NU BLIIIR...

2009-07-29 @ 09:48:00

....det inte mer inlägg den här veckan må jag tro.. skall ge mig iväg med familjen nu (eller straxt) till Göteborg.. har jag otur så skall vi sitta med farmor Doris, östen, Farbror Jan och Vi i några timmar. hope not. (sorry)..ser fram emot att få åka båt, vila, åka bil, smsa o ta det lugnt :). you see i'm aa big fan of att åka bil länga stäckor, att åka båt och sånt:). vet att det låter kanske knäppt, men i love!!!! :D     ajja, what ever lixom (annie ingen bryr sig) .. intresse klubben antecknar att jag nu om en 15minuter typ skall åka bil in mot staden visby, ställa mig i bil kö och sedan upp med bilen på båten och snorkla runt på golvet hihi^^  .. ajja. nej nu har ja inte tid :) måste ladda ner massa sum41 låtar och sånt för att överleva utan allt här hemma. see ya :D <33 // AAaaa..

TOBIAS !! jag kommer sakna dej sååååååååå mycket. även fast det bara är 4dygn ^^ .. Love you babe. Ring mig mycket och stör mig xtremt :D <33333333<33<3<3<33<3<33
( i'll be home sunday kväll eller later ) - skicka mycket :)

Poem For Annie....

2009-07-28 @ 15:13:02

Thank Heaven! the crisis-
The danger is past, And the lingering illness is over at last-
And the fever called "Living"
Is conquered at last.
Sadly, I know I am shorn of my strength,
And no muscle I move As I lie at full length-
But no matter!- I feel
I am better at length. And I rest so composedly,
Now, in my bed
That any beholder Might fancy me dead-
Might start at beholding me, Thinking me dead.
The moaning and groaning, The sighing and sobbing,
Are quieted now, With that horrible throbbing
At heart:- ah, that horrible,
Horrible throbbing!
The sickness- the nausea-
The pitiless pain-
Have ceased, with the fever That maddened my brain-
With the fever called "Living" That burned in my brain.
And oh! of all tortures That torture the worst Has abated-
the terrible Torture of thirst For the naphthaline river Of Passion accurst:-
I have drunk of a water That quenches all thirst:-
Of a water that flows, With a lullaby sound, From a spring but a very few
Feet under ground-
From a cavern not very far Down under ground. And ah! let it never
Be foolishly said That my room it is gloomy And narrow my bed;
For man never slept In a different bed-
And, to sleep, you must slumber In just such a bed. My tantalized spirit
Here blandly reposes, Forgetting, or never Regretting its roses-
Its old agitations Of myrtles and roses:
For now, while so quietly Lying, it fancies A holier odor About it, of pansies-
A rosemary odor, Commingled with pansies-
With rue and the beautiful Puritan pansies.
And so it lies happily, Bathing in many A dream of the truth
And the beauty of Annie-
Drowned in a bath Of the tresses of Annie.
She tenderly kissed me, She fondly caressed,And then I fell gently
To sleep on her breast-
Deeply to sleep From the heaven of her breast.
When the light was extinguished, She covered me warm,
And she prayed to the angels To keep me from harm-
To the queen of the angels, To shield me from harm.
And I lie so composedly, Now, in my bed,
(Knowing her love) That you fancy me dead-
And I rest so contentedly, Now, in my bed, (With her love at my breast)
That you fancy me dead-
That you shudder to look at me, Thinking me dead. But my heart it is brighter
Than all of the many Stars in the sky, For it sparkles with Annie-
It glows with the light Of the love of my Annie-
With the thought of the light
Of the eyes of my Annie.

Poem by Edgar Allen Poe (1809 - 1849)

( ni som kan engelska bra, läs hans dikter )

The road may be.....

2009-07-28 @ 13:48:43

.... tough, strenuous, terrible... and long.
Maybe it will hurt, sting, incinerate... and go wrong
Maybe it will be hot, cold, unpleasant... and wet
But it will create memories that we’ll never forget
For sure it will be prosperities and setbacks
For a while we might stop hanging out cause we’ve ended up on different tracks
We’ll have to make it work, and heal it if we break it
As long as we stay strong together I know that we will make it

NU KANSKE DU FÖRSTÅR HUR JAG KÄNNER MIG.....

2009-07-27 @ 01:10:38

.... när du är arg på mig.
när jag är i ett läge jag inte vet vad jag skall göra.
när du lämnar mig ensam.
när jag saknar dig och behöver dig för ingen förstår mig och jag behöver din kärlek....
Då vill jag bara sätta mig i ett hörn och hoppas på att ingen annan än du ser mig.. att du kommer
fram till mig och tar hand om mig.. för som du kommer ihåg tobias.. :

   ..."När jag förtjänar dig och din kärlek som minst. Det är då jag behöver det som mest"..

ÄLSKAR DIG TOBIAS <3<3<3

Nu är äntligen AAALLLLL......

2009-07-26 @ 12:46:22

....stress över. gu o hu va jag är glader för det. ja gick upp ringde helena, hämtade pengarna..vidare in till '' the town '' för att köpa en klänning jag trodde jag skulle få av mamma men de fick ja tydligen inte, och sen blev det en sak till henne och en farfars tröja. maaah vad den va skön. basic men föll för den. (tobias jag lovar jag älskar dej mer än den (: ) . chekade runt lite bland affärer och sen vart det hem. hämtade kameran för att fotografera en massa på loppisen som jag skulle till. var där en timme och satt o pratade med clara jossan mathila och tessan. emmie kom med dooggie och vi satt o pyste med den. anledningen till att åka dit var ju egentligen för att träffa tobias ^^   men visst såg jag han, men jag pratade inte med honom. någon som är förvånad?? (a). mah men lite eyecontact var det i alla fall .
Efter att ha varit på loppisen och stirrat på honom ett tag, så drog jag hem till mormor för att hjälpa henne med att klippa gräset och så.
Lite senare så åkte jag upp för att se "killarna" spela tennis.. men det blev bara jag och tobias. Simon hade ingen lust och miguel eller jonathan orkade inte med tennis. Mr T blev arg och besviken och tänkte åka hem(cykla dåra ^^).. Vi stannade en lite stund. kramades och pratade lite. gud, jag hade verkligen saknat att få krama honom efter det där som hände, så blev lite tårögd när jag kramade honom... för jag var fortfarande lite ledsen efter det som hände, och det kändes som han typ fortfarande hade lite emot mig efter det som hände.. ledsen för att veta att det var såååååå nära att du lämnade mig.. och då blev jag så ledsen. så jag hade bara lust att gråta floder och skrika så högt jag bara kunde. men det gjorde jag inte för det hade vart lite pinsamt. men du frågade om jag var ledsen och jag sa nej.. jag är trött bara. du skall bara veta hur svårt det var på insidan. att inte släppa fram alla känslor tankar och allt som kändes att det skulle behöva komma ut ur kroppen och ut i toma inget. men det blev aldrig så. blev en trött annie, fast det var jag ändå, och en besviken tobias efter att fått dissen av dom i sista minuten. Men Simon... det var faktiskt riktigt lågt av dig att dissa han så där när du själv sagt ja! :s... men ajja..
vi sa hejdå vi kyrkan o körde sedan grusvägen hem till mormor. på vägen dit krockade jag med en hare som hade bråttom och vart lite rädd, men han överlevde för tur var hade jag precis bromsat in lite. så -hanhonden- skuttade iväg överlevande ut i åkern precis bredvid och jag förtsatte framåt. väl hemma hos henne så blev det att lämna ifrån sig all packning jag hade på mig. packa in alla tjejer (hundar) lizzie,busan,donna och bessie in i bilen sen ner till roma för att köpa glass vid pressan..   träffade håkan rasmusen där och han blev xtremt kär i lizzie. vilket jag inte klandrar honom för. för hon är ju otroligt souit. men hon är ju bara 9veckor så :).. menmen, satte utanför pressan i solen och pratade med håkan och lasse eller vad han heter och hans små barn. väldigt intressant samtal asså ^^.. synd för er som missa (a)
men glassen tog slut och en liten hundvisning blev det för håkan o dom andra innan vi drog vidare till vandringsleden i dalhem för att gå en sväng med hundarna. vi gick rundan på kanske dryga halvtimmen ungefär och vi fick se att lizzie är en bra simmare ^^ och att hon springer och springer utan gräs hehe (a). Så vid straxt efter 22 var vi hos mormor igen. då sprang jag till moppen och slängde på mig allting som var mitt och körde till suckengläntan i barlingo bredvid lovisa för att hämta wanna som var med mamma och pappa på suckenfest. resan med wanna hem på moppen gick bra. vi undvek att döda grodor hehe.. vi stötte på ugglor med reflex ögon,katter och en massa gupp och rötter som vi näst intill flög över i 44 knyck i kylan haha (: sen var det bara in och byta kläder sen krasha i soffan o se 102 dalmatiner (som tobias såg oxå hihi (:  ) hulken och Ghost. snarkade på i soffan tills mindre nyktra mamma o pappa kom hem hel skinnade efter turen genom skogen hem och väckte oss. gick till sängen o sov vidare . så ja, det händee igår hehe (a). det vart inte farligt mycket stress.. men den fanns dock där "/..
Känner att det blev lite mycket sagt just nu. men det skulle kunna blii väldigtväldigt långt.. men det skall det icke idag . inte längre än vare är :)  så ni får hare(haha) bra. //  Aaa.<3

JAG HAR NOG FASTNAT.....

2009-07-26 @ 11:32:30

...i en karusell.. Eller kanske en mixer??.. you name it. Något som snurrar o snurrar och rycker till utan att man är beredd.
Dagens slut i sig blev ju ganska bra. Eller skit bra jämfört med vad jag trodde det skulle bli ett tag.
För under dagens gång, duschade jag, satte på sängen o tittade i dörren, pratade med simon och sa en dum kommentar till mamma :$. Det var då jag ångrade mig och allt jag sade till henne och allt jag skrivit till simon o lisa. skämdes näst in till... men bestämde mig för att ut o gå en bra bit och förhoppningsvis försöka få tobias att vara med mig när jag ändå är där. Jag gick,gick,gick och gick. Solen gassade på mig som gick i mitt vita linne, lila kortbyxor, adidas väska och krigarskor / herkulesskor. Jag funderade big time och gick till och med och pratade med mig själv om allt. Typ spelade upp små scener i huvudet.. För förstå vad jag var nervös inför att träffa honom. Jag var typ sååååååååååå himla nervös för att jag skulle säga fel och en massa, eller att han skulle vara sur på mig. Tog en sola/drick-paus och lade mig på dalhems ip(b-plan)..
Miguel körde in på grusplanen och körde sen hem. När jag väl gått genom hela ip och ut på asfaltterade vägen så kör Miguel förbi igen. Sen när jag närmade mig skolan och typ väl bestämt med Tobias att vi skulle träffas en snabbis, eller inte jätte länge som han sa, så kommer Miguel på röda scotern' tillbaka och frågade om jag skulle vara med Tobbe och en massa.. (det han alltid frågar).. Jag sa nej och sa att jag inte visste vad jag skulle göra. Att jag bara gick.. Då föreslog han att vi skulle sätta oss på lekplatsen och prata. Jag kunde ju inte säga nej för att ja skulle va med T? Så sa inget jo eller nej. Så när jag kom fram till infarten till min faster annelie (där han hade ställt sig för att vänta på mig) så gick jag in på vägen och sa att jag skulle in till min faster så han åkte. Hoppade över staketet. inte bokstavligen. Sen in för att vänta på min sötnöt(:.
Gick runt uppe på en bänk när han kom på sin sexiga "tour de france" herr cykel (^^ så han säger typ) och kom direkt upp till mig och kramade mig. ååå det va såå mysigt. Han var jääääättejätte snäll. Den pojkvännen jag alltid vill ha (: .. Vi satte oss på en bänk och pratade. Höll hand. Gick runt lite på skolgården. Tog lite kort, fast inte mycket, fan vad jag ångrar det "/.. Sen gick vi en sväng igen och allting var så fett jävla bra då. Sen hände det där som verkligen inte fick hända. Nånting som aldrig får hända...hände då. :'( .. FAAAAAN. (fast tänker inte skriva vad.. men det var hemskt.. något så otroligt pinsamt och horribelt).. Han blev typ helt till sig. Han sa en del saker. Jag skrattade??? vafan gjorde jag det för. Varför skall jag skratta när jag skäms och inte vet vart jag skall ta vägen :(???- sen sa han inte hejdå eller något. Han sa att jag var äcklig och ja höll med. och sen sa han ( :'''( )- Hoppas du blir iväg läänge.... usch. Så fort jag inte såg han längre började jag lipa. Tårarna bara rann och rann.. fan va hemsk jag kände mig. Jag grät nästan hela vägen hem.. för då skrev han att han ville göra slut. att han verkligen ville de. sen när ja sa massa till han så blev det i alla fall , jo jag älskar dig och det blev i alla fall inte slut efter allt tjafs.. Det här var nog det riktigt stora bråk vi någonsin haft. F A N va inte kul de va. fast bråk är inte menade att vara roliga(jämt). så slut var det inte mellan oss. och det är inte det. men han var mer rädd. och det kan jag förstå. fast på sättet han visade det blev jag total rädd. men nu har det hänt. jag har listat ut vad som hände. och nu är det som det är. USCH VA INTE BRA DET VAR. så kom jag hem, direkt till maten. mormor och hundvalpen Lizzie kom. söt men ond. så åt vi kött,färsk potatis och en massa andra saker till + läsk. ^^.. intressant annie, gud va du är intressant nu..
Allting mellan T och mig blev allt bättre och bättre. Och vi älskar varann (töntigt sagt där) och man skall inte ge upp varann på grund av en sak som gick fel. Även om den kunde vart hemskare så var det inte det. Och Tobias... brusa inte upp så fort. Vi får fixa det bättre nästa gång någonting händer.

Men jag älskar Dig Tobias Hans Oskar Edlund. Det måste du dock förståt nu. Men jag lovar att jag skall bli snällare och mer öppnare. För mer prat måste jag ge ifrån mig. Och mer kärlek ( :$ ) .. Mjaja.

Nu är det som det är. och nu är klockan mycket så nu måste jag slänga mig i sängs inför hela dagens gång (morgon dagens), klippa gräs, hämta pengar, köpa en tröja, loppis , springa och Mr.MINÄLSKADEUNDERBARING (a).

Godnatta , sleep weeell (:   // Aaaaa.

HALLÅ NÅN DÄR UTE?? KAN DU....

2009-07-25 @ 01:21:34

....som läser det här?, typ hjälpa mej. jag behöver träna? men måste ha hjälp att komma igång.. jag blir så ftsatsffs satans sur på mej själv för ja har ju typ tränat nada nu i sommar :'(  .. blir arg o ledsen på mej själv nu asså. för ja vill fan blii bättre på innebandy. bestämde ja mej för nu.. och måste ha kondisen o styrkan me. och allt kmr blii så pinsamt när allting börjar igen. o de där me ibg oxå :$ asså aaaaaah. jag tänkte nästan börja träna nu, ett litet tag nu innan allt börja.. men nej nej :s nu skall man till göteborg.. häcka där o blii fetare o gamlare i en vecka typ. *** . hinner typ isf springa 2dagar innan träningarna börja. då blir de fan morgon o kväll:(.. får ta imr me isf . shiit. hur ska ja hinna me allt?
imr blir de upp ur sänga vi innan 9. ringa helena olsson. ta moppen till källunge för att hämta pengar för jordgubbsfans plockningen. sen där efter in mot staden för att hämta/köpa där emot en tröja på indiska. sen mot dalhems ip för att se en snabbis på snyggingen tobias när han jobba på loppisen. sen vidare mot mormor för att klippa gräs och hjälpa hne. min plan ee där efter att ta en hund elr mej själv för att springa ett varv. vidare sen hem o plocka iordning en massa för resan.. förhoppningsvis kmr älskling och hjälper mej med packningen och ett sista (BRA) adjö innan ja lämnar ön på sönda förmidda för ett äventyr med familj.. NEJ.. skit oxå. Jag måste ladda upp satans mkt bildeer på faceaan imr oxå. sshiit.. ajj de får snyggot göra om han kommer , vikket ja verkligen hps.)
juste.. träning? nån som kan hjälpa mej? någon som kan försöka komma på ett sätt som kan hjälpa mej få tillbaka motivationen.?för de ee de som saknas just nu :(... aaaah. vrfr skall de vara just så här just nu för?. rumpa oxå. jaja. nej.. nu måste ja ta mej till sängs, o sova mindre än 8 timmar för att sen ge mej ut på ett äventyr.. helt by my self. :(  mjaja.
Gooodnight folk (:  hare gött i ungefär ett dygn elr nå ^^  // Aaaa ..


.......bilden uttrycker exakt va ja känner för nånting i kropp o sinne (elr hur ja kmr sluta som)  för morgon dagens aktivitets proppade schema och tidiga morgon ..
EXTREMT :



inget ting står sig rätt??! ;o

2009-07-25 @ 01:11:14

sitter här inne , instängd i ett rum... från moln,olycklighet,nybakade bullar och en enorm saknad :((.. Saknad efter pojkvännen tobias. olycklig för åker ifrån hnm på sönda morgon och har fortfarande inte träffat hnm nånting sen i tisdags. Nybakade bullar har mamma gjort och moln ee det fullt me på himlen men nu stack solen fram en solstråle genom det mörka dystra tråkiga "sommar" vädret..
min plan o "hans" plan var att vi skulle va idag. mene fick veta att parveln skulle till simon (no way det var förvånande), så de la ja ner de hela.. så ist så sitter ja o här  leker deprimerad, skriker gör ja ja (inombords dock, men de ee skönt de me) och fäller krokodil tårar i massor.. kände mej ensam o övergiven.
menmen, nu skall jag nog inte skriva mer :(.. för ja känner att ja kmr skriva en massa saker som ja sen kmr ångra elr massa onödigt shit. men om man säger så var de inte så här ja vill att min dag skulle börja "/..  o hoppas då på ett någolunda bättre slut än tårar och ett värkande hjärta. för nu ee ingenting som de ska o ja har bara lust att hoppa från ett stup och känna friheten.. att våga tappa fotfästet. lämna marken o bara flyga ut i intet. det hade varit lagom skönt nu... yeahyeah, nu låter ja självmordsBenägen. ssssso ,  xooxo  så länge.. njut av dagen, elr resten som ee kvar stående.. man vet ju aldrig när allt kan ha sitt slut.. nej hu. hemsk tanke asså? // AAaa.


"en rädd,arg,ledsen,förvriden,självförtroendelös,förvirrad tjej med ett genom skuret hjärta".. en reflektion av mej... fast mitt hjärta är dock inte isär draget at the moment...

woho.

2009-07-23 @ 23:51:27

jahoo.  den här dagen blev hlr inte bra , elr inte så bra som den kunde ha blivit.
det ee 2månader med sockertoppen, och jag tänkte att vi skulle göra nåe kul tsm, ja o han bara. men ja, de blev väl typ så att han skulle till simon.. jippi.. och ja me tydligen. så kul ere inte. hah..
körde rosafaran dit och framme o inne i huset deras efter halv 1. så i där satt ja i simons rum, på hans säng.. medans de spelade halo, fifa o nhl typ. man känner sej ju helt jävla retard när man sitter där. haha, ajja we.
lämnade sedan dom, elr ja o tobias, lämnade simon med morgonfrillan klockan 4, mitt på dan, efter vi hade fått godiis...PLOPPPPPP..   , inside information till alla så har simon köpt över 2kilo choklad direkt från cloetta fabriken om den nu heter så.^^.. nu vet ni de . ja kände att de va såååååå himla intressant, hoppas alla skriver upp de där.
han följde iaf mej från dörren till moppen (som nu stod högst 100meter ifrån). det var nog de bästa som va den dagen, förutom närkontakten vi hade hos simon, ja pillade på hans huve, nacke o hals me en hårnål ^^  och sen rördes vi vid nån gång. åå, ville verkligen bara hoppa över hnm, pussa sönder hnm och ba krama han jättejättejättejätte hårt .. så ja fastnade lixom :).. det ska ja göra nån gång, i allmänhet.. när jag samlat tillräckligt med mod (a) , och då ja inser att han kanske inte skäms.
sto o kramade hnm, o kysstes lite på ett hörn innan ja skulle hem till mej o han till sej...      det var höjdpunkten på dan för min del..
sen hem o nu ee ja här (a) ..
pussheejje / aaa..<3

gratulationer,glädje och smärta

2009-07-20 @ 00:47:51

hejsan svejsan :)
igår va det papa's födelsedag. och almas . så firade först alma, sen hem o firade papa. sen senare mot halv8, drog jag upp till ip för att se på älsklingen.  för saknade hnm lite :$.. och ville va nånstans långt hemifrån, för orkade inte med alll släckt :s.

så där satt ja halv8 - halv11 i dalhem och roade mej me att sitta o se på tennis. hallelujah säger ja bara. och grymt mkt mygg och myggbett har ja till förbannelse nu. ajja.
där var jag tobbe miggo jonte tom danne o sandra.  danne var agresiv, tom lekte björn borg, jonte o tobbe va halv bra/dåliga va man nu ska säga, miguel va en plåga och sandra gillar ja inte.. för mkt fjortis.. och hon drog till sej så mkt av tobbes blickar så hne vill ja inte va me ..
dom spelade, jag kom dit, det verkade gå åt helvete för alla förutom tom. det tog ett tag innan ja o tobbe började prata.. haha fan va ointressanta saker ja skriver egentligen :p..skit samma. dom spelade o spelade. sen drog danne. sen tom. och då spelade tobbe o jonte för kul. då kom miggo tillbaka o han hade sandra me sj:s..dom spelade dubbel ett tag. dom fyra. medans jag satt o frös röven av mej. mitt sällskap där vi bänken var ungefär myggorna. woho vikket prat glatt companiii.. det jag ville göra.. det jag satt o irriterade mej på.. det var sandra, ja ville bara sudda bort hne från bilden jag såg. jag ville ta bort hnes fejkade skratt o putande bröst o puffningar i håret varannan sekund. åååå. jag var så irriterad.. men nog mest rädd för att tobbe skulle kolla in hne så mkt. "/.. det var det jag satt o oroade mej för.. för nog alla ser bättre ut än va ja gör. alla ee roligare och mer socialare än mej. jag ee bara en fet kärring med månads besvär dygnet runt.. :(.. nej nu skall ja sluta tycka synd om mej sjj..
när vi skulle där ifrån, så körde alla moppar förutom ja o tobbe. elr min moppe var "gömd". fast ja o tobbe drog innan alla andra. men iaf, så ja tänkte följa min älskling till kyrkan . och där sa ja hejddååå puss puss o lite kram på ett hörn och andnöd. jag sprang från ip till kyrkan. sen när ja pussat o kramat på personen ja älskar, skulle jag springa enda bort till familjen brendwald elr vafan dom heter :p för där sto' moppen. när vi precis lämnat varann, kmr jonte på moppe. sen när ja börjat springa ser ja att miggo o sandra kmr på moppe ner ifrån ip, och om ja känner filuren rätt kör han ju mot kyrkan för att han skall se va vi gör o allt. så när man sett att ja va ja, så vänder han moppen o följer mej hela vägen :s.. woho..
   väl framme vid mooppen slänger ja på mej en massa kläder o kör iväg. miggo körde hem(tur var) och ja körde hem till sängen. elr hamnade i soffan.
ja låg o smsade me tobias. hemskt var de :( värsta bråket hittills :(.. trodde verkligen han gjorde slut med mej. men som tur var gjorde han inte de. jag tror att i stridens hetta lurade vi bort oss själv lite, så båda trodde att den andra nästan gjorde eller ville göra slut :(  .. hemskt va de. men de ordnade sig.. tur var:).. så när de var ett leende på läpparna , så somnade han, o straxt efter där storknade jag i sängen... jag säger bara att ja ee hemskt glad tobias att allt löste sig. för hade det inte....? då vette fan va som hade hänt asså. för dej ee den mänska ja inte klarar mej utan. min stora kärlek, som du sa :), min stora kärlek klarar ja mej inte utan :)..

 

' well well, nog sagt nu!, nu e de ner i soffan o kolla tv innan de ee dags att ge sej ut i värmen o ta sej till dalhem city o kolla tennis.. igen :b haha :)  

lovelove .. // Aaa.<3

sött o surt

2009-07-16 @ 14:47:12

den här veckan har bara gått utför asså. måndan? nejhu.. tisdag? mjah, nej inte bra. onsdag.. idag? nej den slog alla.. :(  usch asså.. fy, :(

det här me otrohet? när man går bakom ryggen på den man sägs älska. just de. de ee de som gör mej så jäävla arg, men ändå himla ledsen :(

att upptäckt att den andra va otrogen.. känslan.. den ee desamma varje gång.. elr det beror ju på hur mkt man gillar o litar på den man ee tsm med. om man verkligen gillar den. så känns det som hela magen vänds ut o in. att hjärtat brister verkligen.. allting blir fel o jobbigt..
samtidigt som man hatar personen som gjorde så emot dej. även fast man vet att man skall lämna personen, eftersom det han/hon gjorde ee så himla fel. så vill man ändå inte lämna för man verkligen gillar personen. så vad man än gör för beslut så känns det ändå fel. ni som ee så tuffa och allt, som inte verkar bry er utan bara gör slut o säger nej ja bryr mej inte han/hon ee dum i huvet?.. så ee man ändå sårad o har saknad efter personen.
jag är viserligen inte speciellt tuff så. men ändå. alla känner nog så nån gång i livet.


älskling. lämna mej inte. det har ja sagt mkt.. o länge. men lämna mej inte. håll inte på med någon bakom min rygg. för det gör inte nån nytta för nån av oss. :(
vi har det verkligen bra nu, förutom ngra svackor hit o dit. normalt dock. du ee så jävla snäll o gullig. så himla älskvärd. jag blir så glad när ja ee med dej. insidan blir glad, för ja vet att ja kanske inte visa det utåt mkt.
snart 2månader. och omg. vi måste verkligen göra nånting kul, speciellt. för vi gjorde ingen "1månad"-s grej. och vi har aldrig gjort nånting så. drfr tkr ja de ee viktigt att vi hittar på nånting tsm.. bara du o ja päälsk :)
så nu skall vi fortsätta som vi har de. för nuu har det vart brabra länge. o nu vet vi båda vad felet ee just nu. och vi får jobba på de. men de löser sej nog. för ja älskar dej tobias verkligen. och det som du sa och säger tyder på att du älskar mej. så de ee bara bra :). de gör mej lycklig som en liten lärka att få veta de. att få höra de från dej ee ännu bättre. och att få spendera tid me dej... de ee det bästa bästa bästa som finns :-) 

så det ee bara för mej att bita i det sura äpplet så gå vidare me dej här i livet. för att blicka bakåt på det gamla kan man göra, men inte ständigt igenom granska de. då kmr man stå kvar på samma ställe här på jorden, me allt o alla. så keep on moving fokes :) <3
// Aaaa.... <3
 

tobias <3 annie

my man ,

2009-07-15 @ 13:14:58

 haha smilet påminner lite om robert gustafsson faktiskt :p haha..
 jaha?, haha :)  småbarn brukar visa magen ^^ men du ee ju en stor bebis så (a)
 en vanlig profil bild :p?         hehe,spännis gången
    hej du, ja vill inte va me på bild :)
    Snygging älskling xtremt uppkläd :) 
                                                                                och inte flintis. så jävla snygg e du !!
                                                                                 Tobiaas , jag vill se dej så om 6dagar :)
                                                                             de hade vart
himla trevligt o kul (a)       <3<3


förlåt :(( <'3

2009-07-15 @ 11:44:10

går dagen var verkligen inte min dag. tisdag asså. men det var värre med måndan. "/  fattar inte vad de ee me mej. jag ee typ sur o en massa? elr ja blir typ svidig fort :o utan anledning oxå :o lixom.....nej så skall de inte va! ja vet att du säger att de ee lugnt o allt sånt. men ja tror inte du tkr de "/ du borde inte tka de. för ja gillar verkligen inte när du ee typ lite arg på mej elr nått. så ja kan inte tänka mej att du tkr det ee okej att ja ee så mot dej.
jag vet inte vrfr jag blir elr gör så. jag tror det ee att jag egentligen ee ledsen elr saknar dej. då ja vill att du skall vara me mej, hålla om mej. när ja ee rädd för nånting, så brukar ja oftast vara arg o så. och ja tror jag har vart rädd för att du ee arg elr trött på mej :((  vet inte vrfr. för du har inte gjort annat än att visa att du älskar mej. funnits där och bara vart så jäävla bäst. och det måste du veta att jag verkligen verkligen uppskattar..
jag vill att du skall säga om nått ee fel. om ja beter mej på ett sätt som du inte gillar. vad du tkr jag skall göra o inte göra helt enkelt. för vill inte förlora dej tobias.. du ee verkligen så jävla bäst för mej. o de spelar ingen roll vad andra säga,tycker o tänker. det handlar ju bara om dej o mej.. elrhur?
allting ee verkligen så jävla bra nu mellan oss :) om man tar bort de svidiga dagarna ja haft o så. men annars! :D fan asså. blir så jävla lycklig av att vara me dej. du gör mej så glad. när du ler blir ja glad. när du skrattar så skrattar ja. när du ee ledsen elr arg, så blir ja på dåligt humör ja me.
men hur det än ee. så ee ja glad för att ja har dej. att vi ee tsm. ja vet inte om du skäms över mej elr så. elr om du inte riktigt vill att alla skall veta om att vi ee tsm. men de ee skit samma. bara ja får ha dej, för mej själv, så ee hela min värld bra älskling :) <3  för du ee det där lilla xtra ja nu ee glad för att ja har.  såå du o ja tobias :)

jag älskar dej, du älskar mej. vi älskar varann ...





days before yesterday

2009-07-15 @ 11:28:33

yäii. igår blev de cirkulation i dalhem. vaknade 9 för att hinna duscha innan tobias-tiden.. vi 11 när jag gick ur duschen så ringde Tt och undrade va ja va o så. men iaf, beslutet va att vi skulle gå en liten bit. var där straxt innan halv 12. så då gick vi en runda även fast tobias hade påsar under ögonen, tandkräm på kinden ^^ och halvöppna ögon heh. men när man ee trött så ee det bra att vara ute o gå :).. säger vi? vi gick en bit runt i dalhem.. vägar bland åkrar o lite sånt :) väldigt mysigt.  pratade me varann o så. sen dumpade vi varann . han gick hem o ja åkte hem efter kameran sen till dalhem igen, elr momma. där myste ja me sötnöts valpen o väntade på att vara med tobias. tog min gullhund donna på promenad. gick vidunge varvet runt. pausade vi ip, där tobbe o magnus spelade tennis :p haha. ville se på dom, o ville hälsa. men de vågade ja inte :$  :(  .. tobbe ringde mej när ja gick där ifrån o dom åkt hem. för vi drog typ samtidigt. då sa han att han skulle hem o duscha sen att vi typ skulle träffas.. men att ja först skulle göra mej av med hunden . så ringde efter mommo så att nån skulle hämta oss vid skolan. mej o donna. så moffa kom o hem blev det till dom. så där satt ja o väntade o väntade. sen så vid halv 7 så pratade ja me tobbe på msn, men ja trodde klockan var halv9 :p, och pratade om vi skulle va elr inte. tillslut blev det ja. även fast ja inte fattade vrfr för ja trodde klockan va halv 9 o han skulle tydligen iväg 9. menmen, sprang bokstavlige runt i huset o letade saker som skulle me hem. snabbt adjö av alla som var hos mommo o så. sen gasen till skolan. där uppe insåg ja att ja total stressade o tjafsade me tobbe i onödan, för ja tkte att de va lite onödigt att ja skulle träffa tobbe i 10minuter innan ja skulle hem elr han skulle iväg om han nu skulle/va de. men iaf. kollade på klockan på mobilen o den va straxt efter halv7. haha? så snacka om att ja totalt gjorde bort mej. så när tobbe kom dit på sin kungliga cykel så frågade ja va klockan va o han svarade halv 7. så woho. snacka om att ja var ute o simmade :p.
på skolgården satt vi o gungade. han va verkligen aass trött så såg ut som att han var rejält drucken. heh:p.
låg på gräset o filosoferade, pratade lite.. satte oss vi bänkarna o pratade lite elr jag satt mest o garva för ja va nog egentligen trött ja me, elr han smittade av sej rätt mkt. vi tog en massa kort me kameran o de va kul o se på sen efter :p för de va en massa helt ointressanta bilder verkligen, men ngra bra oxå :)  
sa puss hejdå vid 8 ungefär . så då körde ja moppe hem, till ett ensamt hem. och sen satte ja mej vi datan o chattade o skulle skriva på de här men de gick inte så jätte bra.
men nu har ja skrivit klart iaf :p haha.
                              ni får ha det bra :)  puss på er . xo xo / Aa... <3
( tobias förresten, vi måste ta om "den där" bilden )


     ngra bildbevis på att vi va ^^        och mkt kan nog se rätt udda ut (a)
                             
                    

namnlöst ..

2009-07-13 @ 14:23:27

ja hatar verkligen alla känslor som man kan ha. men allra helst känslan av att vara ledsen..
vet inte vrfr.. men ee bara så ledsen nu? men vrfr just idag.. vrfr skulle just allting komma ifatt en nu.. :(
jag fick lära mej ett sätt att kunna få ur sej allt det som gör en sur o ledsen o allt .. så skall se om det kan få dej att se va som ee fel.

jag är arg....
jag är arg för att jag tkr jag är värdelös.
jag är arg för att jag ständigt nervärderar mej.
jag är arg för att  jag inte kan prata med dej.. för det ee alltid saken ja längtar efter att få göra. jag har alltid mkt o viktigt att säga till dej. men när det väl kommer till sak så ee ja bara tyst.
jag är arg för att jag tror att du skall lämna mej, för någon mkt bättre o finare människa.
jag är arg för att jag inte kan prata med min syster.
jag är arg för att jag stänger inne alla känslor jag har innom mej.
jag är arg för att jag alltid gör min mamma så besviken. att jag aldrig säger att jag uppskattar henne.
jag är arg för att jag alltid försöker få mej själv att se det värsta om allting.
jag är arg för att jag aldrig ringer elr säger nånting till dej när jag verkligen behöver dej vid min sida. när allting är svårt i mitt liv.
och jag är så himla arg för att jag inte kan säga jag älskar dej :(:(

roger federer, försvunna bollar och kyla :p

2009-07-12 @ 22:29:06

hejsään :)
va gjordes igår med älsklingen? elr igår va ja med älsklingen igen. elr ja va väl inte me han kan ja inte på stå. men we. :)..  först bestämde vi att vi skulle va. men sen nej. sen kanske jo! men nej :( .. så när man väl ger upp hoppet så ringer rövhålet när man ee hemma hos mommmo o moffa i dalhem o tittar på sötnöten till hundvalp dom köpt nu :)<3 !!  , men iaf, han ringde mej när vi var där och då skulle ja tydligen se tennis. så upp på mommas cykel o började trampa på som fan i motvinden. rätt skönt att få pustar av kalla vindar i ansiktet när resten av kroppen var överhettad. men back to track då. utanför familjen molin , 2km senare, mötte jag tobias :) så då var det bara att fortsätta att cykla mot ip där folket -som jag inte visste vem de nu va- var. på lilla biten dit gjorde man försöket att pussa the other one medans man cyklar. elr de va han som envisades om de. jag var emot de först eftersom ja va helt jävla trött i kroppen o trodde ja skulle cykla in i hans cykel om ja skulle försöka focusera på nå annat än att cykla framåt haha. att vi skulle hamna kors o tvärs över vägen, bryta ben o armar o blii överkörda av mopedister (a) .. men så blev de inte efter att man gjorde ett seriöst försök att pussa lite på hnm. haleluljah (:        
Väl framme vi ip cyklade vi ner på grusplan' o ställde cyklarna vi mopparna som "de okända" hade ställt där.   de va tom danne o jonte. dom vanliga grabsen som brukar spela.
första matchen var mellan jonte o tom. vinnaren där va Tom. sen va de tobbe o danne. eller roger federer kanske ja ska säga ^^.. helt unbelivebal super duper great bra va tobbe :) man kunde missta han som roger federer asså :D.. o danne..... ja ni.. han  hade cement, betong, grus i skorna så han vart inte så bra. elr det kanske va all hans fettmassa som fångade upp vinden så de tog så lång tid när han skulle springa? ajja, ja tror det va det där me fettmassan ^^.. hps han inte läser (a) , för då kmr ja inte få se solen gå upp igen.
Tobias Federer vann ^^ matchen. total ägde danne. vann nog rätt överlägset oxå.
sen fortsatte alla matcher. och hoppla så kom "elajsa" o miggo dit. då fick ja lite sällskap på bänken som verkligen inte var hel. åkte hem efter 22. omg. ni skall bara veta hur förfrusen jag var när ja kom hem i mina jeans, tjocktröja o flippflopps :b. menmen. innan det så satt ja där, och hade verkligen nada koll på hur de gick för dom som spelade. men var stolt över min stora bebis insatts. miggo o danne bråkade som fan, inte bara med danne bråkade han me. nej usch. han kan va en plåga ibland, miguel. men det kan ja va ofta me :) ! så ja skall inte säga nå dumt här... miggo åkte hem för att göra nåe utan Miss Ee när vi skulle dra typ:p .. och tvr kom han när ja o tobbe cykla :s blää. han förföljde oss BOKSTAVLIGEN hela vägen till kyrkan. där ja hpades på att bli av me han o få lite privatTid. men nej. bara för att FÖRSTÖRA för mej, så skulle kåtbocken stå kvar :s.. ajja. sen var det hemhem som gällde. så nästan 5km's cykel tävling med mej själv hem så va ja hemma efter 10. innan mamma o wanna t.o.m. ojoj.
hemma satt ja INTE vid datan, såg lite tv, en film tror ja? hehe (a), sen i säängen, för ja trodde ja skulle få sova elr somna relativt tidigt. men NEJ! :p närmare halv 3, efter x antal väckningar av telefonsamtal och sms av tobias edlund som satt hemma i deras lilla vita soffa och åt kakor för att han var hungrig o såg film. härligt. chansar på att han somnade efter 3^^.. och han hade oxå en dejt med mej klockan 11, ngra timmar fram över för att vandra en runda i dalhem. Och juste tobias, DU VALDE tiden för att gå så du skulle bara ha vart tyst^^.
ajja, nu skall du få läsa om du nu orkar läsa min 1000sidiga resume av gårdagen (a)  lovelove !
Ha det gott people :) //Aaaa.. <3

                            
                      Roger F?                      Tobias E?

such a great day whit you..

2009-07-10 @ 21:58:14

Hejjsan , :)
Sitter nu här och skriver.. haha, men det fattar man ju..
skall snart ut o gå med lovisa :)  längtar.. men pratar lite med älsk
nu och skall skriva klart de här så han får läsa ^^  inte för
att det kmr bli speciellt interesting skall du veta tobias.

Men back till de ja skulle skriva om ..
Idag. det var en sån där dag men verkligen gillar. haha, misstolka inte. eehm, jah, det var iaf en riktigt bra fortsättning på veckan:) vaknade rätt tidigt och små tjafsade lite me tobbe innan man kom fram till ett slut. han kom hit med sin cykel. (som han ee ytterst stolt över) han kom hit, innan 12 -tror ja- och drog vi 3 tiden. *kmr inte nämna snusk', haha, kul att ja ens nämner det? ajja, vi låg i soffan, åå de va såå mys :) pratade, såg på det så interesting cykling (haha) på tvn , tour de france. fast de va rätt underhållande att se på.  vi låg o myste under täcket. omg. det va så jävla myspys. just såna dagar vill man alltid ha :) .. man glömmer alltting runt omkring när man ee med dej tobias. det ee verkligen sant. man skiter i allt annat. jag vet att det tog aass lång tid för mej att skriva de här men kunde inte komma på vad jag skulle skriva och pratade med annat folk. men jag älskar dej. och idag var det en helt jävla underbar. och hps det händer flera flera flera ggr om.
Allt ja kan säga ee att det va en av dom bästa dagarna hittills med dej :)  och vi måste göra massa liknande igen älsk! snällare roligare gulligare o bara bästaste människa än dej tobbe finns inte. så dej ee ja dock glad för att ja hittade en gång i tiden..   jag tkte ett tag att du va ett misstag att hålla på med.. men nu känner jag att du var det bästa "misstag" jag någonsin gjort :D  det där va kanske nt snällt sagt.. men du ee de bästa som finns älskling.
love you always dude.  och drömmarna vi pratade om , de måste blii så :) !
nu skall du få läsa så skall ja göra ett avslut. :)  puss love u! hps det här dög :)

ANNIE <3 TOBIAS # KÄRLEK FÖR EVIGT

tobias..

2009-07-03 @ 23:23:00

Älska mig för den jag är och inte för den jag borde vara,
För jag är den jag är och det kommer jag alltid vara!



det du betyder för mej är ovärderligt <3