schools back for winter....

2009-11-30 @ 13:31:18

.. i guess?
Nu har det varit första advent och har inte en gnutta julkänsla i kroppen än så länge.
har haft lektion och slutar nu. skall gå med tobias till busstationen för att åka hem till mig och
tillbringa några timmar med varandra innan det är dags för träning för mig.
nåväl, får väl ta och gå till älsklingen innan han dör utan mig hahaha!
Skriver hemma om nån timme igen. Hejdå:)



♥ Anny

what a beautiful weekend..

2009-11-29 @ 22:55:39

Hola allihop ,
Sitter nu här men borde äte och duscha eftersom man ska upp rätt tidigt imorgon för skola igen.

Hela helgen ( inkl. fredag) har då bestått av att vara med tobias, lisa, simon, innebandy, sett tv och sovit.

Fredags var det jobb men slutade lite tidigare för vi gjorde klart allt vårat rätt snabbt och det var lite att göra. Lite små fix hit och dit liksom.
Så efter jobbet blev det hem till mig, tobias kom. Vi duschade och fräshade oss lite innan vi drog till simon.
Hos simon var det att se film, "Allt flyter", med simon,lisa och tobbe. jag och tobbe sov mest och drack julmust för vi tryckte i oss lite väl mycket tacos än nödvändigt hemma hos mig, så vi var alldeles utmattade efteråt. Men gott vare' i alla fall.
Sen va det hem vi typ 23 och sova. Såg på twilight och somnade rätt snabbt ifrån film och sms bombande tobias med både smycken och glasögon på mig.

Lördag!
Ja, tobias kom efter att ha varit vid tandläkaren i östergarn(eller nått långt borta) med anna-lena och niklas.
Vi åkte ut vid ca. 13 till solklintshallen i slite för att spela match emot vallstena.
Spelade ungefär halva matchen. Det gick rätt segt och vi skall inte tala om vilka misstag jag gjorde. HAHA så jääkla pinsamt verkligen. Nej, summa kardemumma, usel spelade match av mig!
Men resultatet blev dock 11-1 till oss.
Åkte hem efter matchen med elden i baken, onödigt nog egentligen.
Det var bara att duscha, klä på mig/fixa mig samtidigt som jag såg , "Natt på museet 2".
Runt fem slaget kom Simon och Lisa med Magnus raggar bil och hämtade oss. Vi skulle till Visbystad för att dra oss till kanonen och spela minigolf för 30kr var. Jag tyckte det var ganska kul, typ de första fem minutrarna... Innan den svidiga tobias som är dålig förlorare satte igång och sa hur meningslöst det va och slöseri med pengar och båda det ena och andra otrevliga sakerna slängde han sig ur till mig (jävla *****!"#¤%&/, förstör allt bara!)
Och sen på sista banan blev allt värre för då stod vi ute bland all folkmassa (företag med familj???) och försökte få bollen i hålet så vi kunde få försvinna där ifrån. Under den tiden vi var där var det ett par halv packade snubbar runt 30års åldern och hängde på "banan". Dom stirrade ut min kropp och allra helst brösten (SåKLART ERA JÄVLA ÄCKEL!!!!!). Dom döljde ju det inte direkt heller :s
Det gjorde nog T ännu mera arg och ledsen(?) så han gick där ifrån.
Efter minigolfen drog vi till max och käka.
Resten av kvällen tillbringades i Jonssons kök med Maj och drack glögg och smaskade i oss lussebulleaktig sak och pepparkakor. Efter fikat skjusade simon tobias och mig hem till barlingbo.
Vi såg tv med wanna, typ Eragon och singing bee. La oss runt midnatt och somnade rätt snabbt.
Att dela på en sån liten säng yta, med tobias edlund??, det kan jag verkligen inte. Klarar inte av att sova. Han skall verkligen ligga upp på och trängas och va jobbig. Det är ganska mysigt, okej lixom, men har nog inte vant mig vid att dela säng med någon man ständigt (nästan) har kropps kontakt med. Nåväl,

Söndag morgon (idag) blev det och runt 8 väckte tobias mig och straxt efter halv försvann han upp till sandänden för att anna-lena skulle hämta han då??.. hm..
jag sov vidare till 11 och insåg då att det var för sent att åka med bussen till stan då. Vi tänkte gå på julskyltningen men efter allt kringelkrångel blev det två soffliggande ungdomar i vårat hus gömda under täcke framför tvn och såg fotboll. Jippi?? Bakade i alla fall Banan kaka med lite vitchoklad i. Lyckat blev det väl, men det där med chokladen var mindre lyckat. skulle ha rivit ner den i mindre bitar så skiten smält hahah.
Tobias åkte lagom när det var klart (kakan alltså) och inte långt där efter mamma och wanna också.
Så här satt man helt ensam med en data och tv på i november mörkret.
En liten Arne tittade förbi och pratade lite med han en minut eller två innan han gav sig vidare till sitt hem i väskinde skogen. Jag då bosatte mig under täcket i soffan med banankaka/te och desperate housewifes & grey's anathomy som uppladdning inför matchen. Nja, tryckte faktiskt i mig två thekakor med salami och fil&flingor medans jag satt där och kurade för mig själv.
När mamma och wanna hade mellan landat här lite så åkte vi vidare in till stan. Det var dags för match numeroo 2. Den höll plats i södervärn efter Ibks herrar spelat, hoppas det gick bra för dom.
B-laget skulle spela emot Follingbo och alla förväntade sig en brakförlust.
Men men, efter mycket boxplay och powerplay från båda hållen slutade matchen med 2-6 till Follingbo.
Kan bara säga bra kämpat brudar och tacka för att jag fick spela med er. Det var jag och Malin från U, och vi rullade på tre kedjor och två back par. Jag spelade med vickan och det gick bra tyckte jag.
Nej, nu här hemma har det bara varit datan som förkommit. Åt nyss toast och drack te som kvällsmål.
Skulle ha duschat men så blev det inte.
Så, nu skall man slänga sig i sängen för att sova några timmar innan det är dags att gå upp för att göra sig redo för en ny dag i livet.
Aa, nu återstår det bara en godnatt hälsning ifrån mig, så Godnatt allihopa. Sleep well my friends.

http://fc06.deviantart.net/fs21/f/2007/236/7/b/Beautiful_World_01_by_lynxdesign.jpg






Ännie

wwoohooo det är ju fan bara...

2009-11-25 @ 21:52:53

...hela otroliga 29dagar kvar till den självaste julafton! Wiiiie:) längtar men ändå inte?
Känns som att det kommer bli tjafs och julafton förstörd ://. Vill ha en lycklig dag innan året är slut!

anyway, hejjsansa på dej.
idag var det dax att jobba igen. jippi. första stunden var trög men efter ett tag flöt allting på.
fick måla golvlister, sparmåla runt fönster, lackera pelare, sopa golv haha och sen var det nog inte så mycket mera. Det var ungefär jobb för två personer högst idag, men vi var ju då en gamling och två lärlingar. haha..
åkte med christel till och från fole och in och hem med morfar.
Moppens batteri har vart = 0 ett tag nu. den fick stå och ladda upp ett dygn nu. lite framgång men icke mycket. Den startar inte överhuvudtaget?? bara låter udda ;o.. så den skall få stå tills imrbitti igen och se om det är någon framgång då.
Så åkte med morfar till Tobbe som stod i duschen när jag kom dit. så i ungefär 10minuter kanske satt jag i köket och pratade lite med anna-lena. Känns fortfarande pinsamt att prata med henne. vet inte vad jag skall säga eller göra när det blir sådär pinsamt tyst och så. Nejhu, men det hinner ju bli bättre. har ju bara vart hemma hos dom och hälsat på dom kanske 3månader. Högst! menmen, dom är trevliga iaf:))!
jag och tobbe pratade, åt xtrema köttbullar med brunsås och potatis till middag som lena gjorde. hiskla gott:) ångrar att jag tog så lite? är hungrig nu :s
efter maten hälsade vi på hemma hos jonsson. endast simon och jonatan var hemma. tobbe jonatan och simon spelade ett spel som jag precis glömde namnet på. attans ^^
hem vid 8, och sedan dess har jag bara suttit här, och sett/ser twilight från början ännu en gång med en kopp te och 4 bullar för att mätta magens hunger. funkade hiskla bra måtte ja på stå hihi^^ men mindre bra troligen.
Najj. nu skall jag ta mig en kopp te till sen ta med datan in till sängen och se filmen där.
Måste sova snart så det passar bra. Skall ju upp 6 imr så :s? haha, men men. that's life. och det var jag som valde gymnsie utbildningen :p...

så , sussa gnutt allihopa ute i världen, eller ni som nu läser det här överhuvudtaget förutom jag .. ^^

♥ Anny



najjtinajjty ...

2009-11-23 @ 21:28:30

..allihopa !
nu är man färdig duschad och nöjd efter träningen.
Skall dra mig in emot sängen nu med data,film,macka och obojj :))! smaskensbaskens fan.
Träningen gick bra men hade som vanligt sina dåliga stunder :@ .. FAN! varför kan jag aldrig blii bra? varför är mitt självförtroende sämst?? Men roligt var det på träningen, för spelade med lauma, camilla w, sara och roger i 5an. haha, fett kul. Jag och lauma ägde tsm ^^ . sen så sto anete i mål, rätt bra faktiskt hihi. Nej men blev ganska glad efter träningen när camilla kom fram till mig och klappade mig på ryggen och sa " bra spelat! hejdå :)". Åå, det förgyllade min tillvaro här på jorden kan jag säga. så nu skall ja ta med mig det hela tiden och peppa mig själv. Sara sa också, "sluta tveka där när du får bollen/skottläge. Du har ju bra skott/du kan ju skjuta." så det skall jag också ta med mig.
Imorgon är det nya tag med skolan, innebandyn och livet. Två träningar imr och två på torsda igen. Ibg först sen direkt efter vanlig träning. Kommer bli jobbigt, men jag klara det!:)
I just have to be focused, up to 105% giiirl..!
haha ajja, problemet med tobii är löst. kort o slut! haha, nej men de rede ut si (a).
Nej, nu är mina rostade mackor kalla så nu skall ja ta allt pick o pack för att ta mig genom huset till min LILLA säng och snussa.
Nattinatti


♥ ÄnnieBannäni


Hommeee..

2009-11-23 @ 16:40:27

...sweet home.

Hemma är jag nu från skolan. ska nu äta lite macka med lite te till . Mums :)

Har vart svenska engelska och matte i skolan. ( Som vanligt ) .. längtar verkligen tills efter jul. Då får vi iaf gympa på måndagar. wiiee :D med andreas wahman. Fuck va jobbigt det kommer va säkert.. Skall satsa på MVG och VG. Hoppas det går igenom :).
Nu medans jag tar min lilla eftermiddags fika innan träningen klockan 6 skall jag skriva lite på mitt arbete i engelskan. Lika bra att få det gjort? Det är inte ens mycket och vi har skrivit många ggr på det nu och jag har inte fokuserat på de så nu är det bara att trampa i skiten och göra det.
träning sen 6-7 i söderv. wiiiehuu :) . älskling kommer in också.. skall reda ut lite problem :/!
ajja, nej men jag skriver väl sen efter byee :)


http://fc04.deviantart.net/fs32/f/2008/191/a/3/withering__by_puss__in__boots.jpg

NUUUU Skall jag hem...

2009-11-23 @ 13:33:05

....har varit i skolan hela dagen, med tre lektioner.
Nu måste jag gå till skåpen o ta alla mina grejer för skall hem och med bussen.
om 30minuter. :o  skönskönskönt:)
skall väl pussa lite på tobias först. menmen, hihi, heeejdå:)!

-

2009-11-22 @ 22:45:00





Tobias ♥ Annie

forevereverever

2009-11-22 @ 22:35:11

Hääi:)

Nu så. nu skall jag skriva en snutt lite snabbt.
har räknat en massa matte idag, elr typ 20tal eller något. skall räkna ngra till imr i skolan.
skrev aldrig igår för då firade jag och tobias 60månader tsm. Ett halvår:)!!!!!! han kom hem till mig och vi mysade en massa, hyrde filmer, handlade pizzakit som vi skulle ha hemma hos jakob frid och sånt.
Åkte hem till hnm runt 5, och innan var jag hemma hos mormor o morfar för att hämta mopelipeden :D!
Tvr så är det inget batteri på den, så måste kicka den varje gång jag skall använda den efter jag stängt av den:s surt! men snart så har jag lärt mig det också :) bra de väl.
så hem till jakob och sen kom tobbe vi efter halv6. Han mådde dåligt så la sig och sov på soffan direkt.
Jag och frid gjorde pizzorna. en med annanas salami och ost o allt de vanliga. Och den andra var med korv annanas skinka o allt de vanliga på. jag åt typ hela salami pizzan själv, Nästan baara. haha, men den räckte för att få mig äckligt mätt.
Vi såg twilight och bakade kladdkaka med mint choklad (som bara jag och tobbe tkte om) och juleskumtomtisar hiih. Sen kom jonsson, i lagom tid till kladdkakan med gamaldags vaniljglass som jag aldrig tog:(..
Knarkade julmust o alla godigheter gjorde vi, såg film, bråkade på kul, pratade, satt framför datan och sov. Joo, vi såg filmen boat of rock också. Feett bra :)  den rekomenderar jag :). såg inte hela men dom delarna jag såg var bra.
Körde hem starxt innan halv11 efter tobias åkt. Frid hjälpte mig att kicka igång den, och det va bra .
hem och sova.

Spelade match idag och innan pluggade jag, åt och såg tv lite (tror jag :p).
Matchen spelades i säve emot hansa B. Vi vann efter en jobbigt trång spelyta med 5-1 och jag på började två mål :). jag liksom assisterade assisten ^^. Spelade sista perioden för fanny inkl. ett byte i 2perioden.
issa stukade foten, annars var det nog inga större skador. Jennifer fick utv 2minuter fast hon inte skule ha haft det:s.. ajja, alf ee ju som han ee.
Det bar åt hem med pappas, dumpade ellen sen hemhem. Duschade och åkte förbannad och irriterade som fan med moppen till dalhem gympa. Spelade bandy med thoralf migguuu och tobias(:
Tobbe mådde skit, jag va så hungriig så min middag blev chips äpple och vatten. woho vilken kost.
hade fett roligt och det här var en bra dag rent utsagt.
nu hemma så har ja ränkat matte, skickat sms (ofc) och suttit lite här vi datan och lyssnat på en massa musik från spotify:)!
Ajja, nej nu skall ja sussa.  så hejdåå och ha en bra skoldag imr allihopa !:)

Annie

svart.. svart black... svart black negro....

2009-11-22 @ 10:52:38

hejhej,

Nu har man parkerat rumpestumpen här framför datan. Den är nog fickparkerad här väldigt ofta?? *
men skriver sällan något här ;o?? för känns så jobbigt menmen. skall börja skirva korta inlägg istället för romaner varjeee gång.

idag ( & igår och i förrgår) var det det att jobba på apu:n. (praktiken jag varje vecka har)
Var i förrgår med Jocke winba i en pensionärs lägenhet inärheten av ica maxi i visby.
Han tapetserade och jag la på klister på väggarna, skärde bort blåsor i bredspacklingen (tror ja de va :p) och sopade upp allt damm från slipningen och massa annat från golvet. tyvärr försnillade jag min kära borste där märkte jag idag men hoppas på att jocke har den. btw fick vi fika. kaffe, bulle, kex och pepparkakor. mums (:, bortsätt från kaffet haha.
efteråt  skjusade jocke mig till säve, där det var kurs med jonas rindlaug.
Hem till Tobias efteråt, hämtade också moppen, som tydligen var fel på igen ;o... nån slang/kabel som var av så det inte kom till räckligt med bensin/syre till systemet eller om det var nånting som var surt??? ajja, så insatt va ja i det hela :p.. hem till tobias och tog det lugnt. hem runt 8.

Igår var det att jobba i fole med christel och sune som gällde. vad gjorde jag? jo jag klistrade väggar för vi skulle ha upp väv. sen grundade jag golvsocklar och dörrfoder. i lila haha (:. sen hann jag inte så mycket mera.
Sune drog vi 2, och ja o Ch jobbade vidare. och dess för att Kalleballe skulle hämta oss vid halv4.
Men det blev att han kom 10över 4. Han glömde oss!!!!? man ba yes! Tur att ja inte skulle på ibg då. haha, annars hade det varit knivigt.^^
åkte med morfar hem och hoppade i duschen på en gång. sen var det att se på w's träning lite och va med tobias innan han skulle dra till sin träning i slite... hem och zzZZzzzZZzZzZzzZzzzzzzzZZZZZz sen :p

Idag var det fole igen. Mamma skjusade in mig till firman. där ifrån var det att åka med christel (vi fick en egen bil:p) ut till fole. Det vi gjorde det var att spackla i biblan, måla på väven vi satt upp dagen innan. Jag sparade och hon rullade. sen så grundade jag lister och hon färdig målade dom jag grundat sen innan. Vi körde tävling och hon vann.. FANnnNN! :p jag hade faktiskt vunnit men snubblade sprecis på mållinjen för missade en liten snutt så var tvungen att måla i det ^^.  Och joo innan det så rullade jag pelare i matsalen lila hahaha.
så efter det åkte vi in mot visby igen. Christel körde mig till säve och jag gick därifrån till mama's jobb, gick på toa och tog alla mina grejer, sen gick jag till södervärn.
där var det träning i en timme mad laget. vi var bara 9stycken och ellen som målis. Liiiite tråkigt. Vrfr va vi så få liksom? vi skall ju va 21spelare inkl. målisar i laget??? hmm, ajja, alla var väl bakfulla efter sävefesten hahha.
Efter träningen ringde jag och bråkade med t. vi hade bestämt att han skulle se min träning, typ lite på slutet, sen skulle han åka med mig hem så skulle vi mysa lite med varann. men när den var slut så läste jag att han hade taigt med sig massa kläder till hockey för att han skulle se det. Och jag med tydligen? jag hade nog sett det om jag hade haft med mig mindre pinsama kläder för det. Men eftersom jag inte hade dt så övertalade jag hnm att inte göra det. så ja o morfar hämtade hnm vid maxi och sen skjusade han hem oss efter att ja handlat chips,daim och läsk på maxii.
så nu är vi hemma. vi har löst felet, och nu så är i ny duschade och ser på film/tv. mysigt värre :)).

Nej, nu skall jag ägna min lilla slutliga tid för ikväll åt hnm och inte den här. såå godnatt i för väg allihopa. ha de bra! :)  btw, kommer skriva på söndag igen. för imr skall jag vara upptagen som fasiken. haaha, bye :)

Annie



goodmorning..

2009-11-17 @ 09:55:47

alla nära och kära.

Nu har man duschat och gjort sig redo för en dag i skolan sen innebandy *2 . Kommer

blii kämpigt att vara på topp båda gångerna för har ingen ork nu mera men det löser sig. (det gör det alltid)
det som återstår det är att äta frukost, fixa frillan och borstatänderna, packa allt(FUCK!!!) och sen gå. Allt de på en kvart hahah . :(

så hejdå .. nu ska ja göra allt. pusshej,

♥  Annie

Godnatt Och....

2009-11-17 @ 00:06:48

Godmorgon på er.
Nu skall jag i och försi gå lägga mig så jag får sova iaf 8 timmar.
Fiirakarns va skönt det skall bli.
I helgen har det varit innebandy/Tobias/sova. Såå himla intressant
alltså haha.
Idag var det dags för skola igen. Allt gick otroligt segt, men tur man har roliga klasskamrater(oftast)
så man fick sej ett gott garv mellan varaven så man orkade med allt.
Hade svenska,matte sen engelska. Egentligen behövde jag sitta kvar på resuch tiden efter engelskan och skriva på det vi har, typ Swedish Culture. Fick reda på att vi fick skriva om precis vad vi ville, men minst en sida. Så det var ju inte så rakarns svårt. Seg huvudet Annie tolkade det som att man skulle skriva om precis alla haha. Men skall skriva i helgen så jag är ifatt med det på måndag. Har ju bara eng en gång i veckan??.
Skolarbetet hamnar bara längre och längre bort i tankarna. Måste börja prioritera dem lite. Är ju trotts allt bara 2dagar i skolan med studier, sen är det ju bara mål som gäller.
Den delen har gått hyfsat hittills. Jag går faktiskt fortfarande och grubblar över varför jag valde det här. Kommer jag orka med det här ?, just nu känner jag bara att mitt enda val är att ta skiten som det är. Pallar inte va så klen och börja flytta runt bland klasser. Dessutom är våran klass bra och yrket kul så det löser ju sig så småning om.

Köpte ett par nya byxor/jeans på Carlings idag. (därför sket ja i resuch.) Dom kostade mer än va jag egentligen ville betala. Men villlllleeee verkligen ha dom här! och jag har verkligen letat efter ett par såna här med den här modellen iaf. Mkt dragkedjor på överallt. Märke= Miss60 . fett sköna o snygga. Han Peter (flintisen) sa när ja köpte dom "ja! nu är höstens nyhet räddad!" haha, fan va ja garvade då . trevligt med pratsamt butiksbiträde. Ellerhur? Visst tappar man lusten att köpa något när dom är svidiga eller otrevliga?. Jjaja, åter till det en annan dag. Nu skall jag iaf snart hoppa i sängen. Skall bara ta lite kort på byxorna som jag skall lägga upp här imr. Sen ta av mig allt o på med allt annat och knappa in i sömnen jag verkligen behöver nu efter alla matcher och missade sov tillfällen.

Varför skall det vara så svprt att avsluta?????
ajja, gooodnatt :)  // Annie Nyberg

the first love letter,

2009-11-16 @ 23:10:13


Annie du är verkligen allt för mig.. Vet att jag hela tiden säger det och att det
kanske är jobbigt för dig att höra.. Men vet inte hur jag ska säga eller visa att
jag älskar dig? För jag älskar ju dig.
De här fem månaderna har varit så jävla bra och det kommer det va så jävla
bra ända tills jag dör.


Annie för mig är du allt. Jag älskar dig som fan och skulle göra allt för dig!


tears are fallin'.....

2009-11-13 @ 19:21:54

....from my eyes, down on to my cheeks.

Häjj Halloo,
Har sitter jag vid köksbordet och väntar på att mamma skall äta upp sin mat så vi kan åka.
Vi skall åka till Edlund i Dalhem, eller jag, och sova där. Gillaaaa<3

Idag var det begravning. Ulla Pettersson 79år begravdes, min gammel mormor. Så just nu är det ett stort tomt ingenting inom mig. Grät på under begravning som alla andra när och kära till henne gjorde. Hemskt.
Efter själva begravningen var slut så var det minnesstund i en av snäcks -nåntingnånting- stugor.
Fick äta landgång och dricka, sen Beskvi och dricka. Det var Trevligt.
Så många ledsna miner,tårar som rann, kärleksfulla kramar och släcktträff.

Åkte därefter och hämtade Tobias från säve och åkte till team sportia för att lämna tillbaka overallen som ja köpt (endreif) fast fått fel annie overall. hahaaa!
Vidare hem till mig, bråka med wanna, se tv och äta hallonpaj och mat.
Körde hem T och skulle in och träna halv5 till 6. Men det gick åt helvete... Började gråta på en gång. Lagom när det slutat tog dt inte lång tid innan det kom tillbaka . Usch. Det var pinsamt.

Så när mamma kom tillbaka efter att ha varit vid team sportia ännu en gång så pratade hon med valdis och sa att det var allt med begravningen och allt. Så vi skulle ses imr på endre matchen så skulle vi prata.
Jag skall typ definitivt spela på söndag mot Follingbo ;o??? Och Elin Larsson skall vara med. Fusk men bra ändå.

Nej nu har vi handlat, och jag har ätit perog här hemma och skrivit här (packat oxå) så nu skall jag åka till tobias. Wiiiie :)!    byebye. GooNatt. Hoppas ni får en härlig fredagskväll allihopa.

.. Annie Nyberg




-

2009-11-12 @ 23:49:44

bloggen funkar igen! :D

Har suttit och pillat på den här länge nu. Men någolunda blev den iaf. Tillräckligt bra för stunden haha.
Nej, har inte tid att sitta här och skriva eller att se sex and the city filmen, menmrn. Anledning varför är för att jag nu skall hoppa in i duschen snabbt som faan och fresha mig. Sen hoppa i sängen och försöka sova så jag har ork imorgon. Då är det nämligen dags för begravning. Det är begravning för Ulla Pettersson. Min Gammel Mormor. Henne kommer jag sakna innerst inne resten av livet.
Anyway, så skall jag duscha o allt nu. För imrbitti i 90minuter skall jag lista ut vad jag skall ha på mig förutom Svarta klackskor och nylonstrumpbyxor + underkläder. wii. :s , och så skall jag sminka mig och allt det. Ser inte ifram emot det hela.
Ja, men nu skall jag faktiskt sluta innan jag på börjar något mera här på min 7/8-ars data HAHAHHAHAHHA!!


Godnatt // Annie

olle waller!

2009-11-09 @ 13:15:30


den 20 november kommer olle waller, så kallade "fråga olle" till säve skolan.. WOOHO!! :D
men tvr bara för 2 och 3orna.. :(. FAN!
JAG SKALL SE HNM, JAG SKALL SE O HÖRA HANS FÖRELÄSNING!!!

happy birthday to meee!

2009-11-08 @ 23:08:10

ja, då e man 16 då? fyllde 16 i fredags och sen dess har jag vart upptagen ganska rejält.. menmen, eftersom de så har uppdateringarna vart sämst.. men skall ta atg i det imr. så då blir de ngt att bita i ^^.
Goooodnatt på er. get som beauty sleep ,

ngra av dagens händelser (a)




Vem är du? vem är jag? vad är vi...

2009-11-08 @ 22:54:02

jag sitter här och väntar.. Väntar på någon.. någon jag väntat på här i mörkret i flera timmar, helt ensam.. och jag väntar fortfarande..

vem är du? vem är du för mig? varför betyder du nånting för mej?  varför blev du den jag ville ha i hela mitt liv...?

du är du.. den som får mitt hjärta slår snabbare och långsammare på en och samma gång.. du betyder allt för mig.. det finns ingen bättre än du.. du är den mest charmigaste och älskvärda person jag vet..

 

Vem är jag? vem är jag för mig? Vad betyder jag för mig? varför blev jag som jag blev..

 

jag är jag.. Jag är en tjej med rött hår med mammas ansiktsdrag och ingen större självkänsla.. För mej är jag ganska oviktig, vill bara att människor skall se mej.. Jag är som jag är bara för att jag är för jääääääävla feg!..

 

Jag vill bara säga att utan dej.. är mitt liv inget värt.. du är livsglöden inom mej och det skall jag någon dag bevisa för dej..

Du är den som betyder! Du har en sån betydelse...
Tobias.. Skälet till att jag älskar dej och väljer att vara tillsammans med dej..? , det är för att du får mej att känna som att jag syns. att jag kan lita på någon så himla mycket, till 100 procent.. Tobias .. Du och Jag!

Jag sitter och är glad.. liksom lycklig.. för att jag kan få ha dig så mycket jag vill.. För att du är min och bryr dig om mig.. Jag drar upp persienerna och ser dej här bredvid mig i ljuset.



forever you and me t! <3

 

O M G !

2009-11-05 @ 19:10:26

hihi, nu sitter jag hemma i soffan.... dagen innan JAG FYLLER ÅR:D!
skriver från min alldeles alldeles EGNA DATA! BÄRBAR!!!!!!, den är en svart samsung data jag får av dom. faktiskt jäääävliigt hajjtek och big sizad ;o så här känns det som att sitta vid en biograf. naaajs :D!

men men, nu skall jag avsluta och skriva innan mor o syster kommer hem.... så dom inte ser att jag hlr på o skriveer (hihi)..
anyway, nu skall ja ta hand om aaaalllaaaa mina kläder som skall in i garderoben in som tar upp halva jordklotet :p haha! OCH jag skall se klart filmen Australia som nästan är tre timmar jävla lång :oooO.
men det ee helt klart värd de. XTREMT SEEE VÄÄRD! ett hett tips alltså:) byyyeeee:D








santa claus is coming to town! :)

2009-11-05 @ 10:09:38

hola ,
sitter vi datan och har precis vaknat.
det jag har hunnit med hittills idag är att skicka sms till valdis och säga att jag inte kmr på träningen för att de är "the girls night ouuuut" :D. längtar! , sen har ja tagit mej till toan sen hit.
egentligen har ja inte tid att skriva för måste packa "Sakerna" som skall me in idag till linda. sen skall jag till tobbe me moppen o hälsa på A-lena en snabbis innan vi drar in till stan och handla allt till panacottan och smaskens grejer till kvällen imr. muma:).
så shoppa med min underbara kille sen och dra till linda och göra allt det. det kmr bli kuligt.
ikväll blir det hem vi halv7 och städa mitt rum lite lätt sen plocka in alla kläder i garderoben så ja slipper de i helgen haha.
Helgens händelser är typ två matcher som skall spelas, wanna skall spela matcher, jag skall ha tobbe över på lördag, jag skall ha hit gäster på söndag för fyller år imr men då tar ja kompisarna:D:D:D!
nej, nu skall ja packa ner allt och sticka. vill ju hinna ligga i hans säng lite innan. för den ee så mjuk o mysig ^^.
menmen, hejdåååå . uppdaterar hemma hos linda:)! puss.

Btw!! Mkt snöö är det för att vara början på november ute. :), men försvinner ju snart igen :/.









Jag var bara tvungen att ta me dom hära , så söta :D

















-

2009-11-02 @ 22:39:47



i say burrrrr, it cold outside :o

2009-11-02 @ 13:36:16

Hejsanhoppsan,
här sitter jag lilla annie nyberg mitt i orkanen som håller på att
brusa upp som fan utomhus verkligen.
klockan är nu 13.10 och nu slutar våran engelska lektion, och över till frivillig resurs tid.
skriver om julen elr om svenskars kultur, typ högtiderna.
men nu skall ja bara skriva ett kort slut för skall tydligen dra in till öster med min käraste för han skall köpa present till mej haha ^^.. så romantisk är han :p... nej nu skall jag inte klaga.
så ut i stormen skall jag  snart... fifan :s! menmen, write later .
puss och kram (: // Ännniebanäänni

well well ,

2009-11-02 @ 00:15:50

nu har man tillbringat en dag med älsklings killen och tjejen oxå. linda och tobias.
har ätit pizza, sett två innebandy matcher i södervärn, städat lite, gjort läxor, pratat med linda och vandrat runt i stan. men de bästa av allt....... Fått haft min älskade nära..
skall göra detta inlägg kort för skall upp om lite mer än 6 timmar:(:(  jävla linda att du skulle ge mej spotify just ikväll när jag skulle göra läxar. jaja,
idag måndag egentligen :p, skall ja duscha,äta frukost,köra moppe till skolan,sen är det skolaskloaskloasklsosksoslsosskola, lämna moppen vid linda på solberga sen köpa present till mej med älskling. Lite tråkigt egentligen att veta va man skall få :/... men men. eftersom han är så feg för att vara romantiskt skall jag göra jobbet åt hnm. efter det är det hem, äta, se film med älsk sen träna. wiiie, de här blev snabbt sammanfattat tkr ja hahah :.p..nåväl.
godnatt/gomorgon på er. puss i påsk :D <3 // AnnieNyberg

upptagen?

2009-11-01 @ 12:26:39

jaawh, hej hej..
nu sitter jag här en snutt innan jag skall dra till stan med Tobbe. Åker med Håkan till visby, skall hem till linda:D me tobbe. va skall vi hitta på??? jaru', plugga-se film-bada.o?-se innebandy-äta-sova-skita hahaha ungefär^^. nej men de får man se va man hittar på.
känner att det var jättelängesen jag skrev här sist. känner att mitt liv bara består av skolan,målerit &tobbe. å jo, innebandyn oxå ofc.
spelade igår med juniorerna. jag och clara, o jag y clara gjorde varsi' två mål. så förlorade matchen med 6-4. :/ tvr, men de där laget ee ju så positivt så förstår varför dom inte alltid kan vinna? och deras ledare o ju nte riktigt den bästa hlr?? ajja, jag var inte hlr så positiv igår så..
i fredags var jag med tobbe hemma hos mej efter skolan , och sen åkte vi o såg "änglar & demoner" med jonsson o frid junior i klubbstugan på ip.
i lördags(igår) spelade jag match i södervärn som gick bajjs. sen var de hem till linda o va där med annas killes familj, lindas familj, ja mamma tobbe o emma.s. haha vilket gäng :p när vi kom dit väntade vi på att få bullar av lena, undertiden tiden satt vi o pratade, och några skratt till kom de oxå:p .
när hampus o hans föräldrar kom blev de fika. Bullar o drömtårta med lite sodastreeeeem vatten:) mumma.
där efter åkte vi o lämnade in filmen fierd up och köpte godis till mej o tobbe.
lämnade tobbe , såg lite på pappsen o dom när dom "spelade innebandy" , hem o duscha o grajs. then i flygade med min moped till dalhem o spelade lite oseriös innebandy med tobbe innan vi drog hem till han och såg "änglar och demoner " igen, men det blev inte mkt framgång i tittandet den gången hlr. håkan bjöd oss på winerbröd och päronläsk, nice^^.
åkte hem vi straxt innan 22 och väl hemma var orken slut så de blev bara att lägga sig på soffan med täck/kudde/godispåsen och den mindre goda less sugar peppsin :p.
nå väl så idag har de inte hänt mkt i verkstan. har fixat LITE med kläderna, bajs, och nu skall ja packa o göra mig i ordning innan jag drar upp till sandänden för att vänta på me skjus :p.
kanske uppdaterar lite sen , bye bye sålänge:) ha en trevlig fortsatt helg! :)