inget ting står sig rätt??! ;o

2009-07-25 @ 01:11:14

sitter här inne , instängd i ett rum... från moln,olycklighet,nybakade bullar och en enorm saknad :((.. Saknad efter pojkvännen tobias. olycklig för åker ifrån hnm på sönda morgon och har fortfarande inte träffat hnm nånting sen i tisdags. Nybakade bullar har mamma gjort och moln ee det fullt me på himlen men nu stack solen fram en solstråle genom det mörka dystra tråkiga "sommar" vädret..
min plan o "hans" plan var att vi skulle va idag. mene fick veta att parveln skulle till simon (no way det var förvånande), så de la ja ner de hela.. så ist så sitter ja o här  leker deprimerad, skriker gör ja ja (inombords dock, men de ee skönt de me) och fäller krokodil tårar i massor.. kände mej ensam o övergiven.
menmen, nu skall jag nog inte skriva mer :(.. för ja känner att ja kmr skriva en massa saker som ja sen kmr ångra elr massa onödigt shit. men om man säger så var de inte så här ja vill att min dag skulle börja "/..  o hoppas då på ett någolunda bättre slut än tårar och ett värkande hjärta. för nu ee ingenting som de ska o ja har bara lust att hoppa från ett stup och känna friheten.. att våga tappa fotfästet. lämna marken o bara flyga ut i intet. det hade varit lagom skönt nu... yeahyeah, nu låter ja självmordsBenägen. ssssso ,  xooxo  så länge.. njut av dagen, elr resten som ee kvar stående.. man vet ju aldrig när allt kan ha sitt slut.. nej hu. hemsk tanke asså? // AAaa.


"en rädd,arg,ledsen,förvriden,självförtroendelös,förvirrad tjej med ett genom skuret hjärta".. en reflektion av mej... fast mitt hjärta är dock inte isär draget at the moment...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: