:).
tobbe tittade och det gjorde mej nervöös.. och spec när emma stukade till foten lite efter 3sekunder
i första perioden omg!:p men hon kom tillbax snabbt.
i 2a perioden så blev mitt finger en sandwich mellan min och pontus
klubba när han sköt. fuck va ont det gjorde. så nu är fingret svullet lika mkt, och
göööör ont! menmen i will survivle.
åkte hem och sen blev det dusch,tv o säng.

vaknade idag och bytte om ,packade och åkte med mamma till bussen.fast den hade redan gått.
F U C K ! så fick åka hem igen o vänta på att wanna skulle bli klar, sen körde mamma w till skolan
och mej sen efter åt.kom iaf i tid och det va lite läskigt att gå där själv.
sorgligt nog blev det regn today. och det vart inte kul:s.
röjde undan i lokalen vi var i, sen till sture larssons o snappa lite
olika färger av dem. sen of to work efter shittshattet med dom där på
sturis.
målade sparmålning, och med roller målade jag med oxå.
fick dela lokal med forsman (niklas) och nån hocky snubbe o
ngra flera. pinpinigt. iaf till en början. men rolf som dansa runt o sjöng
drog nog på sej det mesta av de :p
Lunchade gjorde jag med alice på norrbackaskolan som dom på
byggdelen alltid gör typ.
gick tillbaka med alice o johanna(?) sen va lunchtiden slut o
jobb igång igen.
målade då det roligaste med pilligaste hittills. fett kul!:)
faktiskt nöjd med mitt arbete för att va nybörjare.
när dagen var slut (elr skolan)åkte jag med rolf till södervärn där ja sen hade ibg.
slängde i mej lite mat, pratade med harald hoffman. sen blev det
att vandra i otäcka vädret till skåpet i skolan o hämta jackan sen back to track.
åt lite till, pratade med linnea o lovisa på tele sen ombyte.
träningen var lagom hård men ingen av oss var nog på hugget.
inte ja o lina iaf :p . vi var båda tröötta på skiten. vi ville chilla på
träningen:p troligen johanna med. btw var vi bara 9st. trååååk
att va så få. utan målis. Någon frivillig målvakt???!?!?!?
gick sen till busstationen efter att ha pratat med göran o andreas. hehe:)
träffa lovisa på vägen dit så vi gjorde sällskap. fett nice:)! saknar henne:(..
satt med tobbe på bussen o shittchattade,o lite tråkheter oxå:/.

Avskedet hemma hos han var inte kul:(. han grät för han kmr sakna mej i helgen.
och ja grät för att han gjorde de o för att ja kmr sakna han o hallelulijah fan. men inte
kul alltså:(,
men nu ee de bara att gilla läget. fast längtar tills månda, att bara va med han jätte jätte mkt!:D
ajja, nej nu skall ja ta mej till sängaa! tidig morgon imr:)
jaja, and i need my sleep for hardwork tmrw. hihi:).
nej, bye! ha det gott imr:).

(Här kmr lite bilder från idag) :

Mitt o pierre's arbete idag. jag gjorde allt det gröna o han allt röda.
fett kul:) fick blanda våra egna färger:)!


Martin o rolf diskuterar deras(elr martin o tims projekt arb)arbete.
Som vi dess va o hälsa på today:)!


Mina arb.kläder:)